Bırak çocuğu eşine "Arkadaşlarımla cafeye gideceğim , seninle dışarı çıkma havasında değilim . Çocuğunla ilgilen" de.arkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
Oğlum eşimde hiç durmuyor. Ben yanında olmadıgımda aglıyor. Oglumu eşime bırakıp tek cıkamıyorum. Eşimde oyle davranınca ne yapacagımı sasırdım. Kucagımda gıdebıldıgım en yakın yer mahalledekı park.
Ufak capli bir cinnet gecir akli basina gelsin bencil herifin
O eşinizin sorunu . Baba gibi baba olsun .Çocuk oyalamayı bilsin .Oğlum eşimde hiç durmuyor. Ben yanında olmadıgımda aglıyor. Oglumu eşime bırakıp tek cıkamıyorum. Eşimde oyle davranınca ne yapacagımı sasırdım. Kucagımda gıdebıldıgım en yakın yer mahalledekı park.
Babası değil mi yahu ne demek durmuyor durdursun bir yolunu bulsun. Oğlum 7-8 aylıkken verdim babasının kucağına parka götür diye. Hava alsınlar çocukla zaman geçirmeyi öğrensinler. Bu işler sadece annenin tekelinde değil. Annelerin en büyük hatası bakamaz diye babalara çocuk emanet etmemek. Ayrıca Ergonomik kanguru ile bebeğinizle rahatça dışarı çıkabilirsiniz.Oğlum eşimde hiç durmuyor. Ben yanında olmadıgımda aglıyor. Oglumu eşime bırakıp tek cıkamıyorum. Eşimde oyle davranınca ne yapacagımı sasırdım. Kucagımda gıdebıldıgım en yakın yer mahalledekı park.
Alma o zaman arabayı. Çocuğunda yürüsün. Yorulunca kucağına alırsın. Sen de yorulursan girer biyerde oturursun kahveni içersin çocuk da takılır.Oğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
Bazen yorum okuyrm istemsiz gülüyorum çok yaşayın emi sizUfak capli bir cinnet gecir akli basina gelsin bencil herifin
Bebek en güvenli bebek arabasindaysa öncelik onun guvenligi. Anne de memnun degildir dolmusta bebek arabasiyla surunmekten.Bebek arabalarını kapatmamak annenin suçu
Sen kendin çık gez ona bağımlı değilsin ki çocuk 1 yaşında yani çok küçük değil bebek arabasına koy gez yani. Yada o gelince çocuğu ona ver sen kendin çık. Sen ona yalvardikca kendini bir şey sanacak. Kendin de bir şeyler yapabildiğini göster ki kıymet bilsinarkadaşlar merhaba,
Eşim haftasonu veya haftaiçi akşam ne zaman dışarı çıkalım desem çıkmak istemiyor mutlaka moralımı bozacak bırsey soyluyor kızdırıyor ondan sonrada keyıf bırakmıyor çıkalım desede ben çıkmıyorum o halde. Bir yaşında oglum var tek basıma cıkamıyorum bebek arabasıyla zor oluyor. Eşim kendı haftasonu arkadaslarıyla cafede oturmaya gıdıyor ben gıtme dedıgımde surat yapıyo. Ama bızımle bırlıkte dısarı cık dedıgımde laf soyluyor cok bunaldım. Sadece kapının önune cıkabılıyoruz oglumla. Eşimin bu davrasından cok bunaldım. Sızce ne söylemek lazım kendısıne. Eskıden cıkardık bırlıkte sımdı hıc gezdırmıyor.
Çocuklu ve toplu taşıma kullanmak zorunda olan insanların farklı alternatifler üretmesi kolay değil. Çocuksuz ve özellikle tek başınıza biniyor iseniz bu konuda kendinize alternatif çözümler üretmeniz sizin için daha kolay olur.Evet o devasa çocuk arabalarını açarak 85 kişilik yer de kaplıyorlar, bir de sadece 45 çocuklu diye ona anlayış göstermemizi istiyorlar.
ana kucağı alın o zamanOğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
ben de bunu çok söylerdim kızım bensiz duramaz diyeOğlum eşimde hiç durmuyor. Ben yanında olmadıgımda aglıyor. Oglumu eşime bırakıp tek cıkamıyorum. Eşimde oyle davranınca ne yapacagımı sasırdım. Kucagımda gıdebıldıgım en yakın yer mahalledekı park.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?