Eşim benimle değil de arkadaşları ile düğüne gidiyor

fakat bu derin bir tutku

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
364
147
103
Başlıktaki gibi eşimin arkadaşının düğünü var. Hani insan karısıyla beraber gider.ama benimki arkadaşlarıyla gidiyor.üzüldüm.iki defadır böyle yapıyor..ne düşünmeliyim? Nasıl davranayım?
Üstelik düğüne gidecegini söyledi ama kimin düğünü olduğunu söylemedi.ortak bi arkadasin düğünü .başkasından duydum.kırıldım gerçekten.

Özetle benimle gitmek istemiyor.bu yüzden söylemedi bile. Nasıl davranmalıyımm
Seninle gitmek istemediği için OLDUĞUNU düşünmüyorum bence erkek arkadaşlarıyla Gittiği için seni götürmek istememiş olabilir sende kırıldığını ifade et mantıklı bi açıklama yapar yapmazsa o zaman bişey saklıyo demekki

Seninle gitmek istemediği için OLDUĞUNU düşünmüyorum bence erkek arkadaşlarıyla Gittiği için seni götürmek istememiş olabilir sende kırıldığını ifade et mantıklı bi açıklama yapar yapmazsa o zaman bişey saklıyo demekki
Erkek arkadaşlari ile değilde benimle gitmek isteyebilirdi. Arkadaşını tanıyorum. Üzüldüm işte .tartıştık zaten.

Yapacağı açıklama şu olur , canım bi saat oturup döneceğim .fazla kalmayacağız .

Erkek arkadasiyla gidiyorsa o baska hani böyle erkekce grup yapanlar olur takilirlar damatla ilgilenir oynarlarya erkek erkege takilip durum öyledir
bide sen tanimadigin bir dügünde kadin olarak tek basina kime takilacaksin? o erkek arkadaslariyla takilirsa ?

Hani kırıldığım nokta şu ,gizledi benden sebebi de benim gelmek istediğimi biliyordu. Gelmeyeyim diye düğüne gidecegini söyledi .ama kimin düğünü olduğunu soylemedi. Başkasından duydum.

Erkek arkadasiyla gidiyorsa o baska hani böyle erkekce grup yapanlar olur takilirlar damatla ilgilenir oynarlarya erkek erkege takilip durum öyledir
bide sen tanimadigin bir dügünde kadin olarak tek basina kime takilacaksin? o erkek arkadaslariyla takilirsa ?
Evet aynen bu durum..
Üzüldüm ama. Tanımadığım birinin düğünü olsaydı.anladım ama evlenenler arkadaşımız. .

Back
X