arkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
Evet o devasa çocuk arabalarını açarak 85 kişilik yer de kaplıyorlar, bir de sadece 45 çocuklu diye ona anlayış göstermemizi istiyorlar.Mahrumiyet bölgesinde oturmuyorsanız çıkılır tek çocukla yahu, minibüslerde 4 çocukla gezen kadınlar görüyoruz. Gayet ördek ailesi gibi beceriyorlar.
Oğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
Tek başına da gayet güzel gezilir canım ben kızımı koyuyordum kanguruya geziyordum bebek arabasıyla gezerken de otobüse dolmuşa binerken katlıyordum gayet de güzel geziliyordu...arkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
arkadaşlar merhaba,
Oğlunuzun sürekli yanında olamayabilirsiniz. Alışmadığı için ağlıyordur. İkisini yalnız bırakırsanız bir süre hem oğlunuz babasında durur ağlamaz hemde eşiniz baba olduğunun farkına varır.Oğlum eşimde hiç durmuyor. Ben yanında olmadıgımda aglıyor. Oglumu eşime bırakıp tek cıkamıyorum. Eşimde oyle davranınca ne yapacagımı sasırdım. Kucagımda gıdebıldıgım en yakın yer mahalledekı park.
Dolmuslarin bebek arabasina uygun olmamasi annenin sucu degil yalniz.Evet o devasa çocuk arabalarını açarak 85 kişilik yer de kaplıyorlar, bir de sadece 45 çocuklu diye ona anlayış göstermemizi istiyorlar.
bir haftada siz çocugu babasına bırakığ arkadaşlarınızla cafede oturmaya gidinarkadaşlar merhaba,
Bebek arabalarını kapatmamak annenin suçuDolmuslarin bebek arabasina uygun olmamasi annenin sucu degil yalniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?