Canim sen belki daha tam tanımadan evlendin ve bu yüzünü gördün ok, ama o seni doğalım halinle evlenmiş ki zaten, kendisi diyor eski doğal haline dön yani sanı böyle tanımış, hiç mi diyemedin ona bunu? Madem bir “kadın” onun gözünde bulaşan süslü püslü olmalı neden seni seçti ki? Hayır yani ben esmer seviyorsam evlilik sonrası ama sen sarışınaın benim gözümde erkekler esmer olmalı diyemem ki salak mısın sen diye sormazlar mı adama..Arkadaşlar dün tartıştık bu gece ayrı yattık. Az önce bir saatlik uzun bir konuşmamız oldu. Onun kendine göre bir bakış açısı olduğunu ve benimkisi farklı olduğunu söyledi. Yani onun için kadın kendini sürekli yıkamalı, makyaj yapmalı bakımına herşeyine dikkat etmeli. Hatta erkek gibi giyindiğimi söyledi bana. Çoğunlukla siyah ve koyu renkler giyiniyormuşum. Salaş ve koyu renkli üstler giyiniyormuşum.
Baya ağladım. Evlendiğimizden beri değişmem için psikolojik baskı hissettiğimi söyledim. Kendime güvenimi kaybettiğimi söyledim. Son aylardır bana pek karışmıyordu artık fakat ilişkimizde direk etkisi belliydi: hiç bir cinsel ilişkimiz yok.
Kendisi bana değişmediğim için, onun istediği kadınsı giyiniş bakımı yapmadığım için libidosu kalmamış ve bundan sonra da isteği olmayacakmış. Çok zoruma gitti çok ağladım..bir kadın için bunu duymak çok zor..hele 1 yıllık yeni evliyken..
Bana gel anlaşma yapalım dedi. Sen eski doğallığını geri bul, eskisi gibi ol ve bir sene öyle deneyelim. Olursa devam ederiz olmazsa boşanırız dedi. Ne diyeceğimi bilemedim çok zor geldi ama tamam dedim. Makyajlarımı kozmetik ürünlerimi hepsini boşalttı çantaya koydu.
Ben kendimi iyi hissetmiyorum. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Çok saf şekilde yetiştim eşimi doğru dürüst tanımadan evlendim. Aileme çok kızgınım. Birbirinizi tanımaya zaman bile vermediler. Cinselliğe evlenmeden önce tatsaydık aramızda ten uyumu olmadığını anlardık. Şimdi artık biliyorum ki eşim benimle birlikte olmayacak..25 yaşında yeni cinsellikle tanışıyorken hiç bir şey yaşamadan gençliğimi öyle çürüteceğim..
gerçekten çok merak ettim evlenmeden önce nasıldı yani hiç mi anlamadınızArkadaşlar dün tartıştık bu gece ayrı yattık. Az önce bir saatlik uzun bir konuşmamız oldu. Onun kendine göre bir bakış açısı olduğunu ve benimkisi farklı olduğunu söyledi. Yani onun için kadın kendini sürekli yıkamalı, makyaj yapmalı bakımına herşeyine dikkat etmeli. Hatta erkek gibi giyindiğimi söyledi bana. Çoğunlukla siyah ve koyu renkler giyiniyormuşum. Salaş ve koyu renkli üstler giyiniyormuşum.
Baya ağladım. Evlendiğimizden beri değişmem için psikolojik baskı hissettiğimi söyledim. Kendime güvenimi kaybettiğimi söyledim. Son aylardır bana pek karışmıyordu artık fakat ilişkimizde direk etkisi belliydi: hiç bir cinsel ilişkimiz yok.
Kendisi bana değişmediğim için, onun istediği kadınsı giyiniş bakımı yapmadığım için libidosu kalmamış ve bundan sonra da isteği olmayacakmış. Çok zoruma gitti çok ağladım..bir kadın için bunu duymak çok zor..hele 1 yıllık yeni evliyken..
Bana gel anlaşma yapalım dedi. Sen eski doğallığını geri bul, eskisi gibi ol ve bir sene öyle deneyelim. Olursa devam ederiz olmazsa boşanırız dedi. Ne diyeceğimi bilemedim çok zor geldi ama tamam dedim. Makyajlarımı kozmetik ürünlerimi hepsini boşalttı çantaya koydu.
Ben kendimi iyi hissetmiyorum. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Çok saf şekilde yetiştim eşimi doğru dürüst tanımadan evlendim. Aileme çok kızgınım. Birbirinizi tanımaya zaman bile vermediler. Cinselliğe evlenmeden önce tatsaydık aramızda ten uyumu olmadığını anlardık. Şimdi artık biliyorum ki eşim benimle birlikte olmayacak..25 yaşında yeni cinsellikle tanışıyorken hiç bir şey yaşamadan gençliğimi öyle çürüteceğim..
