Eşim Benimle dışarı çıkmak istemiyor

Gelin9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
138
84
28
arkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.

Sen tek çık bence 1 tane cocuk olunca cok ta zor olmuyor gezmek. Eline oyalanacak bisiler verirsin. Bebek arabasiyla gezersin. Hatta bi kac sefer bu sekilde yap. Esine birlikte cikalim deme ona muhtac oldugunu hissettirme belki akli basina gelir.

Mahrumiyet bölgesinde oturmuyorsanız çıkılır tek çocukla yahu, minibüslerde 4 çocukla gezen kadınlar görüyoruz. Gayet ördek ailesi gibi beceriyorlar.

Mahrumiyet bölgesinde oturmuyorsanız çıkılır tek çocukla yahu, minibüslerde 4 çocukla gezen kadınlar görüyoruz. Gayet ördek ailesi gibi beceriyorlar.
Evet o devasa çocuk arabalarını açarak 85 kişilik yer de kaplıyorlar, bir de sadece 45 çocuklu diye ona anlayış göstermemizi istiyorlar.

Oğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.

Şu kanguru gibi kendinize bağlayabileceğiniz aparatlardan alsanız, en azından avmye falan gitseniz bile yeterli gelir

Tek başına da gayet güzel gezilir canım ben kızımı koyuyordum kanguruya geziyordum bebek arabasıyla gezerken de otobüse dolmuşa binerken katlıyordum gayet de güzel geziliyordu...
Ayrıca senin yerinde olsam tek gezdiği zamanı da benle gezmek istemediği için burnundan getirirdim kocamin

Oğlum eşimde hiç durmuyor. Ben yanında olmadıgımda aglıyor. Oglumu eşime bırakıp tek cıkamıyorum. Eşimde oyle davranınca ne yapacagımı sasırdım. Kucagımda gıdebıldıgım en yakın yer mahalledekı park.

sen elinden tutulup gezdirilmek zorunda olan biri misin? al çocuğunu çık. arabada durmuyorsa kanguru al kucağında taşı.
kadınlar özgüvenlerini kaybettikçe erkekler kendilerini bi halt sanıyorlar, kendilerine muhtaç sanıyorlar. muhtaç olmadığını göster. ona ihtiyacın olmadığını göster bu kadar basit.

Oğlunuzun sürekli yanında olamayabilirsiniz. Alışmadığı için ağlıyordur. İkisini yalnız bırakırsanız bir süre hem oğlunuz babasında durur ağlamaz hemde eşiniz baba olduğunun farkına varır.

Bazı haftasonlari uyanın. Güzel güzel giyinin bebeği bırakıp çıkın.
Çocuk tek sizin çocuğunuz değil ki. Hem onunla başbaşa kaldıkça babalık duyguları güçlenir. Bağ kurmak için sorumluluk alması lazım.
Bizim mesela bebeklik dönemimiz annemin hastalık dönemine denk gelmiş. Babam işten öğle molasına eve gelir bizi doyurur, akşam yemekleri yapar bizi duşa sokar uyuturmus. Çocukluğumuzun her anında yanımizda olduğu için aramizda güçlü bir bağ var.
Ama etrafımda gözlemliyorum,çocuğunu babasının evinden getirmiş gibi kendi yetiştiren - eşine sorumluluk vermeyen kimsenin çocuğunun baba-evlat ilişkisi bizimki gibi değil
Bence yap bunu.
SAt çocuğu babasina çık, arkadaşına git,çay iç... Kafan dagilsin.
Sen bu dünyaya çile doldurmaya gelmedin ya

bir haftada siz çocugu babasına bırakığ arkadaşlarınızla cafede oturmaya gidin

cocugu esine birak cik aksamlari veya haftasonu da, bir gun o, bir gun sen cikin,

spora git haftanin 3 gunu, aksam saatine ayarla, esine cocugu birak git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…