Eşim beni yeterzsiz buluyor

Off ayrıca makyaj malzemelerini filan toplamak nedir yahu ona ne ister makyaj yaparsın ister yapmazsın erkek adam bu kadar da burnunu sokmasın yahu?
Kadın eğer modundaysa iyi hissediyorsa yapar makyaj istemiyorsa yapmaz bu kadar basit.
Sen çok pasifsin özgüvenini yok etmiş bu adam senin bence bir psikologa git destek al hayat kısa kendi değerini kıymetini bil.
Bir erkeği mutlu etmek öyle süslenip puslenmekle ilgili bi durum değil.
Adriana Lima neden aldatildi o zaman ?
Esin kendi içinde mutsuz ve yetersiz bir adam zaten o nedenle seninde öyle hissetmem için uğraşıyor.
Ya bi de bu kadar kendine bakınca acaba dedim cinsel yönelimleri farklı olabilir mi ?

Üzgünüm ben sadece seni tüketen bir eş gördüm bu konuda. Senin bu insan için ömrünü tüketmemen gerektiğini düşünüyorum. Umarım her şey gönlünce olur ve bir çıkış yolu bulursun.

bence eşinizin aradığı kadın profili çok bakımlı güzel gösterişli modern bir kadın. yani beklentileri oldukça yüksek ama öyle birini tavlayacak potansiyeli yok anladığım kadarıyla. iş yerinde falan oylelerini görüyor ama onlar da buna pek pas vermediler herhalde.pek yakışıklı değil falan dediniz ya. sizi bulmuş onu da beğenmiyor kendine bakmadan.yanlış anlamayın siz de güzelsinizdir eminim ama eşiniz hayal alemlerinde geziyor. bana pek gey gibi gelmedi sadece aşırı kompleksli. günümüzde evliliklerin en buyuk problemi bu. herkes hayalinde bir profil oluşturuyor. doğal olarak bulamıyor ve mutsuz oluyor.

Canim sen belki daha tam tanımadan evlendin ve bu yüzünü gördün ok, ama o seni doğalım halinle evlenmiş ki zaten, kendisi diyor eski doğal haline dön yani sanı böyle tanımış, hiç mi diyemedin ona bunu? Madem bir “kadın” onun gözünde bulaşan süslü püslü olmalı neden seni seçti ki? Hayır yani ben esmer seviyorsam evlilik sonrası ama sen sarışınaın benim gözümde erkekler esmer olmalı diyemem ki salak mısın sen diye sormazlar mı adama..
İşim gücüm yolmuş gibi günün 4 saatini süslenmeye mi harcayacaksın hemde sırf seni sevmesi için yani başka bir şey için değil.
Bence bu bir yılı beklemek konusunda çok düşünmelisin henüz çok gençsin çocukta yok belli ki bu adamın yanında ezileceksin hep. Bide ne güzel diyor bir şey değişmezse boşanırız diye. Bence direkt olarak boşanalım diyemedi ama bir şeyin değişmeyeceğinden emin olduğu için bunu dedi. Bir nevi “ama elimden geleni yaptım denedim” diyebilmek için.
Ya okadar süsleniyorsun adam için ama hala yetmiyor, bu bile seni yordu. Bence o dizideki oyuncuları ufak tefek cinayetlerdeki gibi gerçek sanıyor, bi baksın özendiği insanların özel hayatına kimi acaba onun istediği gibi yaşıyor.. bu kafa ile o hep mutsuz olur- sen değil sen normalsin çünkü!!!

gerçekten çok merak ettim evlenmeden önce nasıldı yani hiç mi anlamadınız
bu evlilik bitmiş aynı evde kendinize işkence yapmayın.

Bence eşinde bir sıkıntı var bunu kendine yadırgamıyor seni eziliyor. Sende onun taktiğini uygula bakalım nasıl bir duygu imis

Ben nasıl bir çözüm istediğinizi anlayamıyorum gerçekten. Anlattığınıza göre eşiniz dış güzelliğe çok önem veriyor, iddialı, frapan, seksi bir kadın görmek istiyor. Sizin ruhunuzsa bu şekilde görünmek, sürekli bunlarla uğraşmak istemiyor. Yani ruh olarak ve çift olarak beklentileriniz çok farklı bunu farkedin öncelikle.

Size bu kadar yetersiz hissettiriyor, oyuncak gibi istemediğiniz şeyleri yapıyorsunuz ve sizi çok sevdiğini söylüyorsunuz. Sizce bu tutarlı mı? Hepimiz eşlerimize, sevgililerimize tavsiyelerde bulunabiliriz ama sizin eşiniz sizden tamamen değişmenizi istiyor farkında mısınız? Siz ne yaparsanız yapın eşiniz yine de takacak bir şeyler bulacaktır emin olun. Çünkü ya cinsel paylaşımlarınız açısından ten uyumunuz ve kimyanız tutmamış, ya da eşinizin farklı bir problemi var ve bunu bu şekilde kamufle etmeye çalışıyor.

