- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Kanguru almanizi öneririm. Kimseye muhtac olmazsiniz rahat rahat gezersiniz,mis.Oğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
Benim de 2 aylık bi oğlum var eşim çok yoğun çalıştığı için dışarı çıkmaya pek fırsat bulamıyoruz. Kanguru kullanıp rahatlıkla gezebilirsiniz ben her gün öyle yapıyorum. otur otur insan bunalıyo evdeOğlum bebek arabasında durmuyor. Kucakda tasımam gerekıyor o zamanda bebek arabasını tasıyamıyorum. O yuzden zorlanıyorum dısarı da arkadaslar.
size katılıyorum benim eşim de fazla çıkmak istemiyo ama bu benden kaynaklı değil oğlum bebek arabasında durmayıp ağladığı için :))Esiniz aslinda sizinle degil cocugunuzla gezmek istemiyor. Biraz daha buyusun o zaman babasiyla da durur.
konuyla alakasız ama geçmiş olsun demek istedimBenim kızımda durmazdı bebek arabasında ama ben de evde durmuyordum, geziyordum. Yarı kucakta yarı arabada bazen kanguruda. Arabamda yoktu o zaman. Üstelik iki yaşına kadar böyleydik çünkü kızımın bir ayağı yoktu ve mecbur yürüyemiyordu. İki yaşına gelmiş çocukla bir elimle arabayı itiyordum bir elimle kızımı taşıyordum. Eşimle de çıkıyorduk ama ben yine de gezerdim.
valla benim bebeğim daha 2 aylık. ben gündüz bebekle geziyorum akşam bebeği babasına verip yürüyüşe gidiyorum. bakmaya alıştırmak biz kadınların elinde..Babası değil mi yahu ne demek durmuyor durdursun bir yolunu bulsun. Oğlum 7-8 aylıkken verdim babasının kucağına parka götür diye. Hava alsınlar çocukla zaman geçirmeyi öğrensinler. Bu işler sadece annenin tekelinde değil. Annelerin en büyük hatası bakamaz diye babalara çocuk emanet etmemek. Ayrıca Ergonomik kanguru ile bebeğinizle rahatça dışarı çıkabilirsiniz.
Bir kere otobüs şoförü yürüme çağında olmayan bebeğimle beni otobüse almıyordu. Katlayacakmışım. Bayağı tartıştım. Yolcular da kızdı şoföre adam inat. Ben ondan inat. İçimden bir ses taksiye atla git diyor ama sinirden, inattan binmedim. En sonunda bindim otobüse verdim kucağına çocuğu, "Tut katlayayım," dedim. Adam şok. Otobüste yer de var. İneceğim yere yakın yanımdaki kızdan rica ettim bebeği tutabilir misiniz arabayı açacağım diye. Eğer insan gibi, hanımefendi arabayı kapatabilir misiniz, dese sorun olmayacak ama araba ile almıyoruz, katlayın deyince sinirler tepeme çıktı. Öyle bir söyledi ki sanki kaf dağını beyefendi yaratmış.Dolmuslarin bebek arabasina uygun olmamasi annenin sucu degil yalniz.
Şuan protez kullanıyor, gayet iyi :) Teşekkür ederim :)konuyla alakasız ama geçmiş olsun demek istedim
geçmiş zaman kullanmışsınız merak ettim şimdi ayağı ne durumda yavrunuzun
Allah sağlıklı uzun ömür versin kuzucuğa :)Şuan protez kullanıyor, gayet iyi :) Teşekkür ederim :)
Valla bana sorsalar ben de cikmak istemiyordum bebekle cogu zaman. O yaslar cok problem yaslar. Bir de her cocuk farkli,bazisi babayi gorunce yuzsuzlesiyor ve yalnizken yapmadigi yaramazliklari yapiyor. Ben babasiyla cikmaktansa oglumla yalniz cikmayi tercih ediyordum.size katılıyorum benim eşim de fazla çıkmak istemiyo ama bu benden kaynaklı değil oğlum bebek arabasında durmayıp ağladığı için :))
Ben akşamlari birakip spora gidiyodum haftada 2 gün. Haftada 1 günde beni sinema yada tiyatroya birakip sonrada aliyorlardi. Şimdi yurt dışına yerleştik bakalim burada sinemaya gidebilecekmiyim. Henüz denemedimcocugu esine birak cik aksamlari veya haftasonu da, bir gun o, bir gun sen cikin,
spora git haftanin 3 gunu, aksam saatine ayarla, esine cocugu birak git.
Erkeklerin cogu cocuk yaparken bu işin manevi sorumlulugunu dusunmuyor. Cunku sorumlulugun cogu kadinda oluyor nasilsa. Bu durumda cocuk yaparken kadinin daha fazla dusunmesi gerekiyor. "Bu adamla olur mu?"diye.
Cocuk isteyen adamlar bile cocuk olduktan sonra evden kacacak yer arayabiliyor.
Cocukla disari cikmak dinlendirici ve keyif verici degil, yorucu oluyor cogu zaman. Ben olsam ben de istemem. Cocuklu olanlarla 1-2 defa cikmisligim var ben bile daralmistim.
Cocukla cikmak istememesini anlarim belki ama hep bana rabbena durumunu anlamiyorum. Bir gun kendi arkadaslari ile cikti ise diger gun esine, ben cocuga bakayim sen de aekadaslarinla bulus veya su hobine vakit ayir demeli.
Hadi bizim imkanimiz var taksiye atlamaya.ya yetmeyen ? Cocugu olmayan cok bencil konusuyo. E napalim arkadas cocugumuz var diye cıkmayalim insan icine karismiyalim.Bir kere otobüs şoförü yürüme çağında olmayan bebeğimle beni otobüse almıyordu. Katlayacakmışım. Bayağı tartıştım. Yolcular da kızdı şoföre adam inat. Ben ondan inat. İçimden bir ses taksiye atla git diyor ama sinirden, inattan binmedim. En sonunda bindim otobüse verdim kucağına çocuğu, "Tut katlayayım," dedim. Adam şok. Otobüste yer de var. İneceğim yere yakın yanımdaki kızdan rica ettim bebeği tutabilir misiniz arabayı açacağım diye. Eğer insan gibi, hanımefendi arabayı kapatabilir misiniz, dese sorun olmayacak ama araba ile almıyoruz, katlayın deyince sinirler tepeme çıktı. Öyle bir söyledi ki sanki kaf dağını beyefendi yaratmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?