Eşim beni yeterzsiz buluyor

Gay olmayabilir bence.belkide narsistir cinselliğe düşkün değil problemlidir.
Evlenmeden önce de bence aynı davranışları sergilemiştir.yani bu tip insanları bilirim ben.ama siz çok sevdiğini için evlenmek için sustunuz büyük ihtimalle.
Ben böyle birini tanımıştım hep beni eleştiriyordu herseyimi .uğraşamam senle dedim bıraktım.o kim ya onla mı uğraşucam?çok eğitimli kültürlü zengin biriydi tipide hoştu başka bir kadın olsa asla bırakmazdı mesela.ama ben çekrmem saygısız insanları.evlilik bu hayat geçicek.gözümün önünde başka kadınları övmesi beni yerin dibine sokmasına tahammül edemem.
Sevgi bu demek değil.insan sevdiğinin üzülmesine kıyamaz.varsın saçı fönsüz olsun ya ne var bunda temiz olduktan sonra o saç
Ne garip insanlar var ve bunları çekiyorsunuz ya pes..

Ne yapıyormuş seni mutlu etmek için merak ettim.bi adama karısına her konuda aşagılıyıp psikolojisini bozacak ve mutlu etmeye çalışıyor bırak Allah aşkına.kendisi neymişte seni her daim kusursuz istiyor sizde onun aklıyla yetersizim diyorsunuz.akşama kadar çalışan kadın evine gelip hiçmi pijamalrını giyip pofuduk terliklerini giyip rahat etmicek.her daim seksi topuklu ayakkabı yok yaaaa Paşa’ya bak bence yetersiz olan o cinsel gücümü yok nedir bahane uyduruyo size

Ben akşam 7ye kadar çalışıp üstüne özel ders veremem hatta çalışmasam da birine ders anlatamam o kadar sabrım yok, müzik aleti çalamıyorum, hiç salona gidip de spor yapmam, sen gelişimin için bunca şey yapıyorsun sonra totonun kenarı bi herif gelip senin yetersiz olduğuna inandırıyor tüküreyim böyle işe. Psikolojik şiddet böyle sinsi birşey işte. Dövse dövdü denir ama ruhsal şiddeti böyle yaparlar sonra da ben ne yaptım ki der çıkarlar işin içinden sen kendini suçladığınla kalırsın.

Ay bu ne çekilmez bi adam.
Siz hem çalışıp hem bu kadar işi nasıl yapacaksınz?
Madem böyle istekleri var evini geçindirsin çalıştırmasın sizi.
Hergün hergün sırf o istiyor diye makyaj yapılır mı cildinize yazık.
Ben eşinizin sizi sevdiğini hiç zannetmiyorum seven insan her şeye kusur bulmaz. Sizi değiştirmeye çalışmaz. Sürekli sizden şikayetçi olmaz.

Bikere siz neden daha önceden makyaj yapmiyorken şimdi yapmaya basladinizki bu bana çok garip geldi.orada ipler kopmuş bence.ipleri ona vermeyecektin ki sonrası çorap söküğü gibi gelmiş.ben mesela hiç makyaj yapmayan,manikür pedikure kendi açımdan karşi birisiyim.bu benm şahsi fikrim.bu demek degilki bakımsız biriyim.kisisel temizliğime önem veririm.bekarken eşim beni öyle sevdi.ewlendik hala öyle seviyor.bana makyaj yap dese asla kabul etmem ben rahat edememki.nasil kabulettiniz hergun fon hergun makyaj hergun bakim.bu siz değilsiniz.bence müdahale etmesine izin vermeyin.miamiye değil Paris'e değil dünya nin en güzel yerine götürsün gözüme görünmez.adam ben kendim gibiyken kahve icirmeye götürmüyor.ewlilik bu değil.sus kedisi gezdirmiuor heralde yanında.sizi resmen beğenmiyor.istedihi tipte değilsiniz ,neden evlenmiş şaşkinim.

Adam beni ben olduğum için sevsin bırak köye götürsün gezdirsin dünyanın en mutlusu olurum..mutluluk miamiye Paris'e gitmek değil.kandirmis sizi.kendisi diyordur eminim bak ben seni nerelere götürüyorum kim gezdiriyor esini die örnek veriyordur.

