Eşim benim güzel olmadığımı düşünüyor

Baskasinin kimbilir hangi huyu yuzunden bosanip kurtuldugu adami siz bulup almissiniz. Artik gecmis olsun.
Bu adamin bir evlilik yurutemeyip bosanmasinin bir sebebi olmali degil mi?
Iste size sebep. Boyle hastalikli davranislarla hayat mi gecer...

Esiniz hasta demekki. Geçmiş seyleri madem onemsiyordu neden evlendi? Ayrica ne demek güzel degilsin demek?
Bu erkeklerin bi yerlerini çok fena kaldirtmislar ve kendilerini bi halt saniyorlar...
Bende dedim zaten madem benimle ilgili kafan karışıktı neden nikah masasına oturdun benimle evlendin ayrılsaydın dedim...Malım işte anlamamışım diyor kendisi..

Eşiniz ruhen hasta sanırım ..
Kendisini tedavi olmaya ikna edin bence ..
Ve gerekirse şartlar müsaitse bir süre ailenizin evinde kalın size de bebeğe de yazık .
yok ailem yanımda değil uzaktalar bayağ hem çalışıyorum doğum iznine kadar izinde alamam bide aynı kampüs içindeyiz hem okulda hem evde her zaman beraberiz..Ayrı durmamın imkanı yok şuan da

Ben eşini çok karektersiz bunldum bu halde seni üzmeye devam edersen piskoloğa yönlendir onu
dedim bir psikologa gidelim diye benden ziyade bebek etkilenecek diye çekiniyorum "olur,gidelim" dedi ama bir daha da konusu açılmadı hiç..

yok hepsi evli, çocuklu hatta ilk evliliğiyle de sohbetleri olduğu için ben biraz uzak tutuyorum onlardan iş ev hayatımız şuan da sosyal hiçbir şey yapmıyoruz..

yok hepsi evli, çocuklu hatta ilk evliliğiyle de sohbetleri olduğu için ben biraz uzak tutuyorum onlardan iş ev hayatımız şuan da sosyal hiçbir şey yapmıyoruz..
ya canım herkezin evliliği dört dörtlük olacak die bişey yok ki doğru anladıysam eşinin ikinci evliliği sen onun üstüne gelme die o sana yüklenior

Bende ne bana nede bebeğimize önem verdiğini düşünmüyorum..Umurunda bile olmuyorum bazen öyle oluyor ki yemek yemişmiyim, beslenmeye dikkat etmişmiyim, hastamıyım, uykum mu var hiçbir şeyi önemsemiyor.. kendine göre hareket ediyor maalesef..

ağzınıza sağlık..

arkadaşlar neden yuvayı sarsacak sekilde konuşuyorsunuz ruh hastasıda olsa problemleride olsa o adamı sevmiş almış dahada uzaklaşması için teşvik ediyorsunuz belkide doğru zaman da doğru bir sohbetle sorunlar yavaş yavaş çözülecek uzaktan bukadar kolay yorum yapması yuvayı kurmak kadar yıkmasıda zor bence

allah yardımcınız olsun sizin, çok zor bi durum yaşadığınız..

Yani iki aile, tanıdıklar, herkes benim onun gözünün içine baktığımı söyler..Öyle aptal aşıklar gibi o konuşurken izlerim onu..O benim sevgimden çok emin maalesef
işte bu yüzden bir tarafları kalkmış..
Siz nasıl olsa ihtiyaclarını gideren Her daim elinin altında olan onu seven vazgecemeyen birisiniz..
Ama ne olursa olsun insan eşine bunu der mi.. bu sözleri hakaretleri
Eşiniz gerçekten normal değil tavırları davranışları
İnşallah başka biri yoktur hayatında konu sahibi
Yani ne denir ki işin içinden cıkamadım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…