Eşim beni yeterzsiz buluyor

Vay be. Öyle deneyeceklermiş de olmazsa boşanırlarmış. Dangalağa bak. Bir de tamam demişsiniz? İnanmakta zorlanıyorum. İnşallah konu fake’tir, çok mutlu olurum.

sizi mutlu etmek için ne yapıyor? öyle yazmışsınız ya ben en çok buna takıldım cevap bulamadım.

Tam da düşşüdüğüm şeyleri yazmışsız
İşte böyle böyle evlilik üzerinde olması gerekenler bunlarmıymış gibi bize diretiyorlar..
Maalesef, eksik olan birşeyler varsa oda eşin yetersizliği..

İşte cevap buna derimmm, Nekadar da yerli yerinde tespitler...

Kaç Senelik evlisin bilmiyorum Öncelikle SEN YETERSİZ DEĞİLSİN. Sen değişmedin , ama eşin evlenmeden önceki istekleri ile şimdikiler belli ki değişmiş. Memnun bulmadığınız şeyleri karşılıklı söylemek normaildir evlilikte , ama bunu karşıdakinin psikolijisini bozacak kadar bir eleştiri kabul edilmemeli.İnsan önce kendi değerini bilecek, mesela senin eşinden hiç mi beklentin yok, sen ona diyormusun şunu giy bunu sür diye? Senin ondan hiç mi beklentin yok? Onun isteklerini yerine getirmen seni daha çok sevmesini sağlayamayacak emin ol. Karşılıklı konuşarak isteklerinin tutarlığını beraber ölçün biçin. İmkansıza süreklenme emi

Mutlu olmak için herşeyimiz var aslında. Herkez bizi kıskanıyor. Fakat mutlu olamıyoruz işte.
şu iki yorumu görünce gerisini okuyamadım. etrafınızdaki kıskançlar size nazar değdirmiş, o yüzden mutlu olamıyosunz hep fesat insanlar yüzünden. kocişin seni çok seviyor, oyüzden kırmaktan aşağılamaktan hiiiçç çekinmiyor

Newyork bahama tayland gezen bir adam yani az cok oturup kalkmasini yol yordam bilen kazancta iyi bir erkek seni niye almis??? alirkende biliyordu gorucu usulu evlenip dugunde birbirinizi gormediginize gore tarz tavir kadinsilik isve cilve az cok bellidir cok asik olduysada sorun yapmazdi kendi skintilari icin ortu olarak kullaniyor desek kendine bakip ettiginde (onun beklentisi yonunde) bir skinti yok diyorsun
Konuya isteksiz ama beni eziyorlA girmissiniz sonra cok iyidir istedigimi yapar dunyayi gezdirir harika mikemmelle cikmissiniz ne bileyim o tarz bir adam icin cizdiginiz profilde cok bosluklar var yada yazdiklarinizda tutarsizlik anlamadim ben

Egleniyor sanki ama hadi hayirlisi

cok ozur dilerim ama esinizin cinsel problemleri var ve bu cok fazla asikar.

sizde hicbir sorun goremiyorum. suslu olmasaniz, seksi giyinmeseniz bile boyle bir durumun cok imkani yok.

seni yeterli hissettirsin ki yeterlilik beklesin. kendisi ruh hastalığına tutulmuş maalesef.düzelmezse yakın zamanda kendi cezasını kendi bulacak gibi.

Evliliğinizi pek sağlıklı göremedim canım anladığım kadarıyla eşiniz samimi gelmedi bana...

eşin seni çok bastırmış. ezik ve pasif bir profil olmuşsun, halbuki öyle biri değilsin.
eşine çok basit bir soru sormak istiyorum ''seninle neden evlenmiş?''
hiç kimse beğenmediği biriyle evlenmek istemez özellikle erkekler bu konuda çok dikkatlidir beğenmedikleri, cinsel yönden çekici bulmadıkları bir kadınla asla evlenmezler.
acilen psikolojik destek alman gerekli yoksa hayatın hep yokuş aşağı gider. kendine saygını kaybedersin.

sana 'bir yastıkta kocayalım' programının geçen haftaki bölümünü izlemeni tavsiye ederim.
aynen senin yaşadığın şeyleri anlatıyor.tıpa tıp aynı. hatta bir an orayı izleyip gelip burada fake konu mu açmışlar diye düşündüm ama yorumları okuyunca samimi geldin :) bu kadar benzerlik olur.şaşırdım

Sen çocuk doğursan daha lohusayken bu adam evi terkeder bu kafayla. Biz çocuklar dahil hepimiz eşofmanlarımızı giyer ayaklarımızı uzatır mısırdır çerezdir çaydır öyle yayılırız keyfe keder :) topuklu terlikle ojeli parfümlü makyajlı bir ciltle bebeğine sarılamazsın emziremeZsin canım. Sen kocanı doğallığa alıştırmaya bak . İlerde buhran yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…