Çok iyi niyetli bir insan olduğun belli. Ancak karşı taraf iyi niyetli değil. Sana kendini yetersiz hissettiren bir insan seni sevmiyordur buna emin ol. Ne yetersiz insanlar var ama eşinin baş tacı. İşte biz sevgi diye ona diyoruz. Cinsellik yoksa yetersiz olan o! Çalıştığın halde çabana saygı duymuyorsa, senden hep fazlasını istiyorsa yetersiz olan o. Diğer evliliklerin içine girip bakmanı çok isterdim. Bir koca eşine nasıl davranır acilen etrafını gozlemlemelisin. Senin kocan muhtemelen psikolojik sorunlarını ört pas etmek için seni kullanıyor. Problemli bir evlilik, konuşmalısın.Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
Bir yıldır evliyim. Eşim beni yetersiz buluyor. İlk zamanlarda çok doğaldım pek makyaj yapmazdım. Beni süslü ve çekici bulmuyordu. Onun için çok değiştim. Artık hergün makyaj yapıyorum. Saçımı hep fönlüyorum. Giyiniş şeklimi beğenmiyordu değiştirmeye başladım. Beni seksi kadınsı bulmuyordu. Bir sürü iç çamaşır/kıyafet aldım. Fakat biz evlendiğimizden beri 10 defa bilene ilişkiye girmemişizdir. Baya etkilenmiş. Libidosu isteği bile doğru dürüst yok. Ayda bir kere bile yapmıyoruz son zamanlar. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. O çok takıntılı. Hep süslü, hazır olmam lazım. Seksi elbiseler topuklu ayakkabı giymem lazım. Ben hep kendi halimde doğan olan bir kızdım. Evlenmeden önce cinsellik nedir bilmezdim. O yüzden de cilveli olmasını bilmiyorum.
Onun dışında ev işlerinde yemek konusunda beni yetersiz buluyor. Ben çalışıyorum, eve 7’den önce gelmiyorum. Sürekli her akşam yemek yapamıyorum, ve açıkçası çok da yapmasını bilmiyorum.
Bir ara her hafta tartışırdık, her hafta ağlardım. Şimdi bir aydır tartışmamıştık, tekrar kızdı bana. Bu sefer de pek gezmeyi sevmiyorum onu aşağıya doğru çekiyormuşum çünkü hiç bir aktivite yapmıyormuşum. Beni eskiden tanıdığında ben hem çalışırdım, akşamları ders verirdim ve neredeyse her akşam hafta içi spora giderdim artı gitarım var müzikle uğraşırdım sık. Fakat evlendiğimden beri tartışmaktan kafam o kadar yorgun ki. Evlilik dönemimiz de çok stresli geçti beni mahv etti eskisi gibi olamıyorum. Sürekli beynim yorgun ve değişmek istememe rağmen eski halimi bulamıyorum.
Bir kadın sizce nasıl olmalı? Ben eşimi seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum. Çünkü o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Fakat hep ben yetersizim..
Mevzu makyaj değil. Tüm çiftlerin genel problemi olan “temiz namuslu , gözü açılmamış kadın alıp sonra da bunun yeterli gelmediğini fark edip o kadından kafasındaki cilveli kadını yaratma isteği” bu hep sürecek. Çünkü erkeklerin çoğu evlenirken sadece “namusa” dikkat ediyor (kendilerini mükemmel sandıkları için) üç beş ay geçip de cinsel hayat monotonlaşınca (normal çünkü bu kızcağız zaten bunları bilmiyor diye evlenmiştin sen onu harekete geçireceksin ama kafa yok bunu anlayamazlar) bu tarz ezmeler küçümsemeler oluyor. Makyaj dehası da olsanız işe yaramaz. Eşiniz yanlış seçim yapmış. Siz busunuz, aşağı yukarı gidişatınız da belliymiş. Kendisi fazla pembe hayaller kurmuş. Bu şekilde güçsüz davranıp hatayı kendinizde aradığınız sürece de gözünde böyle olacaksınız. Bence kontrolü elinize alın. “Sen kimsin beni değiştirmeye çalışıyorsun” modunu açın. O zaman o kendini ezik hissetmeye başlayacak.Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
Bir yıldır evliyim. Eşim beni yetersiz buluyor. İlk zamanlarda çok doğaldım pek makyaj yapmazdım. Beni süslü ve çekici bulmuyordu. Onun için çok değiştim. Artık hergün makyaj yapıyorum. Saçımı hep fönlüyorum. Giyiniş şeklimi beğenmiyordu değiştirmeye başladım. Beni seksi kadınsı bulmuyordu. Bir sürü iç çamaşır/kıyafet aldım. Fakat biz evlendiğimizden beri 10 defa bilene ilişkiye girmemişizdir. Baya etkilenmiş. Libidosu isteği bile doğru dürüst yok. Ayda bir kere bile yapmıyoruz son zamanlar. Ben kendimi yetersiz hissediyorum. O çok takıntılı. Hep süslü, hazır olmam lazım. Seksi elbiseler topuklu ayakkabı giymem lazım. Ben hep kendi halimde doğan olan bir kızdım. Evlenmeden önce cinsellik nedir bilmezdim. O yüzden de cilveli olmasını bilmiyorum.
