- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
eşiniz ilk eşinden neden ayrılmış?Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
beğenmiyormuş niye evlenmiş
birde 7 aylık evlilikte 6 aylık hamilelik çok yanlış
allah onun belasını versin pardon kocana bela okudum ama...gidip güzelini alsaymış sen mi yapıştın yakasına..bazı erkekler yuva,aile olmayı haketmiyorrrrMerhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
Tabi hayvanca (memelisinden sürüngenine gercek hayvancıkları tenzih ederim) bilmediginiz ve hayvan davranısları uzmanı olmadıgınız icin anlayamamışsınız siz o seni güzel bulmuyorum lafının anlamını ve o tavırları.
Ben hemen sizin icin yorumlayıp Türkçe'ye çeviriyorum.
"Ben özgüveni yerlerde ezik tipin tekiyim. Sürekli kendi eksiklerimi görüp kendimi baska erkeklerle kıyaslıyorum.
Bu nedenle senin de özgüvenini kırmam, seni ezerek, kadınlıgını aşagılayarak kendimi yüceltmem gerekiyo. Hazır hamilesin psikolojik olarak da zayıf bi dönemdesin, kendi egomu yerden toplamam icin seni aşagılamanın tam zamanı.
Böylece sonunda kendini gercekten cirkin zannedeceksin, başkası sana bakmaz sanacaksın ve benim tüm öküzlüklerimi çekeceksin."
Durumun özeti budur iste.
anlaşamamışlar..eşinin bazı yalanları olmuş ona karşı söz vermiş birçok kez yerine getirmemiş oda günden güne uzaklaşmış..Ne eve nede çocuğuna bakmıyormuş kadın hiçbir şeyle alakası yokmuş..Gerçi şimdi de öyle çocuğuyla falan hiç ilgilenmiyor..eşiniz ilk eşinden neden ayrılmış?
teşekkürler uyarınız için..elimden geleni yapıyorum ama benim de acaba diye bir soru oluşuyor içimde..Eski ilişkilerinizin konusunu sevgiliykende açarmıydı? Şimdi mi gelmiş aklı başına?
Sizi guzel buluyordurda hırsından kıskançlığından diyordur. Genellikle erkekler guzel bulmadıkları kadınlara " güzel değilsin" demezler. Fıtratları bunu söylemeye ters. İçlerinde tutarlar. Can acıtmaya çalışıyor.
Son bir aydır eski konuları açıyorsa dikkat edin derim. Kontrolunuzde olsun eşiniz.
tavsiyeniz için teşekkürler..Ama ben birşey söyleyecek olsam hemen tepki veriyor ve konuyu kapatıyor..Hatta sanki suçlu benmişim gibi küs hareketlere giriyor..Özgüvenini yerle bir edip seni kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor. Yazık olmuş sana.Sen de devamlı kusur bul onda ve eski evliliğini irdele bakalım bu durum onun hoşuna gidecek mi! Üzülerek söylüyorum ki böyle bir evlilik uzun sürmez.
yooo o kadar değil ama yakışıklı tabii etrafında hemen beğeni toplayan birisidir..Kendisi Brad Pitt mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?