Eşim benim güzel olmadığımı düşünüyor

eşiniz ilk eşinden neden ayrılmış?

Eski ilişkilerinizin konusunu sevgiliykende açarmıydı? Şimdi mi gelmiş aklı başına?

Sizi guzel buluyordurda hırsından kıskançlığından diyordur. Genellikle erkekler guzel bulmadıkları kadınlara " güzel değilsin" demezler. Fıtratları bunu söylemeye ters. İçlerinde tutarlar. Can acıtmaya çalışıyor.

Son bir aydır eski konuları açıyorsa dikkat edin derim. Kontrolunuzde olsun eşiniz.

beğenmiyormuş niye evlenmiş

birde 7 aylık evlilikte 6 aylık hamilelik çok yanlış

Yarası olan gocunur kocanın kendi kaşıntısi var senle uğraşıyoru. K bakma ama çok kızdım çok ayıp yaptığı.

allah onun belasını versin pardon kocana bela okudum ama...gidip güzelini alsaymış sen mi yapıştın yakasına..bazı erkekler yuva,aile olmayı haketmiyorrrr

Özgüvenini yerle bir edip seni kendine bağımlı hale getirmeye çalışıyor. Yazık olmuş sana.Sen de devamlı kusur bul onda ve eski evliliğini irdele bakalım bu durum onun hoşuna gidecek mi! Üzülerek söylüyorum ki böyle bir evlilik uzun sürmez.

catir catir catliyor adam yahu ! Onu kiskansan ilk esini irdelesen sende aynisini yapsan
hosuna bile gider bu kafayla egosu yerlede adamin..
Aslinda eski iliskilerini hic anlatmamaliydin adama.. malum kaldiramiyor o egolari.
Kendileri her halti yer ama nedense..

Belkide arkadas cevresi vs laf söylemistir ona..hersey olabilir..nedenini anca sen bilirsin..

Son düzenleme:
şu erkekler nasılda kendini büyütüyorlar gözlerinde.Kendisini hint kumaşı sanan bir erkek daha işte.Eminim senin güzelliğin onun egosuna zarar verdiği için yapıyordur bunları.

neden bu adamlar bugünü yasamazlar da hep geçmiş ilişkilere takılıp dururlar adı üstünde geçmiş... kendileri hep ilk olmak istiyorlar ama önlerine gelen kızla düşüp kalkiyorlar

Tabi hayvanca (memelisinden sürüngenine gercek hayvancıkları tenzih ederim) bilmediginiz ve hayvan davranısları uzmanı olmadıgınız icin anlayamamışsınız siz o seni güzel bulmuyorum lafının anlamını ve o tavırları.

Ben hemen sizin icin yorumlayıp Türkçe'ye çeviriyorum.

"Ben özgüveni yerlerde ezik tipin tekiyim. Sürekli kendi eksiklerimi görüp kendimi baska erkeklerle kıyaslıyorum.

Bu nedenle senin de özgüvenini kırmam, seni ezerek, kadınlıgını aşagılayarak kendimi yüceltmem gerekiyo. Hazır hamilesin psikolojik olarak da zayıf bi dönemdesin, kendi egomu yerden toplamam icin seni aşagılamanın tam zamanı.

Böylece sonunda kendini gercekten cirkin zannedeceksin, başkası sana bakmaz sanacaksın ve benim tüm öküzlüklerimi çekeceksin."

Durumun özeti budur iste.

Canim yorumlari okumadim esmi konularini da bilmiyorum. Sana cok net bir sekilde sunu soyleyebilirim. Esinin takintisi var ve bundan kurtulamiyor muhtemelen de ilk evliligi de boyle biseyden bitti. Nedenini biliyormusun ilk evliligin bitis sebebini

Yani kastettigim buydu iste. Senin guzelliginle cirkinliginle zerre kadar ilgisi yok soylediginin rahat ol bosuna bebegini de kendi canini da sikma

eşiniz ilk eşinden neden ayrılmış?
anlaşamamışlar..eşinin bazı yalanları olmuş ona karşı söz vermiş birçok kez yerine getirmemiş oda günden güne uzaklaşmış..Ne eve nede çocuğuna bakmıyormuş kadın hiçbir şeyle alakası yokmuş..Gerçi şimdi de öyle çocuğuyla falan hiç ilgilenmiyor..

teşekkürler uyarınız için..elimden geleni yapıyorum ama benim de acaba diye bir soru oluşuyor içimde..

tavsiyeniz için teşekkürler..Ama ben birşey söyleyecek olsam hemen tepki veriyor ve konuyu kapatıyor..Hatta sanki suçlu benmişim gibi küs hareketlere giriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…