Eşim benim aileme "anne, baba" demiyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana çok normal geliyor bu durum ben takmazdım.
Yani ben de kv ve kp'me anne-baba demiyorum.
Eşim diyor ama ben demesi için bir çaba göstermedim ve demese bozulmazdım.
Bence takılmayın.

Ayyy keşke benim eşim demese de ben de demesem. İçimden gelmeye gelmeye anne baba demek insanın Bi tane anne Babasi var, toplum baskısı işte. Zorunlu diyorum keşkem teyze amca desem kendimi daha rahat hissederim yeminlen

benim eski esim babama 'peder bey' annemede 'valide hanim' derdi. her konuda tuhaf oldugu gibi bu konudada tuhafti yani.
bi orta yol bulmustu kendi aklinca, sorun etmemistim bende.

lakin bundan sonraki esimde boyle ilimli olurmuyum....sanmiyorum

'desin, dedirt. sen nasil babasina baba diyorsan, oda seninkine desin. agzinami yapisiyor' gibi bir yorum yapasim geliyor, ama kendimde yapmamistim ozaman, durumu kabullenip susmustum. eger icini gercekten kemiriyorsa, bunu onunla acik acik konus. Anne demekle kendi annesine saygisizlikta etmis olmaz ayrica.

Bence kimseye anne ya da baba demek zorunda değil zorlamayın sakin benim esim hala diyemiyo bazen diyo ama çok sessiz neden sorun yapıyorsun ki saygı gosterdikten sonra gerisi önemli degil

Böyle şeylerin ısrarı, baskısı olmaz. Saygısızlık olmadığı sürece bırakın insanlar içinden geldiği gibi hitap etsin ya.

Sorun yapacak bişey degil,demesin ne olacak.ben babamı 6 yaşında kaybettim ve eşimde 13 yaşında kaybetmiş lakin babası hayatta olsaydı asla diyemezdim eşinizi çok iyi anliyorum ve bence bu konuda baskı kurmayin derim.

bende eşimin ebeveynlerine anne/baba demiyorum kendisi benimkilere anne,baba der ve bunu sorun etmedi hiç çünkü insanın annesi babası 1 tanedir benim kafam bu şekilde çalışıyor..bunu biliyor
zorlamayın eşinizi,içinden geldiği gibi davranmalı sizde saygı duymalısınız.

Adamcağız annesini kaybetmiş, başkasına tabii ki demez. Sizin bunu dillendirmeniz çok ayıp. Kimbilir nasıl içi yanıyor.

Bence de zorlamayın bende eşimin annesine aramızda yaşanan problemlerden dolayı anne diyemiyorum ve eşim bu konuda ara ara baskı yapıyor. O baskı yaptıkça benim hiç diyesim gelmiyor.

Yahu anlamıyorum bu gereksiz dayatmayi
İkinci evliliğim, ne ilkinde ne de şimdi Anne baba demedim demem de.... kimse de benim anne babama anne baba diyemez...

Benim annem babam da eşime oğlum demiyor adıyla hitap ediyor . 2. Buçuk yıllık evliyiz eşim bunu ciddi sorun ediyor annemlere söylüyorum laf anlamıyorlar bende onların arasında kaldim

ya çok sıkıcı bi konu bu ya bende demiyorum anne baba eşimde demiyor demesin takıntı yapılcak bişey değil bence...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…