Eşim beni yeterzsiz buluyor

Canım sen iş yerine yakın bir kuaför güzellik salonu bulacaksın. Ya öğle arası ya iş çıkışı orada takıl. Onlar seni bakım konusunda yönlendirir. Saçını da tırnağını da yüzünü de orada yaptırırsın ama bunu eşin için değil kendin için yaptır lütfen senin ruhun zinde okursa bu vücuduna yansır. Bir pilates kursuna yazıl seni sürekli eleştiren bir eşle takılacağına vücudunu toparlamak için vakit ayır.

Sen bence kendini o dünyaya ait bile hissetmiosun. Esin de gizli plaza gayi. Iki ülke gezicem yemege gidicem diye de kendin olmaktan vazgeçme lütfen. Cinselligin olmayışını acilen sorun etmeni öneririm.

3. kez soruyorum
sizi başından beri yetersiz buluyorsa neden o kadınlarla değil de sizinle evlenmiş?
amaç ne? sordunuz mu bunu ona?

Aslında suçlu olduğumu düşünmüyorum. Daha doğrusu iki taraflı olduğunu düşünüyorum. Fakat değişip farklı bir insan olmak zor geliyor bana.

Böyle kocayla iyi günde kötü günde demiştin dimi evlenirken

3. kez soruyorum
sizi başından beri yetersiz buluyorsa neden o kadınlarla değil de sizinle evlenmiş?
amaç ne? sordunuz mu bunu ona?

Beni doğal halimle tanıdı ve sevdi, ama evlendikten sonra daha çok bir “kadın” olarak değişmemi istedi ve iyiliğim içinmiş söylediğine göre. Yani bir kadının kendine bakması güzel bir şey diyor. Anlayabiliyorum fakat herşey dış güzellik değil..

yok artık bakım meselesi takıntı olmuş sizde kendinizi barbi ve ken falanmı sanıyorsunuz
Acilen normal hayata dönmelisiniz bence neymiş bütün kadınlar kendine bakıyormuş İnsanlar geçim derdinde çocuklarına bir lokma ekmek götürme derdinde çoçugunuz olunca ne olacak insan bazen saçılı taramaya banyo yapmaya bile zor fırsat buluyor çocuk olunca

Ben onun seni mutlu etmek için pek birşey yaptığını sanmıyorum canım. Sen nasılsan seni öyle kabul etmiş ve değiştirmeye hakkı yok. Tamam giyinirsin suslenirsin özel anlarda ama bu hep hep insan bi yerden sonra sıkılır. Kendini ne sanıyor bu adam? Bu kadar ezilme lütfen.

anlaşıldı
gene "avlanan" saf ve iyi niyetli kız konusu
üzgünüm ama eşinin eksikliğini kapatması için yaptığı paravan bir evlilik bu
ve samanthaya da katılıyorum, adam büyük ihtimal gay

Aslında suçlu olduğumu düşünmüyorum. Daha doğrusu iki taraflı olduğunu düşünüyorum. Fakat değişip farklı bir insan olmak zor geliyor bana.
Cok afedersınız ama bu cümleyi kurduğum için özür dilerim ne emmeye geliyorsun ne gömmeye ...sunu mu duymak istiyorsun bir karar vermelısın ya eşinin istediği bir kadın olacak o şekilde hayatına yon vereceksin yada hayır bu benim zoruna ve agrıma gidiyor bu hayatı kaldıramıyorum tamam bıtırelım diyeceksin...başka seçeneğin gözükmüyor canım...ha bu arada esin sabah aksam banyo yapıyor dıye temiz değil uzmanlar bile gün aşırı dıyor yanı iki günde bir ...esin takıntılı senide takıntılı bir insan haline getirmiş..ya bu deveyi gudersın yada bu dıyardan gıdersın..bunları yazdığım için özür dilerim ama sabahtan belli ben bile sınır oldum su tutumuna azcık kendine güven ve ne istediğini bil ona gore hareket et lütfen...kocan bu dünyanın merkezi yada karar merci değil..

Evet:) hatta iki sayfalık metin hazırlayıp okumuştum belediyede herkes ağlamıştı.
İyi ne güzel işte sanırım kocanız haklı... Biraz kendinize özen gösterin yoksa kaçar gider benden demesi sonra dizlerinizi dövmeyin. Bu mantığa sahipseniz cidden adam iyi yapıyor

Bence eşinin cinsel problemleri var.bunuda biliyor ama seni suçlayarak kendini rahatlatıyor.bir senede 10 kez ilişkiye girmek hiç normal değil.
Seksi olmak için süslü püslü olmak gerekmez ki.evde bir şort bir tşirt makyajsız ohh mis yani yine seksi olursun.sıkıntı senin seksi olmaman değil bunu aklına sok.ayrıca sen niye kendini yırtıyorsun onu mutlu etmek için sen mutlu musun?bunlar karşılıklı şeyler.eşin narsist biri.
Ayrıca diyelim ki seni beğenmiyor neden evlendi?bunu bir sorgula.
Bunu sorardım ben olsam.
Gidip süslü püslü biriyle evlenseymiş madem ortalıkta botokstan geberen şişme dudaktan bol ne var..

Birdaha yolda veya tv de bir erkek gorunce esinin tavirlarina dikkat et bence..

Sorunu da kendinde aramayi birak. Kendinde aradikca adamin neyin kafasinda oldugunu anlayamazsin. Ona bak ona odaklanan..onun derdi neymis... Bi gor.
Kendisinden odak noktayi sana cevirmis resmen. Pislik muamelesi cekiyor sana...ay sinir oldum sabah sabah

Eşiniz sizi vitrin yapmak için mi evlenmiş sizinle? Nedense anlattıklarınızdan böyle bir izlenim oluştu bende. İş yerindeki kadınlar bakımlı olabilir de bu kadar yetersizsin şöylesin böylesin diye psikolojik baskı görüyorsunuz farkında mısınız? Adam kötü giden cinselliğin suçunu bile omuzlarınıza yüklemiş kabullenmişsiniz bir de. Sevgisine emin mişsiniz ama sevgi böyle birşey değil ya da eşinizin ciddi psikolojik sorunları var

kendi seyinin işlevselsizliğini seni asagılayarak bastırıyor.neden evlenmiş seninle madem bukadar bwgenmiyorsu kendisi kıvancmı.

onun tedavi olması gerek . kendinw yazık etme

Konunun kendisi ne diyor, son paragraf ne diyor. Seni mutlu etmek için herşeyi yapıyo yani, gerçekten inanıyon mu buna gözünü seveyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…