Onun dışında ev işlerinde yemek konusunda beni yetersiz buluyor. Ben çalışıyorum, eve 7’den önce gelmiyorum. Sürekli her akşam yemek yapamıyorum, ve açıkçası çok da yapmasını bilmiyorum.
Bir ara her hafta tartışırdık, her hafta ağlardım. Şimdi bir aydır tartışmamıştık, tekrar kızdı bana. Bu sefer de pek gezmeyi sevmiyorum onu aşağıya doğru çekiyormuşum çünkü hiç bir aktivite yapmıyormuşum. Beni eskiden tanıdığında ben hem çalışırdım, akşamları ders verirdim ve neredeyse her akşam hafta içi spora giderdim artı gitarım var müzikle uğraşırdım sık. Fakat evlendiğimden beri tartışmaktan kafam o kadar yorgun ki. Evlilik dönemimiz de çok stresli geçti beni mahv etti eskisi gibi olamıyorum. Sürekli beynim yorgun ve değişmek istememe rağmen eski halimi bulamıyorum.
Bir kadın sizce nasıl olmalı? Ben eşimi seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum. Çünkü o beni mutlu etmek için herşeyi yapıyor. Fakat hep ben yetersizim..
+1Mevzu makyaj değil. Tüm çiftlerin genel problemi olan “temiz namuslu , gözü açılmamış kadın alıp sonra da bunun yeterli gelmediğini fark edip o kadından kafasındaki cilveli kadını yaratma isteği” bu hep sürecek. Çünkü erkeklerin çoğu evlenirken sadece “namusa” dikkat ediyor (kendilerini mükemmel sandıkları için) üç beş ay geçip de cinsel hayat monotonlaşınca (normal çünkü bu kızcağız zaten bunları bilmiyor diye evlenmiştin sen onu harekete geçireceksin ama kafa yok bunu anlayamazlar) bu tarz ezmeler küçümsemeler oluyor. Makyaj dehası da olsanız işe yaramaz. Eşiniz yanlış seçim yapmış. Siz busunuz, aşağı yukarı gidişatınız da belliymiş. Kendisi fazla pembe hayaller kurmuş. Bu şekilde güçsüz davranıp hatayı kendinizde aradığınız sürece de gözünde böyle olacaksınız. Bence kontrolü elinize alın. “Sen kimsin beni değiştirmeye çalışıyorsun” modunu açın. O zaman o kendini ezik hissetmeye başlayacak.
Ben sadece yazdıklarınızı okuyarak sizi mutlu etmek için herşeyi yapan bir eşe değil onun için yaptıklarınızı görmezden gelip sizi eksik bulup üzen bir eşe sahip olduğunuzu düşündüm.Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
Arkadaşlar dün tartıştık bu gece ayrı yattık. Az önce bir saatlik uzun bir konuşmamız oldu. Onun kendine göre bir bakış açısı olduğunu ve benimkisi farklı olduğunu söyledi. Yani onun için kadın kendini sürekli yıkamalı, makyaj yapmalı bakımına herşeyine dikkat etmeli. Hatta erkek gibi giyindiğimi söyledi bana. Çoğunlukla siyah ve koyu renkler giyiniyormuşum. Salaş ve koyu renkli üstler giyiniyormuşum.
Baya ağladım. Evlendiğimizden beri değişmem için psikolojik baskı hissettiğimi söyledim. Kendime güvenimi kaybettiğimi söyledim. Son aylardır bana pek karışmıyordu artık fakat ilişkimizde direk etkisi belliydi: hiç bir cinsel ilişkimiz yok.
Kendisi bana değişmediğim için, onun istediği kadınsı giyiniş bakımı yapmadığım için libidosu kalmamış ve bundan sonra da isteği olmayacakmış. Çok zoruma gitti çok ağladım..bir kadın için bunu duymak çok zor..hele 1 yıllık yeni evliyken..
Bana gel anlaşma yapalım dedi. Sen eski doğallığını geri bul, eskisi gibi ol ve bir sene öyle deneyelim. Olursa devam ederiz olmazsa boşanırız dedi. Ne diyeceğimi bilemedim çok zor geldi ama tamam dedim. Makyajlarımı kozmetik ürünlerimi hepsini boşalttı çantaya koydu.
