tabii ki çok seviyorum..sevmesem durmam yanında 1 dk bileenderun benim anlamadığım eşini seviyormusun
evet eşim lise mezunu bende bir üniversitede araştırma görevlisiyim eşim de bizim üniversitede gıda üzerine şirketi var onu çalıştırıyor.. Ayrıca memleketlerimizde farklı onun da sıkıntısını yaşamıştık önceleriEşinizle aranızda eğitim farkı var mı? Genelde öyle olduğunda karşı taraf eşini ezer, sindirir. Eşiniz sizi sindirip kişisizlikleştirmeye çalışıyor. Öz güveninizi yıkmaya çalışıyor. Sanırım kendisinin öz güven sorunları var, sizi ezerek bunu bastırma çabasında. Buna izin vermeyin. Sizin de bir birey olduğunuzu unutmayın.
eşim 33 yaşında çocukda 9 yaşında..Ben cuma günleri okuldan sonra alıyorum oğlunu haftasonu bizde kalıyor bu şekilde görüyor çocuğu..Hatta bu aralar oğlunun annesinin birisiyle evlenme durumu var o yüzden daha sık alıyoruz çocuğu..Esiniz kac yasinda? Ilk esinden olan cocugu kac yasinda? O cocugu görmeye gidiyor mu?
Bence eşin kompleksli ve sorunları var. İlk evliliği neden bitmiş?Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
tavsiyeniz için teşekkürler..sessiz kalmak iyi olacak sanırımKendisinin sizden once hic iliskisi olmamis mi ohooo bir evliligi bile olmus. Bence ya ayni taktikle onu eski evliligiyle suclayin ( ya hatasini anlar ya iyice zivanadan cikarir onu bu taktik.) Yada onunla iletisiminizi kesin bir sure, zira beni guzel bulmayan koca bunu bana soyleyerek hakaret etmis sayilir kaldirmasi zor bir yuk. ( bu taktikte de daha fazla ustunuze gelmeye sizi cildirtmaya calisabilir, ama her erkek bilir ki esinin susmasi hic te hayra alamet degil)
Umarim gecici bir bunalim yasiyordur esiniz ve en kisa zamanda kendine gelir. Size de sabirlar diliyorum.
yok son 1 aya kadar bir şey yoktu ne olduysa şu 1 ay içinde oldu.Ne huzur bıraktı evde ne başka bir şey ben konuştuktan sonra bir şey olmamış gibi evin işine yada havadan sudan bahsedip kapatıyorum umrunda bile değil ki tınnnnn sın sen diyor bana..Hep geçmişi konuşalım istiyor...Sen neler neler yaşamışsın seninkilerden bahsedelim dediğimde de ben erkeğim diyor...Çok farklı birisi oldu yaa.. Yaptığım herşeyi azarlıyor yada kabahat buluyor..Yemeklerimi yemiyor ütüsünü yaptırmıyor benimle ilgili hiçbir şey yapma diyor..hamile kaldiginizdan beri boyle davraniyorsa babalik fikri onu simdiden bunalima itiyor olabilir.yok zaten boyle igneler dururdu bende sevgimi hep cok belli ederdim bence bunu kullaniyor diyosaniz..cool olun..bunu bize psikoloji derslerinde soylerlerdicocuklara karsi ise yariyor bu taktik,yani sizi kizdirmaya calistigi zaman onun frekansina girmeyin,dinlermis gibi yapip 3 saniye sonra yemek tasicak,aa camasiri unuttum gibi alakasiz bisey bulup kalkin gidin yanindan,uzatmayi denerse hayat boyle seyler icin kisa degil mi gibi kisa bisey diyin mesela ve sonrasinda kesinlikle muhattap almayin.bicok denemeden sonra o da pes edicektir gorucek ki provakasyonlari ustunuzde ise yaramiyor.ben arada esimi boyle puskurturum
eski eşinin yalanları varmış.. evle ve çocukla ilgilenmiyormuş hiç..Bence eşin kompleksli ve sorunları var. İlk evliliği neden bitmiş?
Yalana karşı bir şeyler oluşmuş bunda. Yani kendi eşinin her söylediğinin yalan olduğunu düşündüğü için bu saplantı haline gelmiş. Belki senin de yalan konuştuğunu falan düşünüyordur.eski eşinin yalanları varmış.. evle ve çocukla ilgilenmiyormuş hiç..
