Bende dedim zaten madem benimle ilgili kafan karışıktı neden nikah masasına oturdun benimle evlendin ayrılsaydın dedim...Malım işte anlamamışım diyor kendisi..Esiniz hasta demekki. Geçmiş seyleri madem onemsiyordu neden evlendi? Ayrica ne demek güzel degilsin demek?
Bu erkeklerin bi yerlerini çok fena kaldirtmislar ve kendilerini bi halt saniyorlar...
yok ailem yanımda değil uzaktalar bayağ hem çalışıyorum doğum iznine kadar izinde alamam bide aynı kampüs içindeyiz hem okulda hem evde her zaman beraberiz..Ayrı durmamın imkanı yok şuan daEşiniz ruhen hasta sanırım ..
Kendisini tedavi olmaya ikna edin bence ..
Ve gerekirse şartlar müsaitse bir süre ailenizin evinde kalın size de bebeğe de yazık .
dedim bir psikologa gidelim diye benden ziyade bebek etkilenecek diye çekiniyorum "olur,gidelim" dedi ama bir daha da konusu açılmadı hiç..Ben eşini çok karektersiz bunldum bu halde seni üzmeye devam edersen piskoloğa yönlendir onu
yok hepsi evli, çocuklu hatta ilk evliliğiyle de sohbetleri olduğu için ben biraz uzak tutuyorum onlardan iş ev hayatımız şuan da sosyal hiçbir şey yapmıyoruz..bence onun dediklerini fazla kafana takıpda kendini yıpratma sonu ne olursa olsun bebeğinle bir hayat yaşıycaksın onu evde yok say duymazdan gel zaman la kendisi farkına varacaktır evliliği kaldıramamış bence bekar arkadaş çevresi var mı
ya canım herkezin evliliği dört dörtlük olacak die bişey yok ki doğru anladıysam eşinin ikinci evliliği sen onun üstüne gelme die o sana yüklenioryok hepsi evli, çocuklu hatta ilk evliliğiyle de sohbetleri olduğu için ben biraz uzak tutuyorum onlardan iş ev hayatımız şuan da sosyal hiçbir şey yapmıyoruz..
yooo o kadar değil ama yakışıklı tabii etrafında hemen beğeni toplayan birisidir..
Bende ne bana nede bebeğimize önem verdiğini düşünmüyorum..Umurunda bile olmuyorum bazen öyle oluyor ki yemek yemişmiyim, beslenmeye dikkat etmişmiyim, hastamıyım, uykum mu var hiçbir şeyi önemsemiyor.. kendine göre hareket ediyor maalesef..Belki de senin ayrılmanı bekliyordur. Böyle yaparak yıldırmaya çalışıyor olabilir.
Kaybetme korkusu hiç kalmamış gibi geldi bana. Değer vermiyor ve kesinlikle anormal biri. Ruhu bozuk. Yazık olmuş bu pislikten bir çocuk doğuracaksın.
Doktora gitmesi lazım.
ağzınıza sağlık..Tabi hayvanca (memelisinden sürüngenine gercek hayvancıkları tenzih ederim) bilmediginiz ve hayvan davranısları uzmanı olmadıgınız icin anlayamamışsınız siz o seni güzel bulmuyorum lafının anlamını ve o tavırları.
Ben hemen sizin icin yorumlayıp Türkçe'ye çeviriyorum.
"Ben özgüveni yerlerde ezik tipin tekiyim. Sürekli kendi eksiklerimi görüp kendimi baska erkeklerle kıyaslıyorum.
Bu nedenle senin de özgüvenini kırmam, seni ezerek, kadınlıgını aşagılayarak kendimi yüceltmem gerekiyo. Hazır hamilesin psikolojik olarak da zayıf bi dönemdesin, kendi egomu yerden toplamam icin seni aşagılamanın tam zamanı.
Böylece sonunda kendini gercekten cirkin zannedeceksin, başkası sana bakmaz sanacaksın ve benim tüm öküzlüklerimi çekeceksin."
Durumun özeti budur iste.
Bende ne bana nede bebeğimize önem verdiğini düşünmüyorum..Umurunda bile olmuyorum bazen öyle oluyor ki yemek yemişmiyim, beslenmeye dikkat etmişmiyim, hastamıyım, uykum mu var hiçbir şeyi önemsemiyor.. kendine göre hareket ediyor maalesef..
evet hatta kardeşi nişanlanmaya hazırlanıyor "oğlum ben yaptım hata sen yapma evlilik neymiş bırak takıl gitsin, benim gibi mal olma" falan diyor..Malım işte anlamamışım mı diyor pes ya
utanmaz adam
Yani iki aile, tanıdıklar, herkes benim onun gözünün içine baktığımı söyler..Öyle aptal aşıklar gibi o konuşurken izlerim onu..O benim sevgimden çok emin maalesefOnads boyle soylemiyosundur umarim
allah yardımcınız olsun sizin, çok zor bi durum yaşadığınız..anlaşamamışlar..eşinin bazı yalanları olmuş ona karşı söz vermiş birçok kez yerine getirmemiş oda günden güne uzaklaşmış..Ne eve nede çocuğuna bakmıyormuş kadın hiçbir şeyle alakası yokmuş..Gerçi şimdi de öyle çocuğuyla falan hiç ilgilenmiyor..
Onun icin totoso tavan yapmis adamin..Yani iki aile, tanıdıklar, herkes benim onun gözünün içine baktığımı söyler..Öyle aptal aşıklar gibi o konuşurken izlerim onu..O benim sevgimden çok emin maalesef
Yani iki aile, tanıdıklar, herkes benim onun gözünün içine baktığımı söyler..Öyle aptal aşıklar gibi o konuşurken izlerim onu..O benim sevgimden çok emin maalesef
işte bu yüzden bir tarafları kalkmış..Yani iki aile, tanıdıklar, herkes benim onun gözünün içine baktığımı söyler..Öyle aptal aşıklar gibi o konuşurken izlerim onu..O benim sevgimden çok emin maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?