Eşim beni yok sayan ablasına karşı hiç bir şey olmamış gibi davranıyor!

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Iyi akşamlar herkese
Benim sorunum şu ki görümcem evlendiğimizden beri benimle uğraşıyor, laf dokundurur açık açık laf söyler. Ben de cevap veriyorum ama tartışmaya girmemeye gayret ediyorum. Doğrusu çok da umursamıyorum onun gibi insanları. Ama en son ki mecburi görüşmemizde hic bi sorun olmamasına rağmen benimle küsmüş kendi kendine ne zaman küstü ne oldu haberim yok en son normal ayrılmıştık. 2 ay sonra tekrar görüştük benimle hiç konuşmadı kardeşine gayet normal davranıyor. Ben ona mecburiyetten soru sorunca cevap vermiyor vb.
Üstelik boyle davranırken eşim yanımızdaydı, bunları görmesine rağmen hala ablasıyla telefonda hiç bir şey olmamış gibi görüşuyor. Evine gitmeyi normal gorüyor Ben ilişkisini tamamen bitirsin demiyorum ya da bunun için ona baskı yapacak değilim. Ama bana yaptıklarını görüp hala Samimi olması gücüme gidiyor. Nasil bi tavrım olmalı bilmiyorum. İsterdim ki eşim kendiliğinden ona eskisi gibi hissedemesin, kendisi mesafe koysun.
Sizce tavrım nasıl olmalı

Hani ablası ya, kardeşler ya ondan olabilir mi sizce? Adam niye kardeşine mesafe koysun? İki yetişkin insansınız, ister küsün ister barışın ama ben küstüm sen de küs tavrı ilkokul sıralarında kalmalı.

Ablası ile arasına giremezsiniz. Ha sizin hakkınızda konuşur dedikodu yapar eşiniz cevabını vermez o zaman eşinize kızma hakkınız var.

Benim de bir erkek kardesim var ve anlattiginiz kadarıyla soyluyorum esinizin davranisi normal degil. Esiniz ablasinin derdi neymiş ogrenip size söylemeliydi ve siz de ablasiyla konusmaliydiniz ha ondan sonra yine bu sekilde davranirsa kendi bilecegi is. Ben hakli oldugum ve adim attigim halde ters tepen bir görümceye esim hic birsey olmamis gibi davransa ben de bozulurum.

Küsün ortağı olmaz derler. Kadın sizden hoşlanmıyor olabilir,siz küs olabilirsiniz ama onlar kardeş. Naparlarsa yapsınlar alınmayın böyle şeylere. Siz sadece eşinizin konuştuğu kişilerle mi konuşuyorsunuz sanki,nerelisin kocamköylü insan olmak da hoş değil. Bunun tam tersi de hoş değil bence. Her insan kendi ilişkisini kendine göre düzenlemeli,eşine göre değil.

Eş de olsa el kızısın öteki ablası, böyle boş bir şey için ablasına niye eskisi gibi hissedemesin ki? Bomboş bir olay bile yok ablasına niye gitmesin? Saçmalamışsınız sanki biraz

Bu görümcelere ne giriyor durduk yere ben anlamıyorum. Hep bir çekememezlik hep bir fitne fesat hayır bende görümce olacağım mesela hiç böyle duygularım yok kardeşim mutlu olsun eşiyle güzel geçinsin ne güzel şeyler. Benim görümcemde öyle benim evime gelip kalacağı zaman mesela hep kardeşini arıyor ona söylüyor kalmaya gelicem falan diye müsaitmisiniz falan demiyor direk eşime müsaitmisin diyor sanki tek başına yaşıyor kardeşi. Normalde bana iyi davranıyor ama sürekli sanki her karar sadece kardeşi karar verebilir gibi bi imajı var

Ablası diyenleride anlamıyorum. O ablaysa konu sahibide eşi. Ablasıyla kanlı bıçaklı olmasına gerek yok ama sözde adam olarak tavrını koyabilir.
Ben olsam eşimin gitmesine karışmam ama kendim asla ortamda bulunmam. Görümcemede açık açık söylerim herşeyi.

Benm görümcem de bana farklı davranmaz aynı . Konuşmaz laf söylemez ama alttan alta yapar bnu belli etmeden, yapar ve geri çekilir sonra senin sesin çıkınca laf söyleyince sanki sen yapmışsın gibi kötü olursun bak benimki fesatlık ; en azından seninki laf söylüyor duymamazlıktan gel , gül geç suratına bakıp sinir olsun . Laf söyleyince ben öyle yapıyorum sen istediğini söyle umrumda değilsin der gibi ..
adamlar böyle ; kendi aileleri olduğu zaman ne dersen de bir sorun yok .
Bak mesela benimki de öyle ..
önceliği kendi ailesidir her zaman ne dersem diyeyim değişmedi .
Bak 3 aylık oğlumuz var ona rağmen . Geçen kızkardeşi görüntülü arıyor , oğlumu emziriyorum aç bana kapat diyor baktım suratına neden der gibi kardeşi arıyor diye sonra emzirirsin dedi . Meğerse kardeşini gündüz aramış hiç yeğenini merak etmiyorsun vs diye ondan arıyormuş kız . Senin zorunla arayan bi insan için kbakma dedim sen konuş emzirme biterse görür yeğenini dedim ..
bu ailesine verdiği öncelik yüzünden çok kavga ettik bak şimdide kavgalıuız ben tepkiliyim o aşkım vs diyor . Sen nasıl böyle rahat olabiliyorsun ya dedim hiç bir şey olmamış gibi . Başladı saymaya bi sen doğrusun bi sen akıllısın fln dedi ben yatıyorum dedi iyi dedim yat böyleyiz gönül rahatlığıyla yat uyu dedim ..

