Eşim Benimle dışarı çıkmak istemiyor

Benim anlamadığım bu adamlar, çocuk olduktan sonra daha duyarlı olacaklarına neden böyle odunumsu oluyorlar. arkadaşlarınla geyik yapacağına, eşinin gönlünü hoş tutmak önceliğin olsun.

Ben bu konularda kısasa kısasdan yanayım ben çıkamıyorsam oda çıkamaz benim gönlüm olduktan sonra beeellkiii çıkabilir eğer istemiyorsa oda evden çıkmasın

Haftasonu bari seni geçtim çocuğuna babalık yapmıyorsa o işte bi sıkıntı var. Arkadaşlarıyla gidip gelince ver kucağına çocuğu sen çık madem öyle bi iki yapsan üçüncüde anlar zaten. Çocuk senin üzerine zimmetli mal değil ki tek de yapmadın ortaksa herkes ebeveyn olarak üzerine düşeni yapacak

Biz pratik davranıyoruz,çözülmeyen düğümü kesiyoruz,ne kocayı bekleyip sinir oluyoruz,ne de gideceğimiz yerden kalıyoruz

Valla ben küçük 3 aylık olduğundan beri salıyorum adamın başına çocukları çıkıyorum.
Canım isterse çocuklardan birini alırım en fazla.
Alıştırın artık şu kocaları ya onlar sizi yönlendirmesin siz yönlendirin. Çocuk bakımını öğretin vs.

Aksamdan aksama babayi gordukleri icin delleniyorlar bence baska aciklamasi yok ben de baba olsam ben de dellenen cocukla disari misari cikmak istemem valla ne yalan soyleyeyim

Valla ben alıştırdım akşamları eşim bakıyo sürekli böylece aradaki Bağda güçleniyor. ama iş dışarı çıkmaya gelince pasam kucak istiyor ondan ağlıyor

valla ben de fırsat buldukça kucağıma alıp çıkıyorum yürüyüş yapıyorum biraz

eminim çocuğun büyümüştür ama verilen sert cevaplara üzüldüm şahsen.İnsan eşiyle gezmek istemezmi hiç.Keşke eşinle konuşup neden ailecek gezmiyoruz bunalıyorum deseydin

Covid var malum cafeler kapandı ama esın nereye cıkıyor bılemedım.Ayrıca en cok sızınle gezmekten zevk almalı.Boyle yapıolar sonrada neden boşandık?Boşanırsınız tabıkı.

Covid var malum cafeler kapandı ama esın nereye cıkıyor bılemedım.Ayrıca en cok sızınle gezmekten zevk almalı.Boyle yapıolar sonrada neden boşandık?Boşanırsınız tabıkı.
7 kasım 2018 de açılmış konu

Neden sizi "gezdirmesine" ihtiyaç duyuyorsunuz? Kendinizi koyduğunuz durumun farkında mısınız?
Kuzenimin 1 yaşında bebeği var, alıyor çocuğunu kucağına gidiyor en yakındaki parka en azından sallıyor dolaştırıyor falan.. Sizde böyle yapabilirsiniz, zor değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…