Eşim benimle değil de arkadaşları ile düğüne gidiyor

ben olsam iki ihtimal gelir aklıma;
ya çok kıskançtır yada arkadaşlarının içine çıkarmaya mı utanıyosun beni felan diye terslerim.
bi de şu var evli bi erkek gbi davranmayı bilmiyordur eskisi gibi davranmaya devam ediyordur.
karşına alıp kırıldığını söyleyip ondan açıklama yapmasını beklemk en doğrusu sanırım

Başlıktaki gibi eşimin arkadaşının düğünü var. Hani insan karısıyla beraber gider.ama benimki arkadaşlarıyla gidiyor.üzüldüm.iki defadır böyle yapıyor..ne düşünmeliyim? Nasıl davranayım?
Üstelik düğüne gidecegini söyledi ama kimin düğünü olduğunu söylemedi.ortak bi arkadasin düğünü .başkasından duydum.kırıldım gerçekten.

Valla bizde de oluyor böyle arada. Çok da işime geliyor. Erkek erkeğe gidiyoruz kimse eşini getirmicekmiş diyor. Ohhh süpersiniz diyorum;)

Sizin aranızda ayrı bir iletişim kopukluğu var bence.

Başlıktaki gibi eşimin arkadaşının düğünü var. Hani insan karısıyla beraber gider.ama benimki arkadaşlarıyla gidiyor.üzüldüm.iki defadır böyle yapıyor..ne düşünmeliyim? Nasıl davranayım?
Üstelik düğüne gidecegini söyledi ama kimin düğünü olduğunu söylemedi.ortak bi arkadasin düğünü .başkasından duydum.kırıldım gerçekten.
ya benim eşimde gider bazen arkadaşlarıyla. Arkadaşlarının çoğu bekar yeni yeni evleniyorlar E o yüzden o benle gitse rahat vakit geçiremeyecek o yüzden uzak arkadaşlarının düğününe götürmüyor kendi gidiyor. Bende eşimin çok samimi olmadığı arkadaşımın düğünü olursa kız arkadaşlarımla gitmeyi tercih ediyorum

Evlilik demek siyam ikizi gibi her yere beraber gitmek demek değil ki..

Erkek Erkeğe eğlenmek istiyordur.
Siz mesele ediyorsunuz diye de saklama ihtiyacı duyuyor.

Bizde de bazen oluyor . Ayrı ayrı düğünlere, etkinliklere gittiğimiz.. İkimiz de mutluyuz bu durumdan.

Evlilik denilen şeye bir Ömür diye niyet ediliyor . Kredisini ekonomik kullanmak ve bıkmamak, bıktırmamak Lazım. Herkesin kişisel özel alanı Olmalı.. Sosyal paylaşımlar da buna dahil ...

Erkek erkeğe eğlenmek için düğüne gideni de ilk defa gördüm.. Pessss!
Sanki düğüne aile almıyorlar gibi konuşulmuş çok saçma. Asıl böyle yerlere ailenle gidersin, neden? Düğenlere aileler gider, çiftler tanışır kaynaşır, evlenenler de çift değil mi sonuçta...

bazı düğünlerde erkekler hanımları getirmiyor, bir masa damadın erkek arkadaşlarına ayrılıyor evlilerde eşsiz geliyor. benim de çok arkadaşım var eşsiz giden. nasıl tarif etsem bilemedim ama. uzaktan arkadaşı falandır veya bizde bazı iş arkadaşlarımıza iş arkadaşları olarak bekar gidiyoruz aileye davetiye verilmediyse sadece personel şeklinde davetiye verildiyse.

eski sevgilisinin düğünü değildir mesela, ya da yeni sevgilisinin düğünü değildir. düğün yani birisi evleniyo o adam orada ne halt karıştırabilir ki? hemen arkasında bişey aramamak lazım.

Bir de şu var. Bulunduğunuz bölgeye göre değişir ama İstanbul'da mesela 80 lira civarı olabiliyor yemekli alkollü Düğünün kişi bası masrafı .

Ekonomik sebep mekanlar küçük iki farklı aile evleniyor haliyle davetli sayısı hem çok hem birbiri ile alakasız.

Evlenen Çiftler ve aileleri kılıkırk yarıyorlar davetli seçerken. Bu tip durumlarda akraba aile dostu değilseniz, iş arkadası iseniz mesela tek katılım göstermek sanki daha yardımcı bir imaj çiziyor .

belki eşinizin iş cevresi bu algıdadır. Kurum kültürü Gereği kimse eşini getirmiyordur. Bi de bu pencereden baksanız..

Back
X