Bazı gerçekleri kabul edip buna göre bir çözüm yolu bulmaya çalışın. Size son olarak nacizane bir tavsiyede bulunayım: Ruh halinizi bu kadar eşinizin insafına bırakmayın çok üzülürsünüz. Benliğinizi, özsaygınızı, özgüveninizi koruyun.

Eşin seni mutlu etmek için ne yapıyor ya
Sana birsürü sey soylemıs seni
Oldugun gbi
Kabul etmiyor
Adam bence seni mutsuz etmek için herseyi yapıyor kendine gel

Eşiniz sizi mutlu etmek için ne yapıyor onu anlamış değilim. Gayet sizi kadınlığınızdan soğutmuş kendi eksikliğini size yüklemiş. Erkek libidosu yükselecek diye süslenmeye gerek yok. Bazen salya sümük nezle oluyorum o zaman bile yanaşıyor adam kızıyorum. Bu adamın dediklerini kafaya takmayın ben böyle seviyorum böyle rahatım deyin.

Evine haftada 1 bi yardımcı al bende çalışıyoken çok parçalanmıştım en azından ütü ve temizlik üstümden kalkınca rahatladım bende senin gibi cilveymiş cinsellikmiş bilmezdim sürekli araştırarak kafamdaki tabuları yıkıp utanılacak bişey olmadığını düşünüp kendimi rahatlattım sen yaklaş eşine o uzaksa... onu mutlu etmekten çok kendini mutlu etmeye odaklan mutluluk bulaşıcı bişiydir dümdüz depresifmişsin hissine kapıldım bunu çöz sen o varsın yetersizsin desin ona odaklanmadan yaşarsan bağımsız olursan o sana yetişmeye çalışıcak...

Yazmayayım dedim ama gerçekten tutamıyorum kendimi. Allah aşkına makyaj malzemelerinizi toplayıp kaldırmak nedir? Nasıl bir adam bu? Yaptığı nasıl bir mantığın ürünü? Senin öakyaj malzemelerine ne hakla dokunur alır kaldırır? Nasıl bir saygısızlık. Arkadaşım gerçekten acı gelecek belki söylediklerim ama bu adam seni zerre kadar sevmiyor. Seni bitirmiş kişiliğini tüketmiş. Şimdi de sana kişiliksiz muamelesi yapıyor. Seviyor diye kendini kandırma kocan sadece kendini seviyor. Yazık psikolojini yerle yeksan etmiş. Sen ne yapsanız yaranamazsın o adama. İnsan ebeveyni olduğu çocuk üzerinde bile bu kadar hakimiyet kurmaz. Aklıma bu karikatür geldi aynı o hesap

Eklentiler

• C3B878A0-BB90-4802-9CB2-E8F2C0B5EEF5.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 228
Evlendikten sonra duşa zor giren, agız bakımı yapmayan, ter kokan, dışarı çıkmayan, mıymıy takılan erkekler kadar kadınlar da oluyor. Onlardan biri değilseniz eşinize pek kulak asmayın.

Bir de neden genel kanı erkeğin nefes alsın yeter havasında olacağı yönünde?
Kadınlar kadar seçici erkekler olabilir, vardır.
Adamın temizlik takıntıları vardır.
Yaptığını sağlıklı bulmuyorum ama olabilir.
Adamın cinsel tercihi konusunda bu kadar net yorumlara şaşırdım açıkçası.

Yazdıklarınızda tutarsızlık var hem sizin üstünüze o kadar düşüp hem nasıl eleştiriyor anlamadım. Son kavganız nasıl çıktı peki? Siz mi konuşmak istediniz eşiniz mi? Ben böyle onur kırıcı bir teklife dayanamazdım. Bir yıl böyle deneyelim ne ya sanki vebalı biriyle oturacak öyle bi fedakar pozları. Ben öyle bi egosunu kırıp atardım ki. Böyle tipler ancak öyle yola gelir bence.

bazı şeyleri yetersiz buluyor olabilir ama eşiniz sanırım hep şikayet halinde.
insan birinde eksik gördüğü şeyleri şikayet edip yermeyi seçmek yerine bence ucundan tutup düzeltmeli yardımcı olmalı.
gündelik hayattaki durumlarınızı bilemem ama cinsel yönden belki beklentisi farklıdır sizde bunları bulamıyordur o ayrı.
sonuçta insanların kırmızı çizgileri vardır o da bunu bildiği için dile getirmek yerine kendini geri çekiyor olabilir.
konuşmayı ve karşılıklı diyoloğu deneyin.
unutmayın psikologlar bile sorun bende diyen bir eş varsa bile ortada yine de çift olarak terapi yapıyor.

Herkes çok yazmış ama konu sahibi yok bence de eşin gay, toplum baskısından evlenmiş sen boşamazsan ne yaparsan yap seni boşayacak , sonra her türlü zevkine bakıp çevresindeki insanlar neden evlenmiyosn bidaha dediğinde kötü evliliğinden bahsedecek.hersey çok açık. Ve sizin de psikolojiniz kalmamış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…