Ben kendimi iyi hissetmiyorum. Bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum. Çok saf şekilde yetiştim eşimi doğru dürüst tanımadan evlendim. Aileme çok kızgınım. Birbirinizi tanımaya zaman bile vermediler. Cinselliğe evlenmeden önce tatsaydık aramızda ten uyumu olmadığını anlardık. Şimdi artık biliyorum ki eşim benimle birlikte olmayacak..25 yaşında yeni cinsellikle tanışıyorken hiç bir şey yaşamadan gençliğimi öyle çürüteceğim..
bazen gerçekten siz hemcinslerimi anlayamıyorum.. Adam sizi ezmekten haşat etmiş, kendi yetersizliğine sizi sebep göstermiş hala napabilirim diyosunuz? Bence silkelenin ve kendinize gelin zerre kadar sevilmiyosunuz. Bu evliliği acilen bitirin.Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
ya sen sakamısın kızım ya sende ciddi sorun var ya sen acil doktora görün bir insan kendını bılmez mı ya sacma kusura bakmaSiz mesela ne kadar bakımlısınız? Günde kaç defa yıkanıyorsunuz, ne kadar sürekli makyaj yapıyorsunuz ve hangi bakımları yapıyorsunuz? Çok saçma olacak ama günde bir defa yıkandığım için bile bazen kendimi bakımsız hissediyorum çünkü o sabah ve akşam her gün yıkanıyor.
Kusura bakmayin ama ben de sizi dil bilgisi konusunda yetersiz buldum..Birden bu kadar yorum alacağımı tahmin etmiyordum.
Evet bir yıldır hep korkuyorum. Her hafta tartıştık bir yıl boyunca. Her hafta ağladım ve abartmıyorum doğrusu bu..o yüzden beynim çok yoruldu..bakım cinsellik temizlik yemek..Yani hep ben kendimi yetersiz buluyorum ve aman mutsuz olmasın düşüncesiyle hep ben kendimi değiştirmeye çalıştım.
Mesela makyaj olayı. Ben disiplinli bir aileden geldim. Hep doğal kalmamı doğal olaral zaten güzelsin kızım derdi bana Babam. Gezmem çıkmam da yoktu o şekilde büyüdüm. Evlenince eşim tamamen farklı beklentileri oldu ve bu bende bir şok yarattı.
Sürekli süslü püslü bakımlı olmam gerekiyor. Dediğim gibi cinsel ilişkimiz de doğru dürüst yok çünkü ilişkiye girmek için onu “çekmem” lazım. Yani kıllarımı alıp, güzelcene yıkanıp seksi iç çamaşırlar ve topuklu ayakkabılar giyinip makyajımı tamamlayıp o şekilde gelmem lazım.
Maalesef bu ilk senemiz bende çok yara bıraktı. Cinselliği bilmediğim için, bakımlı süslü olmadığım için eşimle normal bir ilişki tutturamadık.
valla ya ne güzel anlatmıssınız ben sınır oldum yemınle ya ...Az sevmişsin biraz daha sev, biraz daha geyşacılık oyna, biraz daha kul köle ol...
O seni eleştirdikçe ezil yerin dibine geç.
Daha ne yapabilirim diye konu üstüne konu aç.
Her akşam gebersen de o adamın önüne en az 3 çeşit yemeğini koy. Yemekten sonra çayını, kahvesini, meyvesini ihmal etme. Suyunu bile ayağına kadar getir.
İşten yorgun argın gel seksi kıyafetler giy topuklularla gez. Apartman dairesi olsa bile gez. Adamınki başka türlü kalkmıyor ne yaparsın. Kaldırmak onun değil senin görevin çünkü.
Bu arada peşpeşe en az 2 çocuk yap.
Çocuk olunca çocukları uyut (artık evliliğiniz senin hamilelik ve lohusalık döneminde ne hale gelirse gelsin) yine her akşam seksi kıyafetlerini giy kokular sürün. Koltukta osuran, göbeğini kaşıyan adamı etkilemeye çalış.
Burada ne konular gördük. Eminim sen de okumuşsundur. Tabi onlara verilen öğütleri. Ama sana hiç bir şey katmamış ki böyle klasik ezilen kadın konusu açmışsın..
Bir erkek karısını seviyorsa, kendine güveniyorsa bir kalıba sokmaya çalışmaz. Eğer sana yetersizlik hissi veriyorsa bilin ki problem kendisindedir..
Bir de sakın bu adama çocuk falan yapma..
Bence kendi isteksizliğini sana malediyor.Merhaba arkadaşlar. Bu foruma yazılıp mesaj atmak çok uzun süre aldı. Ama insan paylaşmayınca ve dertleşeceği kimse olmayınca içime atıp kendime zarar veriyorum. Ki sanırım psikolojim bozuldu.
Bunlari ciddi sordugunu varsayiyorum;Siz mesela ne kadar bakımlısınız? Günde kaç defa yıkanıyorsunuz, ne kadar sürekli makyaj yapıyorsunuz ve hangi bakımları yapıyorsunuz? Çok saçma olacak ama günde bir defa yıkandığım için bile bazen kendimi bakımsız hissediyorum çünkü o sabah ve akşam her gün yıkanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?