Bu ne ya ne gıcık vede ne tuhaf bi olay kusura bakmayın ama bu adam bir şaka olmalı.bir erkeğe hiç yakışmayacak hareketler bunlar kadın olsa anlarım herşeyi anlatan yetiştiren,ama bir adama yakışmaz ayyyyyy çok sinir oldum
Bak güzelim benden sana bi abla tavsiyesi artık nasıl kabul edersen.madem konuştun kaç defa anlamıyor o zaman harekete geçme vakti gelmiş,biraz burnunu sürttürmek lazım bir nusubet bin nasihattan iyiymiş misali.yani biraz kendi başına bırak git ailenin yanına al çocuğunuda zaten anlaşılan ayrılmak falan istemiyor senden en az 1 ay falan gitme aradığı sorduğu zamanda bıktım senin bu huylarından de ver ayarı.yoksabaşka şekilde düzelmez.sanki hiç dönmiyecekmişsin gibi kararlı davran.:13:anlasın değerini o zaman aklı başına gelir.Bu erkeklere bazen konuşmak yetmiyor
kardesiniz gecirdigi ameliyata kadar anlatmasi gercekten normal degil...
aslinda bazen burda yazilanlari okudukca, insanin esine kendi ailesiyle ilgili hic birsey anlatmamasi daha dogru diye düsünüyorum...
esiniz sürekli ayni seyi yapiyorsa demek ki bu onun kötü bir huyu...
degisir mi, bence hayir degismez...
ama böyle devam etmeside iliskinizi zedeler tabi ki...
siz zaten defalarca esinizle konusmussunuz, tartismissiniz...
profesyonel birine fikir danisip yardim alsaniz belki daha iyi olur..
cnm kusura bakmada ben bi kadınlar dedikoducu sanırdım demekki değillermiş eşinde çok ayıp etmiş haaaa
git bide yatak konunuzu anlatsın olmamış baldızının silikonundan beri maaaşşşaaalllahhh anlatıvermiş....
walla şoktayım haaaaa
cnm allah sabır versin sana ne diyimmmmm
seni çok iyi anlıyorum bende senınle aynı durumdayımsenın kadar ileri boyutta olmasada benimde eşim annesiyle ablasıyla süreklı görüşüyo bende çok özel şeyler olmasada hafta sonu ne yaptığımızı falan onlardan duyuyorum bu bile beni rahatsız edıyo allah yardımcın olsun senın ben doğum yaptığımda eşim bana bı kolye almıstı kımse görmeden bana wermıstı bı kac gun sonra görümcemden doğum hedıyen güzelmiş diye duyunca çok sinir olmuştum ki bu seninkilerın yanında çok küçük bişey.
arkadaşlar ben 3 buçuk senelik evliyim. ve bu 3 buçuk sene benim için 35 sene gibi geçti. eşimin ailesinin yüzünden hiç mutlu olamadık hep sorun hep kavga.
ama ben artık bu şeylerde eşimin suçlu olduğunu anladım. annesi babası ablası ne kadarda olsa eşime benle ilgili bişey söyleseler onları susturabilir yada bana bunları taşımaz. ne konuşursan konuş otur dedikodumu yap (ki zaten yapıyor ) ama bana bunu getirme. arada laf getirip götürme huyundan kurtul laf taşıma. dolup dolup gelip benimle kavga etme ama yokk bir karış surat gelir çocuğa sara bana sarar kavga ederiz 2 saat sonra ben gitmeye karar verince( ki son 1 senedir tek düşündüğüm şey ayrılmak) gelip sarılmalar etmeler unutalım bi daha olmaz demeler cart curt . hep aynı senaryo değişmedi gitti.
en son olayları anlatayım. ya benimle ilgili ne varsa günlük raporumu veriyor onlara ya. nasıl sinir oluyorum anlatamam.
ya geçende kardeşim geldi bursadan. görümce falan teyzemlerde oturuyoruz. kardeşim resim çekilmişti eşiyle altında sütyeni parlamış bende dedimki sellektörler yanmış dedim. görümcede "ayy çok merak ediyorum zaten onları yapıldıktan sonra nasıl oldu bi ellicem utanmasam dedi" bizz şok kardeşim bana kızdı abla utanmıyomusun yaptırdığım silikona kadar anlatıyosun buna dedi bende ablacım valla ben anlatmadım samimi değilizki neden anlatayım dedim. eşim biz kardeşimle konuşurken duymuştu yaptırmadan önce silikon olayını konuşurken. yani anlıycanız yememiş içmemiş gitmiş anlatmış kardeşimin silikon yaptırdığını.
