Canım kendi yetersizliğini senin üzerinden gidermeye çalışıyor. Aslında kendisi yetersiz! Üzülme işine gelmiyorsa yol ver gitsin, ama inat edeceksen bu evlilikte o zaman makyaj ve giyim videosu izle internetten ama ben gergin Makyaj yapıp gecelikle evde dolaşamazdım ya birde tüm gün yemek ve temizlikle uğraştıktan sonra.Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
Bir yıldır evliyim. Eşim beni yetersiz buluyor. İlk zamanlarda çok doğaldım pek makyaj yapmazdım. Beni süslü ve çekici bulmuyordu. Onun için çok değiştim. Artık hergün makyaj yapıyorum. Saçımı hep fönlüyorum. Giyiniş şeklimi beğenmiyordu değiştirmeye başladım. Beni seksi kadınsı bulmuyordu. Bir sürü iç çamaşır/kıyafet aldım. Fakat biz evlendiğimizden beri 10 defa bilene ilişkiye girmemişizdir. Baya etkilenmiş. Libidosu isteği bile doğru dürüst yok. Ayda bir kere bile yapmıyoruz son zamanlar. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. O çok takıntılı. Hep süslü, hazır olmam lazım. Seksi elbiseler topuklu ayakkabı giymem lazım. Ben hep kendi halimde doğan olan bir kızdım. Evlenmeden önce cinsellik nedir bilmezdim. O yüzden de cilveli olmasını bilmiyorum.
Onun dışında ev işlerinde yemek konusunda beni yetersiz buluyor. Ben çalışıyorum, eve 7’den önce gelmiyorum. Sürekli her akşam yemek yapamıyorum, ve açıkçası çok da yapmasını bilmiyorum.
Bir ara her hafta tartışırdık, her hafta ağlardım. Şimdi bir aydır tartışmamıştık, tekrar kızdı bana. Bu sefer de pek gezmeyi sevmiyorum onu aşağıya doğru çekiyormuşum çünkü hiç bir aktivite yapmıyormuşum. Beni eskiden tanıdığında ben hem çalışırdım, akşamları ders verirdim ve neredeyse her akşam hafta içi spora giderdim artı gitarım var müzikle uğraşırdım sık. Fakat evlendiğimden beri tartışmaktan kafam o kadar yorgun ki. Evlilik dönemimiz de çok stresli geçti beni mahv etti eskisi gibi olamıyorum. Sürekli beynim yorgun ve değişmek istememe rağmen eski halimi bulamıyorum.
Bir kadın sizce nasıl olmalı? Ben eşimi seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum. Çünkü o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Fakat hep ben yetersizim..
Fönle erekte olan erkek de ilk kez duyuyorum. Hikaye o dedikleri. Ben erkege benzemiorum diyemio da senin kadinligini sorgulatio. Eskiden ne yapmaktan hoslaniosan onlari yap. Birak süsü pusu. Gitarini cal muzik yap. Napiosa yapsin o da.
Canım kendi yetersizliğini senin üzerinden gidermeye çalışıyor. Aslında kendisi yetersiz! Üzülme işine gelmiyorsa yol ver gitsin, ama inat edeceksen bu evlilikte o zaman makyaj ve giyim videosu izle internetten ama ben gergin Makyaj yapıp gecelikle evde dolaşamazdım ya birde tüm gün yemek ve temizlikle uğraştıktan sonra.
Fön olayı genel hayat için özellikle seks için değil. Yani demek istediğim saçıma şekil vermediğimde pek hoşlanmıyor. Hatta bir kere kahve içmeye gidecektik çok bekletmim diye duştan çıkarken ıslak saçlarla ve makyajsız çıktım dışarı. Benimle yolda tartıştı saçına neden şekil vermedin. Bende beni bu şekilde beğenmiyorsan o zaman kahve içmeyelim dedim. Sinirlendi eve geri döndü.
İşte senin ruhunu emiyor o yüzden böylesin. Bir de siz birbirinize uyan bir çift değilsiniz ya birbirinizi aşağıya çekiyorsunuz. O yüzden sen kendine vakit ayır tekrardan kendini keşfet zaten fazlalıklardan kurtulma zamanının geldiğini göreceksinTemizlike sorunumuz olunca kadın tutmaya karar verdik. Çünkü çok titiz. Sürekli banyolar tertemiz olacak ev temiz olacak. Ki anlayabiliyorum ama bende çalışıyorum. O yüzden cuma günleri kadın geliyor temizliği ütüyü herşeyi yapıp gidiyor. Onu inkar edemem.