Gerçekten sizde değil eşinizde bir sorun var seksi olmak için kıyaget topuklu boş işler.
Eşinize sorun bakalım sen ilişki esnasında ne istiyosun die bakın bakalım ne diyor.
Benim eşim bişi istiyosa bişi hoşuna gidiyosa söler öle sorun yapmaz bunu yapın bence bu konuda birbirinizi tanımıyosunuz oda sorun yapmış olabilir ama sen değil eşin yetersiz.
Yemek içinde bir gün önceden yapmayı dene bazı erkekler bunu büyük sorun ediyor.

ben şuanda bu konuyu açan kişinin erkek olduğundan şüphelendim açıkçası, bir kadın nasıl bu kadar kendini eksik görebilir anlayamıyorum, her şey kadına mahsus değildir yahu. eksiği kendinizde aramayın, biraz karşı tarafa bakın ve bunu ona da söyleyin.

Niye gezdirmesin? Kadın çalışıyor ona rağmen ne istediyse yapıyor. Harcarsın tabi sen de çalışıyorsun unuttun mu?

O kadar parası varsa yemek için de birini tutun madem.

Eşin seni sevse bile doğal halinle çekici bulmadığı arzulamadığı açık.

Adam ya gay, ya da sen gerçekten bakımsız birisin .

Kendi eksik yonlerini birakip surekli senin uzerine yuklenmesi ve sana psikolojik baski yapmasi cok yanlis madem seni bukadar yetersiz buluyodu niye evlenmis?? Kendisi cok mu dort dortlukmus?? Sinir oluyorum boyle erkeklere surekli senin basinin etini bu sekilde yiyosa kapiyi goster bakalim gitsin ozaman yeterli olanini bulsun n

Bütün sayfaları okudum ,arkadaşlar o kadar şey yazmış ama konu sahibi hala eşine toz kondurmuyor .bu zihniyetinizi değiştirmediğiniz sürece hayatınızda hiçbirşey değişmez .biraz sert yazıyor olabilirim ama kovanız sizi sevmiyor ,öyle yurtdışı tatili vs ile mi sevgi gösterisi oluyor yada kıyafet vs al dediğinde mi ?maddi durumunuz yerindeyse zaten bunlar ekstra şeyler değil ki ,olması gereken şeyler .

Canım bu adam senin doğal halini çekici güzel bulmamışsa neden evlenmiş senle süslü birini bulsaymış
Bence kendi yetersizliğini senin üstüne yıkıyor

Bence kendinizden çok ödün vermişsiniz. Boşuna çabalıyorsunuz. Birbirinize uygun bir çift değilsiniz. Ağzınla kuş tutsanda eşin yine bir ksur bulacak sizde. Ten ve ruh uyumu yok. Çocuk yokken ayrılın . Hep mutsuz olacaksın. Eşininde takıntıları, fetiştleri var. O nu mutlu etmeye çalışmak boşuna gibi.

Ben kesinlikle maddiyatçı bir insan değilim. Kendi ailemin durumu zaten iyiydi. Çok iyi bir işim parlak bir kariyer geleceğim var. Yani kendim de oralara seyahat edebilirim. Maddi sıkıntım yok.

Herşey para değil. Bizim durumumuz iyi fakat mutsuzuz. Parayla mutluluk olmuyor..!

Ben kesinlikle maddiyatçı bir insan değilim. Kendi ailemin durumu zaten iyiydi. Çok iyi bir işim parlak bir kariyer geleceğim var. Yani kendim de oralara seyahat edebilirim. Maddi sıkıntım yok.
O zaman neden eşim beni mutlu etmek için tatile götürüyor alışveriş yaptırıyor gibi şeyler yazdınız .
Evet mutluluk da parayla olmuyor ve bunun en güzel örneğini siz yaşıyorsunuz ama farkında değilsiniz .
Sorunu kendinizde aramak yerine acilen kendinize güveninizi toplayıp bu adama aynı size yaptığını yapın yoksa daha cok üzülürsünüz .Tabi en başta kocanızı haklı kendinizi haksız görmeyi bırakarak işe başlayın derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…