ve dün ben arkadaşıma gittim çocuğu onlara bıraktık sevmek istiyolarmış. sonra akşam çocuğu almaya gittim içeri girdim oturuyoruz görümcem "ee naptınız zeynebin çocuklarına internetten ikeadan çocuk odası siparişi verdinizmi ne kadar tuttu" ben şok ayrıntısına kadar biliyo ve hep bu bu şekilde 3 buçuk senedir. ama varya artık dayanamıyorum bıktım eşimin bu davranışından.
gece 11de işten çıktı bizi almaya geldi yolda söyledim " sen benimle ilgili ne varsa ayrıntısıyla neden anlatıyosun. bilmek zorunda değiller. beni evde bulamadılarsa arkadaşında de oolsun bitsin neden ayrıntılı rapor veriyosun dedim" haliyle çıldırdı ne var bunda sen kendini ne sanıyosun. anneme bi gittin kavga arıyosun falan filan. dedimki" baak burda ablana annene vs bişey demiyorum suç sende anlatma ya anlatma kardeşimin silikonuna kadar anlatıyosun bıktım 3buçuk senedir senden dedim " şok oldu tabi. ben anlatıyorum kendiniz anlatın bana atın suçu falan diye sıyrılmaya çalışıyo.
arkadaşlar bıktım artık ya vallahi billahi bıktım yoruldum. derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim.
hayret bişey yaw.herşeyi anlatıyomuş.erkeğin dedikoducusuda ne kötü.insanın eşine güvenememesi ne kötü.sonuçta senin karın o.insan herşeyi anlatırmı ya.gizlin saklın olması lazım bazı şeyler sadece eşlerin arasında kalmalı bence.çok yanlış yapıyo eşin hiç hoş değil.allah sabır versin kardeşim.bu yüzden çek git diyemem sana ama tavrını koy hiç konuşmamaya başla.hiç bişeyini anlatma cezalandır onu.tabi alışmış o böyle gerçi çok zor düzelir.bi insanın yapısı nasılsa öyle gidiyor.ailesiyle aranı daha çok onun yapması gerekirken daha çok o bozuyoarkadaşlar ben 3 buçuk senelik evliyim. ve bu 3 buçuk sene benim için 35 sene gibi geçti. eşimin ailesinin yüzünden hiç mutlu olamadık hep sorun hep kavga.
ama ben artık bu şeylerde eşimin suçlu olduğunu anladım. annesi babası ablası ne kadarda olsa eşime benle ilgili bişey söyleseler onları susturabilir yada bana bunları taşımaz. ne konuşursan konuş otur dedikodumu yap (ki zaten yapıyor ) ama bana bunu getirme. arada laf getirip götürme huyundan kurtul laf taşıma. dolup dolup gelip benimle kavga etme ama yokk bir karış surat gelir çocuğa sara bana sarar kavga ederiz 2 saat sonra ben gitmeye karar verince( ki son 1 senedir tek düşündüğüm şey ayrılmak) gelip sarılmalar etmeler unutalım bi daha olmaz demeler cart curt . hep aynı senaryo değişmedi gitti.
en son olayları anlatayım. ya benimle ilgili ne varsa günlük raporumu veriyor onlara ya. nasıl sinir oluyorum anlatamam.
ya geçende kardeşim geldi bursadan. görümce falan teyzemlerde oturuyoruz. kardeşim resim çekilmişti eşiyle altında sütyeni parlamış bende dedimki sellektörler yanmış dedim. görümcede "ayy çok merak ediyorum zaten onları yapıldıktan sonra nasıl oldu bi ellicem utanmasam dedi" bizz şok kardeşim bana kızdı abla utanmıyomusun yaptırdığım silikona kadar anlatıyosun buna dedi bende ablacım valla ben anlatmadım samimi değilizki neden anlatayım dedim. eşim biz kardeşimle konuşurken duymuştu yaptırmadan önce silikon olayını konuşurken. yani anlıycanız yememiş içmemiş gitmiş anlatmış kardeşimin silikon yaptırdığını.