Eğitim farkını içten içe erkekler sorun yapar, kompleks yapar. Her ne kadar siz bunu belli etmemeye, hatta oldukça mütevazi olmaya çalışsanızda... Eşiniz siz pasifize etmeye çalışıyor. Keşke daha önce evlenmiş boşanmış biriyle değil de sizin gibi ilk evliliği olan, denginiz biriyle evlenseydiniz. Sorun sizin güzel olup olmadığınız değil, sizi yaralayacak yerler arayıp parmağını oraya basıyor. Sizin seviyenize çıkamayacağı için sizi seviyesizleştirmeye çalışıyor. Maalesef bunu da psikolojik şiddetle yapıyor. Psikolojik şiddetin dozu da iyi bilirim giderek artar. Umarım fiziksel şiddete dönüşmez. Kendinizi asla ezdirmeyin. O sizi yaralayacak şeyler söylediğinde yaralandığınızı belli etmeyin, bu hoşuna gider. Onun yanında ağlamayın, güçlü durmaya çalışın. Sakın ezdirmeyin kendinizi. Ezildiğinizi görürse daha çok üstünüze gelir. Çok da istemiyorsan kapı orada, buyur git deyin. Sizi her an kaybedebileceğini bilmeli. Eğer bu şekilde onu incittiğinizde bu evliliğin biteceğini hissetmeli. Unutmayın aslında siz ona muhtaç değilsiniz. Evliliğin bitmesinden de korkmayın. biterse bitsin gözüyle bakarsanız o sizdeki bu duyguyu hissedecektir.evet eşim lise mezunu bende bir üniversitede araştırma görevlisiyim eşim de bizim üniversitede gıda üzerine şirketi var onu çalıştırıyor.. Ayrıca memleketlerimizde farklı onun da sıkıntısını yaşamıştık önceleri
Tavsiyeleriniz için teşekkürler belki de şimdiye kadar birşey demediğim onu aksine hep yükselttiğim için böyle oldu çok emin çünkü benden kendisiEğitim farkını içten içe erkekler sorun yapar, kompleks yapar. Her ne kadar siz bunu belli etmemeye, hatta oldukça mütevazi olmaya çalışsanızda... Eşiniz siz pasifize etmeye çalışıyor. Keşke daha önce evlenmiş boşanmış biriyle değil de sizin gibi ilk evliliği olan, denginiz biriyle evlenseydiniz. Sorun sizin güzel olup olmadığınız değil, sizi yaralayacak yerler arayıp parmağını oraya basıyor. Sizin seviyenize çıkamayacağı için sizi seviyesizleştirmeye çalışıyor. Maalesef bunu da psikolojik şiddetle yapıyor. Psikolojik şiddetin dozu da iyi bilirim giderek artar. Umarım fiziksel şiddete dönüşmez. Kendinizi asla ezdirmeyin. O sizi yaralayacak şeyler söylediğinde yaralandığınızı belli etmeyin, bu hoşuna gider. Onun yanında ağlamayın, güçlü durmaya çalışın. Sakın ezdirmeyin kendinizi. Ezildiğinizi görürse daha çok üstünüze gelir. Çok da istemiyorsan kapı orada, buyur git deyin. Sizi her an kaybedebileceğini bilmeli. Eğer bu şekilde onu incittiğinizde bu evliliğin biteceğini hissetmeli. Unutmayın aslında siz ona muhtaç değilsiniz. Evliliğin bitmesinden de korkmayın. biterse bitsin gözüyle bakarsanız o sizdeki bu duyguyu hissedecektir.
Sanmıyorum o evlensin biran önce de çocuğu biz alalım diye can atıyor.. Ama bilemiyor tabii insanEski eşinin evlenme durumundan dolayı böyle olmuş olabilir mi?
İçinize kurt düşürmek için söylemiyorum ama evlenme durumu var bu aralar eski eşinin yazmışsınız, eşiniz de son 1 aydır böyleymiş. Belki kabullenemiyordur böyle bir durumu sizden çıkarıyordur.
anlaşamamışlar..eşinin bazı yalanları olmuş ona karşı söz vermiş birçok kez yerine getirmemiş oda günden güne uzaklaşmış..Ne eve nede çocuğuna bakmıyormuş kadın hiçbir şeyle alakası yokmuş..Gerçi şimdi de öyle çocuğuyla falan hiç ilgilenmiyor..
eşim 33 yaşında çocukda 9 yaşında..Ben cuma günleri okuldan sonra alıyorum oğlunu haftasonu bizde kalıyor bu şekilde görüyor çocuğu..Hatta bu aralar oğlunun annesinin birisiyle evlenme durumu var o yüzden daha sık alıyoruz çocuğu..
yok son 1 aya kadar bir şey yoktu ne olduysa şu 1 ay içinde oldu.Ne huzur bıraktı evde ne başka bir şey ben konuştuktan sonra bir şey olmamış gibi evin işine yada havadan sudan bahsedip kapatıyorum umrunda bile değil ki tınnnnn sın sen diyor bana..Hep geçmişi konuşalım istiyor...Sen neler neler yaşamışsın seninkilerden bahsedelim dediğimde de ben erkeğim diyor...Çok farklı birisi oldu yaa.. Yaptığım herşeyi azarlıyor yada kabahat buluyor..Yemeklerimi yemiyor ütüsünü yaptırmıyor benimle ilgili hiçbir şey yapma diyor..
Merhabalar arkadaşlar..2 yıllık bir beraberliğin ardından eşimle 7 ay önce evlendik şimdi de 6 aylık hamileyim eşim başta hemen çocuk istemediğini söylemişti ama nasip oldu hamile kaldım.. Nerdeyse bir aydır sürekli benim geçmiş ilişkilerimi açıyor ve irdeliyor aklıma geliyor falan diyor ki ben onun ikinci eşiyim(benim ilk evliliğim) asla ilk evliliğine dair aklıma birşey gelse de tatsızlık olmasın diye açmam bile konuyu.. Ama o benim ilişkilerini sorgulayıp evde huzursuzluk çıkartıyor ayrı odada yatıyor konuşmuyor falan.. Ve konuştuğu zaman da sürekli bunlardan bahsediyor ben geçmiş bitmiş hem bebeği hem beni üzüyorsun diyorum ama oralı olmuyor sen güzel değilsin ki bide güzel olsan kim bilir kaç kişi takılırdı sana falan diyor.. Sesimi çıkartmıyorum ama çok bunaldım onunla başbaşa kalmak bile istemiyorum artık aynı şeyleri konuşup duruyor moral bozuyor.. Ne yapmam lazım nasıl bir davranışda bulunmam lazım bilmiyorum ama lütfen akıl verin bana.. Oğlumu mutlu ve huzurlu bir yuvada büyütmek istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?