Annem bana ilk kavgamızda şey dedi kızım senin kocan böyle değişmez . Sen kendine göre davran dedi bana . Bak şimdide aynısını dedi çocuğuna bak dedi , eşin ister eşlik etsin ister etmesin dedi..
senin bir çocuğun var ; istediği kadar laf etsin . Ben senin arkandayım dedi annem . Belki fe annemden aldığım güç ile böyle davranıyorum bilmiyorum ama yüz vermiyorum şuan uyuyor mesela eşim . Evde 2 arkadaş gibiyiz o bazen laf atıyor ama ben pek sohbet etmiyorum hem kırgınım değersiz hissediyorum kendimi bunu ona da söyledim . Sonra düşündüm oğlumdan başka hiç kimse umurumda değil ister yanımızda yürüsün ister yürümesin kapı açık modundayım .. gittiği yere kadar ..
sünnet ettireceğim oğlumu sünnet olsun iyileşsin yılbaşı sonrası anaoğul tatile gideceğiz

Doğduğundan beri tanıdığı ve muhtemelen sevdiği birine sizinle konuşmak istemiyor diye cephe alması makul bir şey mi ?
Asıl sevdiği insanlara bu kadar sırt çeviren bir adama güvenilmez bence

Kardeş diye bi dangalak mazur görülemez bana kalirsa. Kim haksizsa ona tavrının bedeli odetilmeli. Esimizi kendimiz secioruz ama kardeşimizi seçemiyoruz. Dolayisiyla bence eş daha degerli olmali hele ki kardeş sacmaliosa. Haksiz bi kardes mecburiyetten görüştüğüm biri sadece. Haksiz bi eşi kimse çekmek istemezken haksiz kardeşe maruz bırakılmak adaletsiz bence. Aile de bi yere kadar. Herkes haddini bilmeli. Kimse kardesligin verdigi ayricaliga sığınıp bi baskasina anlamsiz kötü davranamaz.

Sorununuzu tam detaylı yazmamissiniz.Gelin Görümce arasına girmemekle en iyisini yapıyor bence damat.

Bende bir ablayım henüz kardeşimin eşi ve ya sevgilisi yok fakat kimse kardeşimle arama giremez. Tabi ben kardeşimin eşine veya sevgilisine bu şekilde davranmam, kardeşim nasıl kıymetliyse eşi de kıymetli olur. Senin durumun ablası ile senin meselen, neden küstüğünü sorabilirsin. Konuşmak istemiyorsa sizinle konuşmayın. Kocanızı bu işe sokup arada bırakmaya çalışmak hiç doğru değil. Hele ablasıyla arasına mesafe koymak istemen çok yanlış.

Ben olsam ablasıyla görüşmesine karışmam sonuçta kardeş. Ama ablasının evine gitmem, zorunlu hallerde karşılaşırsam yok gibi davranırım

Sen de görümcene aynı şekilde davran. Eşinin kardeşi, kopamaz. Sen tavır alınca sana da laf söyleyemez ama. Söylerse verirsin cevabını. Şimdi boşuna kavga edip yuvanın huzurunu bozma. Illa kavga edeceksen görümcenle et Yapacağını yap, gerisine karışma. Su akar yolunu bulur.

tavriniz olmamali tabii ki… daha fazla suclu durumuna duseceginizden supheniz olmasin. Ben de gorumceyim. Ben ve ailem hicbir sey yapmadigimiz halde abimin esinden yemedigimiz laf yemedigimiz tavir kalmiyor artik ciddiye bile almiyoruz buna ragmen benim evlenmeden once melek gibi olan abim ne arar ne sorar bizi mantikli olan esinizin politik davranmasi, o da oyle yapiyor.

Valla şahane yorum olmuş. Benim kardeşim kocama abidik gubidik trip atiyorsa, kocam bunu çekmek zorunda değil benle evlendi diye. Kardeşime bunu yapamayacağını sevmese bile saygı göstermesi gerektiğini söylerim. Kocamdan da özür dilerim, kardeşimle görüşmemek gibi bir opsiyon sunarım. Kendim gidip görüşürüm. Netice aynı evde 2 kişi yaşıyoruz niye diğer insan huzursuz olsun ki.
Konu sahibi gorusmeyin. Eve kabul etmeyin, siz de gitmeyin. Şimdi gevrek gevrek ablasını hiç uyarmayan koca o zaman uyanır.

Sorun ikimizin arasında üçünüzün değil. Yetişkin olarak sıkıntı neyse sorun görümcenizle konuşun gerekirse tartışın yada küsün bu konu eşinizi ilgilendirmez ki kendinizi savunacak durumdasınız. Mesafe koymaz koysa da saçma olur zaten. Aile ilişkileri bu yüzden bozuluyor işte ben küstüm sen de tavır koy yada evine gitmeyelim evimize gelmesin... Yanlış hem de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…