Eşim beni yeterzsiz buluyor

Sana zerre deger vermiyor ve sevmiyor bu adam. Yol yakinken geri don derim bu işten.

Ben yanlış mı anladım okuduğumu ya? Algılayamadım?
Hem sizin süslü bakımlı olmanızı istiyor hem de makyaj malzemelerinizi kaldırıp bir yıl boyunca doğal haline dönmeye çalış olmadı boşanırız diyor?

Anlamıyor musunuz siz dünyanın en muhteşem kadını da olsanız adam sizi beğenmeyecek, bunu da alanen ifade etmiş.

Hayır madem istediği kadın profili tam tersiydi sizle niye evlenmiş?? Görücü usulü evlenmediniz sanırım.

Bu evlilikte eninde sonunda boşanma olur. Ama ya siz bu işe bir dur deyip kişiliğinizi daha fazla ezdirmeden hemen şutlarsınız ya da eziklenmeye devam eder adamın sizi şutlamasını beklersiniz.

Benim evliligimdede cinsellik yoktu birde habire hakaret ediyordu.bosaniyorum bende .gencken ve cocugunda yokken bosan..

kendi cinsel sorunlarını çözsün önce sana yükleneceğine..
senin için üzüldüm, adam öyle bir sindirmiş ki sorunlu olanın sadece kendin olduğunu düşündürtmüş..
aç gözünü artık..

Oncelikle umarim bu toplum nabzini tutmak icin bir arastirma konusu olsun diye diliyorum.Sorulara gore anket dolduracak ol lutfen.Cunku hicbir kadinin boyle psikolojik siddete maruz kalmasini istemiyorum.Bu sorulari okumak beni cok uzuyor.
Dusunceme gelince sen nasilsan oylesin tatlim.Makyaj yapmaktan hoslaniyorsan hoslaniyorsundur.Dogalsan dogalsindir.

Aksam 7 ye kadar calisan hangi kadin herseye yetisebilir ki...Ev tertemiz olacak, muhtesem yemekler ,cok cok bakimli olunacak,ve her turlu sosyal aktiviteye hazir nazir olunacak vs vs vs...Mumkun mu bu..Birini sever ve evlenirsin ve birlikte birseyler yapip gunu gecirirsiniz iste...

Isyerinde kotu gun gecirirsin,hasta olursun veya insansin canin istemez ve bazi seyler eksik olur.
Karsindaki gercekten seni seviyorsa bunlar sorun degildir ama karsindakini yeterince sevmeyen insanin yere saci dusse batar.

Canim yasadigim icin soyluyorum eger adam seninle yaslanmaya cok hevesli degilse agzinla kus tutsan begenmez emin ol.

Birde o maddeleri siralamalari yok mu...beni olduruyor...Boyle sirket gibi evlilik mi olur sabah 9 da iste ol yemek aralari su saat rapor her sabah masamda olsun gibi..bu nedir canim..3 ay deneme sureniz var.Begenmezsek gidersiniz sayin personel..
Boyle seyler artik sirketlerde bile cok nadir artik evde hic olmamali.

Lutfen kendin ol yipratma adamin kafasinda birsey varsa zaten bitirir bosuna yipratirsin kendini..

Iyi haberlerini almak umidiyle..kolay gelsin gercekten...

Hayattaki en büyük eziyet psikolojik şiddet ruhunuzu hasta ediyor sizin.Lütfen kendine gel seni varsın yurtdışında tatile götürmesin ,yemeklere çıkarmasın,giyin kuşan demesin ama ruhunu okşasın senin nekadar değerli olduğunu özel olduğunu hissetirsin ...Buna kaşıkla verip sapıyla geri çıkarmak diyoruz

Sizi çok güzel sindirmiş eşiniz siz daha ne yapacaksınız elinizden geleni yapmışsınız ayrıca çalışan bir eşe sahip siz nasıl eve maddi destekte bulunuyorsanız eşinizde ev işinde olsun yemek konusunda olsun size destek olmak zorunda

bu konunun gerçek olmamasını diliyorum.Sizi resmen sindirmiş psikolojik şiddetin alasini görüyorsunuz ve halen ben yetemiyorum diye kendinizi suçlu buluyorsunuz.İkinizinde bir tedaviye ihtiyaci var.

Bu adam seni beğenmiyor seni istediği gibi yönlendiriyor, üzerinde baskı kuruyor sen hala onu nasıl mutlu ederim diye düşünüyorsun. Ay saçımı başımı yoldum okurken daha fazla yazamayacağım

Resmen sen yetersizliği kabullenmişsin.

Bir kadın nasıl yetersiz olur biliyormusun?
Kocası ilişki istediğinde her an kocasını reddeder. Temiz değildir kötü kokar. Yatakta koyun gibi yatar hiç bir aktivite göstermez, bakımsızdır, isteksizdir vs.

Kocanın seni istememesi yetersiz bulması bahane sen kocanla yattığında tatmin olabiliyormusun? Sevişmekten zevk alıyormusun? En önemlisi orgazm oluyormusun? Bunları yaşamayan çok kadın var ve malesef bunları yaşatamayan çok erkek var.

Belki de eşin kendi yetersizliğini sana yüklüyordur ne dersin ??

Hassssiktirsin oradan! Hepsi de bulmuş bunuyor. Önce kendi kıllı göbeklerine baksınlar bakalım. Soğan kokulu ağızlarıyla "sorun değil" diyen kadınların dudaklarını beğenmezler birde ruj beklerler. Takma kafana sen. Lütfen kendine güvenn, kendini sev lütfen ♡

Mune ablacım bir banlık süre yeticek bana. Seni seviyorum saygılar ♡

Ağzına sağlık arkadasım

Begenmiyosa almasaydi zorlami evlendin. Evlenmeden once hic farkedememismi cekici gelmedigini bu ne sacmalik sinirlerim bozuldu

Sen sen olmaktan çıkmışsın yepyeni istemedğin biri olma yolundasın ömür boyu kendini ona beğendirmek için mi çabalayacaksın düzelir umarım tek önerim aile terapisti

Seni kendi beyefendi (!) tabiriyle kadın (?) olarak görmeyen adam senin için ne yapıyor pardon da?

Bu adamı mutlu etmek yollarını değil, kurtulma yollarını ara. Sen kiymetlisin. Bunu unutma.

Istersen 10 gündür yıkamamış ol kendini; o an adam istiyorsa yapacağını yapar canım benim
Seninkinde bir tuhaflık var. "Cd"falan seven gay olabilir..

Kesinlikle arkadaşa katılıyorum . Yol ver gitsin elini sallasan ellisi senin gibi namuslu tertemiz kız bulmuşta kendine dert mi arıyor. Erkeğin etkilenmesi için giyinmeye bile gerek.yok ki seni çıplak görsün yeter . Senin kocan kendisi hasta kendisi yetersiz olduğu için sorunu sende sanıyor ve sürekli sana yükleniyor.. Yol yakınken yol ver gitsin bak güneşin ne kadar güzel doğduğunu göreceksin . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…