Zamanım var kendime bakmaya yani. Ama bu kadar tartışmadan sonra severek yapamıyorum. Makyajı evet alıştım artık hergün yapıyorum saçımı da sürekli fönlüyorum.
Fakat sanat ruhum gitti. Eskiden çok yazı şiir yazardım, müzikle uğraşırdım. Spor da yapardım. Ama beynim çok yıprandı kendimi negatif bir ortamın içine soktum ve çıkamıyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor çünkü kendime olan güvenimi kaybeytim.
Yani o da sacma degil mi :) mübalağa yapmaya bile gerek yok adam absurd komedi gibi. Kendi nasıl bisey? Cok mu yakışıklı? Seni yanina yakistirmio heralde. Objektif ol ama.
Doğru tespit, normal erkeklerde aynen böyle olması lazım, konu sahibi kendini suçlayıp durma eşin yetersiz ama suç bastırmaya çalışıyor.Canım sorun sende değil.
Cinsel istegi olan adam, seni her halinle ister
Bak geçen gün sevgilim çat kapı geldi. Üstümde bi pijama ve tişört vardi. Makyaj sıfır. Gözümde gözlük. Saçlar tepeden toplu.
Yaa dedim. Neden gelecegini haber vermedin. Sana böyle paspal yakalandim dedim. Bence böyle daha seksisin dedi.
Yani arzusu olan adam senle o halinle de sevişmek ister.
Bence eşinin cinsel sorunları var. Kendisi yetersiz. Suçu sana atıyor.
Doğru tespit, normal erkeklerde aynen böyle olması lazım, konu sahibi kendini suçlayıp durma eşin yetersiz ama suç bastırmaya çalışıyor.
Bilemiyorum. Bana diyor tüm kadınlar kendine bakıyor süslüler vs. Çünkü çalıştığı ortamda bütün bayanlar bakımlı ve onu standart örnek olarak görüyor.
Ama ben yeterlice bakımlı değil mişim işte. Tırnaklarımı mesela her ay kalıcı oje yaptırıyorum bir ay yaptırmadım bana yorum yaptı tırnaklarım kötü halde diye (uzamışlardı yarı oke yarı ojesizdi).
Canım sende çok hoşsun ya. Tabi öyle kötü görünür tırnaklarını silmek istemiyorsan üzerine çift kat oje sür. Veya tırnaklarını kısalt.Bilemiyorum. Bana diyor tüm kadınlar kendine bakıyor süslüler vs. Çünkü çalıştığı ortamda bütün bayanlar bakımlı ve onu standart örnek olarak görüyor.
Ama ben yeterlice bakımlı değil mişim işte. Tırnaklarımı mesela her ay kalıcı oje yaptırıyorum bir ay yaptırmadım bana yorum yaptı tırnaklarım kötü halde diye (uzamışlardı yarı oke yarı ojesizdi).
Sen kendinin suçlu olduğuna o kadar ınanmıssın ki ne yazılsa bos..o zaman yemek kursuna yazıl yemek öğren temızlık için bir gün değil haftada iki gün al...öz bakıma gelince de haftada bir iki aylık muhakkak kuaforune git iç dış tüm bakımlarını yaptır..aksam organizasyonları düzenle sınama tiyatro sergi gezme çeşitli aktiviteler..cilveli olmak için geç değil bol bol video izle ..gör ögren dünyası demişler ..ha bu kadar şeye rağmen esı n eleştirecek birşey muhakkak bulacak buna a hazırlık mı ol..Çok yakışıklı diyemem fakat ben onu daha çok karakteri için sevdim. (Tabi böyle olduğunu bu kadar bilmiyordum). Yani modern bir insan kimi erkekler eşlerinin bakımlı olup harcama yapmalarını istemez. O aksine al bak kendine diyor. Hep benimle ilgileniyor seyahat ediyoruz sık. Yemeğe götürüyor. Yani çok ilgileniyor benimle. Eğitim seviyemiz aynı ve aynı sektördeyiz birbirimizi iyi anlıyoruz. Bunlar çok önemli ve bu açıdan hayata bakışımız örtüşüyor modern bir insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?