ve dün ben arkadaşıma gittim çocuğu onlara bıraktık sevmek istiyolarmış. sonra akşam çocuğu almaya gittim içeri girdim oturuyoruz görümcem "ee naptınız zeynebin çocuklarına internetten ikeadan çocuk odası siparişi verdinizmi ne kadar tuttu" ben şok ayrıntısına kadar biliyo ve hep bu bu şekilde 3 buçuk senedir. ama varya artık dayanamıyorum bıktım eşimin bu davranışından.
gece 11de işten çıktı bizi almaya geldi yolda söyledim " sen benimle ilgili ne varsa ayrıntısıyla neden anlatıyosun. bilmek zorunda değiller. beni evde bulamadılarsa arkadaşında de oolsun bitsin neden ayrıntılı rapor veriyosun dedim" haliyle çıldırdı ne var bunda sen kendini ne sanıyosun. anneme bi gittin kavga arıyosun falan filan. dedimki" baak burda ablana annene vs bişey demiyorum suç sende anlatma ya anlatma kardeşimin silikonuna kadar anlatıyosun bıktım 3buçuk senedir senden dedim " şok oldu tabi. ben anlatıyorum kendiniz anlatın bana atın suçu falan diye sıyrılmaya çalışıyo.
arkadaşlar bıktım artık ya vallahi billahi bıktım yoruldum. derdimi dinlediğiniz için teşekkür ederim.
bence bir süre eşinizle önemsiz konulardan bile bahsetmeyin.hiçbirşeyinizi,ailenizle ilgili en ufak bir mevzuyu bile anlatmayın ve kendi ailenizdeki bireyleride bu konuda uyarın...onlarda birarada olduklarında yapacaklarını edeceklerini anlatmasınlar bir çeşit dışlama durumuna geçin...eşiniz belli bir süre sonra durmu farkedip soracaktır sizde yaptığı bu tarz davranışlardan dolayı onu uyardığınızı bu konudan kendi ailenizinde haberi olduğunu ve herkesin onu potansiyel dedikoducu olarak gördüğünü söyleyin bakalım ne olacak..ben işe yarayacağını düşünüyorum
Böyle birisini aileden tanıyorum.Dediğin gibi olan biten herşeyi rapor verir gibi annesine anlatıyor.Bana da hep tuhaf gelmiştir.Çözüm ne olmalı maalesef fikrim yok.Belki arkadaşların dediği gibi eşinle fazla paylaşımda bulunmayabilirsin.Gerçi bu da seni kısıtlar ve uzaklaştırır diye tahmin ediyorum.
Merak ettim,eşin hep böyle açık biri midir ? Mesela sana gelip işyerindeki olayları filan detaylarıyla anlatır mı ? Veya arkadaşlarının özel hayatından sözeder mi ? Hani ne bileyim erkekler genellikle sohbet sevmez.Nasıl geçti dersin,iyi der geçerler,şöyle yaptık böyle ettik demezler.
hayret bişey yaw.herşeyi anlatıyomuş.erkeğin dedikoducusuda ne kötü.insanın eşine güvenememesi ne kötü.sonuçta senin karın o.insan herşeyi anlatırmı ya.gizlin saklın olması lazım bazı şeyler sadece eşlerin arasında kalmalı bence.çok yanlış yapıyo eşin hiç hoş değil.allah sabır versin kardeşim.bu yüzden çek git diyemem sana ama tavrını koy hiç konuşmamaya başla.hiç bişeyini anlatma cezalandır onu.tabi alışmış o böyle gerçi çok zor düzelir.bi insanın yapısı nasılsa öyle gidiyor.ailesiyle aranı daha çok onun yapması gerekirken daha çok o bozuyo
şuan burda yazılanlardan bir kaç tanesini okuttum ve "etiket et beni herkese Allahın salağı dedi" mutfağa gitti. bende " neden yaptıkların yüzüne vurulunca rahatsız oldun anlıyorum seni" dedim. "Allahın salağı deyip durdu.
şuan burda yazılanlardan bir kaç tanesini okuttum ve "etiket et beni herkese Allahın salağı dedi" mutfağa gitti. bende " neden yaptıkların yüzüne vurulunca rahatsız oldun anlıyorum seni" dedim. "Allahın salağı deyip durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?