- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Aynen öyle. Bebekliğimizi hatırlamayı çok isterdim. Belki insanlar ebeveynlerinin kendileri bebekken yaşadığı sorunları görse bu denli bencil olmazdı.Hadi bizim imkanimiz var taksiye atlamaya.ya yetmeyen ? Cocugu olmayan cok bencil konusuyo. E napalim arkadas cocugumuz var diye cıkmayalim insan icine karismiyalim.
Aynen katılıyorum yorumunuza. Ben bazen böyle yapıyorum. Çocuklarla çıkmak zor oluyor sürekli. Eşime bırakıp çıkıyorum.Gezdirmiyor ne demek ya?
İşten gelince bırakın çocuğunuzu siz yalnız çıkın madem burnu sürtsün.
Bizimki babası varken bebek arabasında olduğu için huysuzluk yapıp ağlıyor kucakta olsa sorun olmaz :)Valla bana sorsalar ben de cikmak istemiyordum bebekle cogu zaman. O yaslar cok problem yaslar. Bir de her cocuk farkli,bazisi babayi gorunce yuzsuzlesiyor ve yalnizken yapmadigi yaramazliklari yapiyor. Ben babasiyla cikmaktansa oglumla yalniz cikmayi tercih ediyordum.
Aksamdan aksama babayi gordukleri icin delleniyorlar bence baska aciklamasi yokBizimki babası varken bebek arabasında olduğu için huysuzluk yapıp ağlıyor kucakta olsa sorun olmaz :)
Küçükken önce kanguruyla daha sonra çocuk arabası ile simdi 3 yasinda ve hâlâ dışarı çıkıp geziyoruz kizimla koç a boynuzu yük değil derler bizim buralarda uzun sure evde oturmaya gelemiyoruz çok sıkılıyoruz ikinci çocukta nasıl olur tabi bilemiyorum ama çıkabilirsiniz bence başbaşa takımın çocuğunuzla:)arkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
Sen cik gez valla bende de iki tane var ama ben gayette guzel geziyorum hava alip cocuklarla parka gidiyoruz yakininiz varsa 1 saatline annene felan birak arkadaslrinla bir kahve felan icarkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
O zaman kanguru alacaksın canım benim kızım da bu ay yaşına girecek 3aydan beri kanguru da taşıyorum gıkı çıkmıyor kuzumun. Bebeğinin boyu 80 cm varsa toddler boy ergonomik kanguru al öne arkaya takabilirsin kesinlikle çok rahat hiç bir yerin ağrımıyor.Oğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
Ne gezdirmesi kardeş ya,senin elin ayağın yok mu?arkadaşlar merhaba,
Bir yaşındaki bebek insanı fıtık eder ayolO zaman kanguru alacaksın canım benim kızım da bu ay yaşına girecek 3aydan beri kanguru da taşıyorum gıkı çıkmıyor kuzumun. Bebeğinin boyu 80 cm varsa toddler boy ergonomik kanguru al öne arkaya takabilirsin kesinlikle çok rahat hiç bir yerin ağrımıyor.
Valla öyle,yabancılarda görüyoruz,sanki adamlar kendileri doğurmuş gibi sahipleniyor çocuğu,koala gibi kucağında taşıyor,yediriyor,bunu da gayet olağan yapıyor.Normalde cocukla cikmak istememe luksu olmamali bence. Arada cocuk anneanneye babaanneye birakilip kari koca beraberce kafa dinlemeye gidilir ya da dediginiz gibi en kotu sirayla bakilarak cikilir ama basta da dedigim gibi cocuk sahibi olurken pek dusunmuyorlar.
Cidden cocuk sesi, gurultusu cekemeyen biriyim. Coluk cocuk gezenlerin oldugu ortamlara girmem ama cocuk yapiyorsan azcik dusuncen ama nerdee herkes otomatige bagli evlenip 2 sene icinde cocuk...
Yok be 4 yaşındakileri bile taşıyorlarBir yaşındaki bebek insanı fıtık eder ayol
Valla öyle,yabancılarda görüyoruz,sanki adamlar kendileri doğurmuş gibi sahipleniyor çocuğu,koala gibi kucağında taşıyor,yediriyor,bunu da gayet olağan yapıyor.
Bizimkiler o milletin içinde büyüse bile genler çekiyor,bir tanıdık kadın kendini parçalasa bile yerinden kıpırdamıyor.
Sözde o ülkede doğup oranın kültürüyle büyüdü
Başka.birşeylerine özendiğim yokta babalıkları dikkatimi çekiyor bazı milletlerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?