Eşim benim güzel olmadığımı düşünüyor

Sanırım hep susmam onun istediği gibi yürümesi yüzünden bu dereceye kadar geldi bende mutlu olalım sıkıntı olmadan devam etsin istiyorum ama bu aralar çok zorlamaya başladı..hamileliğimi bile anlamıyorum ne naz ne başka birşey

Evlendemen bilmiyor muydu sanki
neden evlenmiş o zaman sorsanıza
Konuştuk anlattım biliyordu daha önceki ilişkilerimi bunları açınca dedim bende zaten madem öyle neden evlendin bitirseydin o zaman nikah masasına oturmasaydın diye malım işte diyor gayet rahat..

Konuştuk anlattım biliyordu daha önceki ilişkilerimi bunları açınca dedim bende zaten madem öyle neden evlendin bitirseydin o zaman nikah masasına oturmasaydın diye malım işte diyor gayet rahat..
Senin hamileliğinden rahatsız
nedeni çocuk istmemesi de olabilir
hayatında başka biri de önce bunu öğrenmeye çalışmalısın

hatani anladiysan ona gore davran tatlim
Allah yardimcin olsunn

Ne karaktersiz insanlar var ya.Gecmis iliskilerinizi acmasi ne :kendisinin basindan bir evlilik gecmis once.donup kendi gecmisine baksin.

Yuvam sicak hanimim sakin bebegimde olacak gidip rizkimi kazanayim ailemi.kendimi mutlu edeyim demiyorda.guzel deilsin yok efendim daha guzel olsan sana takilan daha cok olurdu.Ne bu yeni fantazi mi...Ay kusuruma bakmayin cok sinir oldum.

Sizi de nasil rahatlatayim bilemedim.Ailenize gidin desem yeni evlisiniz aileniz konuyu biliyor mu nasil karsilar duru mu bunlar onemli.Bir de hamilesiniz hormonlar tavanda geziyor oyle olunca.Bol bol dua edin.gidebiliyorsaniz esinizle psikolojik destek alin.Allah yardimcini olsun...

Geçmişte ne var bu kadar onu anlayamadım ben ?
Bekaret konusu mu ? İyi de kocaman kadınsınız tabiki olacak bu. Bir de karşıdaki de evlenip boşanmış zaten hem de çocuklu.

Senin hamileliğinden rahatsız
nedeni çocuk istmemesi de olabilir
hayatında başka biri de önce bunu öğrenmeye çalışmalısın
Bu aralar hep bunları açtığında ara ara ben kendisine sen bu çocuğu istemedin benden çocuk istemedin zaten hiçbir zaman diyorum susuyor bir cevap bile vermiyor..Senin bir oğlun var zaten sadece onu düşünüyorsun bizimki umrunda değil herşeyden etkileniyor hissediyor diyorum bi doğsun bakalım diyor..

çok sağolun fikirleriniz için ailem hiçbir şey bilmiyor gayet mutlu bir evliliğim var sanıyorlar..Her akşam dua ediyorum herşeyin hayırlısı olsun diye..

Geçmişte ne var bu kadar onu anlayamadım ben ?
Bekaret konusu mu ? İyi de kocaman kadınsınız tabiki olacak bu. Bir de karşıdaki de evlenip boşanmış zaten hem de çocuklu.
Yok kesinlikle bekaret konusu değil..Eski erkek arkadaşım Adanalıydı yok 01 plaka görünce aklına benim oraya gitmem, eski ilişkim falan geliyormuş..Adını bir başkasının adında duyunca aklına geliyormuş..vs..Buna benzer bir sürü laf aklına bunlar gelince benden uzaklaşıyormuş görmek bile istemiyormuş falan...Madem öyle nikahta aklın başına gelmedi de bunca ay neden birşey demedin de şimdi açıyorsun bunları diyorum o zaman da aklımdaydı da sana aktarmıyordum diyor..

Eski karısına da böyle davrandıysa kadın noktayı koymuş ama işte huylu huyundan vazgeçmiyor ,zaten boşanmış adamla evlenilmez
kusura bakma ama eşin baya baya öküzmüş! keşke sende onun ilk evliliğini sorgulasaydın belki problem eşinde olduğu için ayrılmıştır eski karısı da

Susuyorsa kabul ediyordur
bana öyle geldi inşallah değildir

Sen ilişki yaşamışsın o evlenip boşanmış. Bir de evlenip boşanmış olsan ne olacaktı acaba.
Bence kendi komplekslerini senin üstüne yıkıyor, ne demek güzel değilsin hem de hamilesin.
Bir süre uzaklaş ne hali varsa görsün.

eşinizde aşağılık kompleksi var kesinlikle.
bir de şu eski çıktıklarınızı niye eşinize anlatırsınız.
ne gerek var böyle şeylere.
sonuçta erkekler her haltı yiyo biz hepsini biliyor muyuz?

eşinizde aşağılık kompleksi var kesinlikle.
bir de şu eski çıktıklarınızı niye eşinize anlatırsınız.
ne gerek var böyle şeylere.
sonuçta erkekler her haltı yiyo biz hepsini biliyor muyuz?
Başta ne yaşamışsak birbirimize anlatalım hayatımızda eksik yada yalan olmasın dedik bizden sonrası bizi alakadar eder dedik.. O zamanlar öyle ılımlıydı ki..O anlattı ben anlattım bilemedim ki çok zaman sonra bunları böyle önüme süreceğini yada evliliğimizde bu derece sıkıntı yaratacağını..

İyi de herkesin bir geçmişi var. Eski Karısı geçmişsiz miydi sanki ? Geçmişsizse bile gördük nasıl ilgisizmiş.
Eşiniz çok ilginç.

İyi de herkesin bir geçmişi var. Eski Karısı geçmişsiz miydi sanki ? Geçmişsizse bile gördük nasıl ilgisizmiş.
Eşiniz çok ilginç.
Valla onun öncesinde kadının hayatında biri oldumu bilmiyorum ama küçük yaşta evlenmişler ama çocukdan sonra kopmuşlar birbirlerinden..Aynı evin içinde iki yabancı gibi çocukdan dolayı yaşamışlar..Çocuk okula başlayıncada ayrılmışlar.

ya konu sahibi ben çatlıyorum böyle adamları görünce sinirimden .Açık açık desene başlarım geçmişinden o..muyuz benimde gururum var sen karına nasıl yakıştırıyorsun bu lafları .Bir daha duymak istemiyorum de .Canı isterse defolsun gitsin kuyruğunu kıstırıp bu ne ya .

benim bildiğim erkekler bu gibi şeyleri kolay hazmedemiyor.
ya da çoğu öyle diyeyim.
benimde eşimden önce görüştüğüm biri oldu ama ben çook sonra anlattım eşime eşimde hiç merak etmedi zaten hiç sormadı.
anlattığımda da inanmadı pek. sen öyle şeyler yapmazsın filan dedi.
neyse bu konuşulduğu yerde kaldı bi daha hiç açılmadı.
biraz adamı tanıdıktan sonra belki konuşulabilir ama yine gereksiz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…