Eşim Benimle dışarı çıkmak istemiyor

Hadi bizim imkanimiz var taksiye atlamaya.ya yetmeyen ? Cocugu olmayan cok bencil konusuyo. E napalim arkadas cocugumuz var diye cıkmayalim insan icine karismiyalim.
Aynen öyle. Bebekliğimizi hatırlamayı çok isterdim. Belki insanlar ebeveynlerinin kendileri bebekken yaşadığı sorunları görse bu denli bencil olmazdı.

Bu şekilde ona muhtaçmış gibi davranıp iyice adamın biyerlerini kaldirmissiniz iyice kendini bi halt sanmış tobe yarabbim ya.

Bir çocukla da geziyordum iki cocukla daha cook geziyorum sırtımda da kocaman ihtiyaç çantası taşıyorum, dünyanın binbir türlü hali var kendi kendinize yetmeyi öğrenin.Bu şekilde davranan bir adama muhtaç olmak çok üzücü.

Bizimki babası varken bebek arabasında olduğu için huysuzluk yapıp ağlıyor kucakta olsa sorun olmaz :)

Bizimki babası varken bebek arabasında olduğu için huysuzluk yapıp ağlıyor kucakta olsa sorun olmaz :)
Aksamdan aksama babayi gordukleri icin delleniyorlar bence baska aciklamasi yok ben de baba olsam ben de dellenen cocukla disari misari cikmak istemem valla ne yalan soyleyeyim

Oglunu birak cik.. bu erkekler cocuk yaparken iyi bakmaya gelince anne...yarin esim evde mesela ve ben iki cocuguda birakip 1-2 saatlik cikicam. Buyuk olan okulda zaten.. kucuk olaninda kahvaltisini yaptirip uyuturum. Diger cocuklada oyun oynasin bi zahmet ben gelene kadar.

Küçükken önce kanguruyla daha sonra çocuk arabası ile simdi 3 yasinda ve hâlâ dışarı çıkıp geziyoruz kizimla koç a boynuzu yük değil derler bizim buralarda uzun sure evde oturmaya gelemiyoruz çok sıkılıyoruz ikinci çocukta nasıl olur tabi bilemiyorum ama çıkabilirsiniz bence başbaşa takımın çocuğunuzla:)

Haftasonu arkadaşıyla pazar günü çıkıyor diyelim. Sizde cumartesi arkadaşlarınız la plan yapıp bebeği babasına bırakın gidin. Madem herkes kendine gezecek şartlar eşit olsun

Canim bi yasindaymis oglun ... benim kizim elini tutup yürümeye bayiliyor.. yavas ilerlemek hic cikmamaktan iyidir... annenizle ayni ilde oturuyorsaniz onlara gidin yada annenizi veya arkadasinizi biryere cagirin .. mesela cocuklar icin oyun yerleri var bakicili.. onlar cocuklari oynatiyor sende kahvemi iciyorsun cocugunumu izliyorsun ne yaparsan ... zamani var tabi bide ücretli ama evde kalmaktansa iyi bisey... bence denemelisin kah kucagina alirsin kah yürütürsün.. bide öyle dene... esiniz niye öyle yapiyor anlamadim .. onu özel hayati varda sizin yokmu... ben esimle tartistigim zaman istedigim yere giderim .. sana bagli deyilim sana muhtac degilim msjini vermek icin... cünki öyle aslinda sende kendine göre bir bireysin

Sen cik gez valla bende de iki tane var ama ben gayette guzel geziyorum hava alip cocuklarla parka gidiyoruz yakininiz varsa 1 saatline annene felan birak arkadaslrinla bir kahve felan ic

Oğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
O zaman kanguru alacaksın canım benim kızım da bu ay yaşına girecek 3aydan beri kanguru da taşıyorum gıkı çıkmıyor kuzumun. Bebeğinin boyu 80 cm varsa toddler boy ergonomik kanguru al öne arkaya takabilirsin kesinlikle çok rahat hiç bir yerin ağrımıyor.

Ben ikiz bebek arabası ile her gün 4 km tempolu yürüyüş yapıyorum.oncesinde parka götürüyorum bebeklerimi.Diyette olmasam bir kafede falan da otururum..

Kanguruyu deneyin mutlaka.. benim oğlum da sevmezdi bebek arabasini

Ne gezdirmesi kardeş ya,senin elin ayağın yok mu?
Ne bekliyorsun ki eşini,1 yaşında ki çocukla mis gibi de gezilir,hem onun gönlü olur hem senin,niye gidemiyormuşsun bebe arabasıyla,sinir sıkışması mı var ellerinde

Bir yaşındaki bebek insanı fıtık eder ayol

Valla öyle,yabancılarda görüyoruz,sanki adamlar kendileri doğurmuş gibi sahipleniyor çocuğu,koala gibi kucağında taşıyor,yediriyor,bunu da gayet olağan yapıyor.
Bizimkiler o milletin içinde büyüse bile genler çekiyor,bir tanıdık kadın kendini parçalasa bile yerinden kıpırdamıyor.
Sözde o ülkede doğup oranın kültürüyle büyüdü
Başka.birşeylerine özendiğim yokta babalıkları dikkatimi çekiyor bazı milletlerin...

Aslında mevzu konu sahibinin kendisinin çocukla beraber dışarı çıkması değil evet eşi olmadan da çıkabilir, çıkmalı ama eşiyle de neden çıkmasın, yani şartlar el veriyor da ben eşimle çocuğumla hafta sonu dışarı çıkamıyorsam orada çözülmesi gereken bir sorun var..

Ailem yurt disinda bir suredir ve buludugu ulkede o durum annemin de dikkatini cekmis. Babalar kanguraya baglayip cocuklariyla yuruyuse cikiyorlarmis. Ilgililermiş baya.

Pintilikten mi acaba?
Dışarı çıkmaya ne gerek varcılardan sanırım kocanız. Evdeyiz işte mis gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…