Bence eşinde bir sıkıntı var bunu kendine yadırgamıyor seni eziliyor. Sende onun taktiğini uygula bakalım nasıl bir duygu imisMerhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
Bir yıldır evliyim. Eşim beni yetersiz buluyor. İlk zamanlarda çok doğaldım pek makyaj yapmazdım. Beni süslü ve çekici bulmuyordu. Onun için çok değiştim. Artık hergün makyaj yapıyorum. Saçımı hep fönlüyorum. Giyiniş şeklimi beğenmiyordu değiştirmeye başladım. Beni seksi kadınsı bulmuyordu. Bir sürü iç çamaşır/kıyafet aldım. Fakat biz evlendiğimizden beri 10 defa bilene ilişkiye girmemişizdir. Baya etkilenmiş. Libidosu isteği bile doğru dürüst yok. Ayda bir kere bile yapmıyoruz son zamanlar. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. O çok takıntılı. Hep süslü, hazır olmam lazım. Seksi elbiseler topuklu ayakkabı giymem lazım. Ben hep kendi halimde doğan olan bir kızdım. Evlenmeden önce cinsellik nedir bilmezdim. O yüzden de cilveli olmasını bilmiyorum.
Onun dışında ev işlerinde yemek konusunda beni yetersiz buluyor. Ben çalışıyorum, eve 7’den önce gelmiyorum. Sürekli her akşam yemek yapamıyorum, ve açıkçası çok da yapmasını bilmiyorum.
Bir ara her hafta tartışırdık, her hafta ağlardım. Şimdi bir aydır tartışmamıştık, tekrar kızdı bana. Bu sefer de pek gezmeyi sevmiyorum onu aşağıya doğru çekiyormuşum çünkü hiç bir aktivite yapmıyormuşum. Beni eskiden tanıdığında ben hem çalışırdım, akşamları ders verirdim ve neredeyse her akşam hafta içi spora giderdim artı gitarım var müzikle uğraşırdım sık. Fakat evlendiğimden beri tartışmaktan kafam o kadar yorgun ki. Evlilik dönemimiz de çok stresli geçti beni mahv etti eskisi gibi olamıyorum. Sürekli beynim yorgun ve değişmek istememe rağmen eski halimi bulamıyorum.
Bir kadın sizce nasıl olmalı? Ben eşimi seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum. Çünkü o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Fakat hep ben yetersizim..
Eşin seni mutlu etmek için ne yapıyor yaMerhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
Bir yıldır evliyim. Eşim beni yetersiz buluyor. İlk zamanlarda çok doğaldım pek makyaj yapmazdım. Beni süslü ve çekici bulmuyordu. Onun için çok değiştim. Artık hergün makyaj yapıyorum. Saçımı hep fönlüyorum. Giyiniş şeklimi beğenmiyordu değiştirmeye başladım. Beni seksi kadınsı bulmuyordu. Bir sürü iç çamaşır/kıyafet aldım. Fakat biz evlendiğimizden beri 10 defa bilene ilişkiye girmemişizdir. Baya etkilenmiş. Libidosu isteği bile doğru dürüst yok. Ayda bir kere bile yapmıyoruz son zamanlar. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. O çok takıntılı. Hep süslü, hazır olmam lazım. Seksi elbiseler topuklu ayakkabı giymem lazım. Ben hep kendi halimde doğan olan bir kızdım. Evlenmeden önce cinsellik nedir bilmezdim. O yüzden de cilveli olmasını bilmiyorum.
Onun dışında ev işlerinde yemek konusunda beni yetersiz buluyor. Ben çalışıyorum, eve 7’den önce gelmiyorum. Sürekli her akşam yemek yapamıyorum, ve açıkçası çok da yapmasını bilmiyorum.
Bir ara her hafta tartışırdık, her hafta ağlardım. Şimdi bir aydır tartışmamıştık, tekrar kızdı bana. Bu sefer de pek gezmeyi sevmiyorum onu aşağıya doğru çekiyormuşum çünkü hiç bir aktivite yapmıyormuşum. Beni eskiden tanıdığında ben hem çalışırdım, akşamları ders verirdim ve neredeyse her akşam hafta içi spora giderdim artı gitarım var müzikle uğraşırdım sık. Fakat evlendiğimden beri tartışmaktan kafam o kadar yorgun ki. Evlilik dönemimiz de çok stresli geçti beni mahv etti eskisi gibi olamıyorum. Sürekli beynim yorgun ve değişmek istememe rağmen eski halimi bulamıyorum.
Bir kadın sizce nasıl olmalı? Ben eşimi seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum. Çünkü o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Fakat hep ben yetersizim..
Evine haftada 1 bi yardımcı al bende çalışıyoken çok parçalanmıştım en azından ütü ve temizlik üstümden kalkınca rahatladım bende senin gibi cilveymiş cinsellikmiş bilmezdim sürekli araştırarak kafamdaki tabuları yıkıp utanılacak bişey olmadığını düşünüp kendimi rahatlattım sen yaklaş eşine o uzaksa... onu mutlu etmekten çok kendini mutlu etmeye odaklan mutluluk bulaşıcı bişiydir dümdüz depresifmişsin hissine kapıldım bunu çöz sen o varsın yetersizsin desin ona odaklanmadan yaşarsan bağımsız olursan o sana yetişmeye çalışıcak...Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?