Eşim Benimle İlgili Nevarsa Annesi ve Ablasına Anlatıyor. Attığım Adıma Kadar...

cnm kusura bakmada ben bi kadınlar dedikoducu sanırdım demekki değillermiş eşinde çok ayıp etmiş haaaa
git bide yatak konunuzu anlatsın olmamış baldızının silikonundan beri maaaşşşaaalllahhh anlatıvermiş....
walla şoktayım haaaaa
cnm allah sabır versin sana ne diyimmmmm

haklısın canım elle tutulur b yanı yok. dediğin gibi 1 ay annemlerede gittim. annemler bursadalar biz başka şehirdeyiz. ama hergün aradı anneme babama kadar işte bişey yapmamış göya herşeyi ben büyütüyomuşum cart curt. anlıycan bide yüzsüzki ne yüzsüz. suçlu olduğunu anladığı vakit öyle bir ortam yaratırki tek suçlu sen olursun garip bişey yani.

canım ben anlatmadım kardeşimle telefonda konuşurken duymuş. böyle bi konu anlatılırmı eşin bile olsa bu özel bişeydir. hiç söylenirmi kardeşim silikon yaptırdı diye. tel konuşmasından sonra pişkin pişkin anladım ben anladım diyo neyi dedim. kardeşin silikon yaptırıyo demi diyo gülüyo hayır mayır dedim ama duymuş yani inanmadı. yani bunu telde konuşurken duysa bile gidip anlatılırmı başkasına.

evet bende anladım canım sadece kadınlar dedikoducu değilmiş malesef ki erkekler kadınlardan daha beter dedikoducuymuş.

seni çok iyi anlıyorum bende senınle aynı durumdayımsenın kadar ileri boyutta olmasada benimde eşim annesiyle ablasıyla süreklı görüşüyo bende çok özel şeyler olmasada hafta sonu ne yaptığımızı falan onlardan duyuyorum bu bile beni rahatsız edıyo allah yardımcın olsun senın ben doğum yaptığımda eşim bana bı kolye almıstı kımse görmeden bana wermıstı bı kac gun sonra görümcemden doğum hedıyen güzelmiş diye duyunca çok sinir olmuştum ki bu seninkilerın yanında çok küçük bişey.

küçük küçük birikiyo canım işte büyüyüp gidiyo yani bu bende böle oldu. daha önceleri önemsemedim aman anlatırsa anlatsın bana ne dedim elbet bi gün anlatmaz dedim amaaa olmuyo kavgada etsen kıyamette koparsan olmuyo ki 1 senedir bıraktım kavga etmeyi. çünkü anlamıyo sen suçlu oluyosun. aynen senin olay gibi bişey oluyo diyoki sakın kimseye söyleme aramızda kalsın diye sıkı sıkı tembihliyo ertesi günü ablası annesi yada babası hemen o şeyle ilgili bişey söylüyolar. hadii nerde kaldı aramızdaki konu.

Son düzenleme:
bizde bir bucuk yıllık ewlıyız benım görümcem 7-24 annesınde ben öle olmak istemiyrum eşimde çok komikler ya 2 gün görmese yok özledım mözledım ben annemı yerı gelıyo aylar oluyor görmuyorum abımlerle cok yakın oturuyoruz bazen onu bıle aylarca görmuyorum benım ıstedıgım esım ben we coccugum mutlu olalım aıle olalım 1 bucuk yıllık ewlıyız ama bunu basaramadık görümcemde tabi bizim için kötü bir örnek o öle olunca ben sankı cadı gelın gibi oluyomuşum gibi geliyo tabı istedıgımı yaptırıyorum ama bunu eşimin istemesını ıstıyoru yanı mesela bı tatıle gıdılecegı zaman aılesıyle hep bırlıkte gıtmek yerıne benımle gıtmeyı tercıh etmesını ıstıyorum ama esım hıc benı tercıh etmıyo malesef

bence bir süre eşinizle önemsiz konulardan bile bahsetmeyin.hiçbirşeyinizi,ailenizle ilgili en ufak bir mevzuyu bile anlatmayın ve kendi ailenizdeki bireyleride bu konuda uyarın...onlarda birarada olduklarında yapacaklarını edeceklerini anlatmasınlar bir çeşit dışlama durumuna geçin...eşiniz belli bir süre sonra durmu farkedip soracaktır sizde yaptığı bu tarz davranışlardan dolayı onu uyardığınızı bu konudan kendi ailenizinde haberi olduğunu ve herkesin onu potansiyel dedikoducu olarak gördüğünü söyleyin bakalım ne olacak..ben işe yarayacağını düşünüyorum

Böyle birisini aileden tanıyorum.Dediğin gibi olan biten herşeyi rapor verir gibi annesine anlatıyor.Bana da hep tuhaf gelmiştir.Çözüm ne olmalı maalesef fikrim yok.Belki arkadaşların dediği gibi eşinle fazla paylaşımda bulunmayabilirsin.Gerçi bu da seni kısıtlar ve uzaklaştırır diye tahmin ediyorum.
Merak ettim,eşin hep böyle açık biri midir ? Mesela sana gelip işyerindeki olayları filan detaylarıyla anlatır mı ? Veya arkadaşlarının özel hayatından sözeder mi ? Hani ne bileyim erkekler genellikle sohbet sevmez.Nasıl geçti dersin,iyi der geçerler,şöyle yaptık böyle ettik demezler.

hayret bişey yaw.herşeyi anlatıyomuş.erkeğin dedikoducusuda ne kötü.insanın eşine güvenememesi ne kötü.sonuçta senin karın o.insan herşeyi anlatırmı ya.gizlin saklın olması lazım bazı şeyler sadece eşlerin arasında kalmalı bence.çok yanlış yapıyo eşin hiç hoş değil.allah sabır versin kardeşim.bu yüzden çek git diyemem sana ama tavrını koy hiç konuşmamaya başla.hiç bişeyini anlatma cezalandır onu.tabi alışmış o böyle gerçi çok zor düzelir.bi insanın yapısı nasılsa öyle gidiyor.ailesiyle aranı daha çok onun yapması gerekirken daha çok o bozuyo

Şuanda yapılması gereken ve eşimin hakettiği tek davranış şekli dışlanmak. ama o bu davranışımızada bi kulp bulur çünkü yüzsüz yani. ders alırmı almazmı bi deniycem bakalım zaten harekete geçmiş bulunmaktayım. kardeşim aradı konuştuk kapattıktan sonra "fatma napıyomuş" dedi. bende bildiğin gibi dedim. hiç alışık olmadığı cevaptı bu ayrıntı isterdi çünkü hep. nasıl biliğin gibi ya dedi ben de öle işte dedim afalladı. bundan sonra böle davraıcam alışsın dimi ama.

ya eşim bana karşı kapalıdır. pek bişey anlatmaz ama sadece ailesi ile ilgili bişey anlatmaz. işyerindeki şeyleri kızdığı şeyleri falan eleştirerek anlatır. çok eleştirici ruha sahiptir. anında laf sokar. yani ne bilim anlatılmıyoki işte kelime yetmiyo sanırım. beni sürekli eleştirir mesela. tek lafıma bakar hemen kılıçları kuşanır kavgaya hazırdır ölee.

evet canım şuan eşime güvenemiyorum. güvenim eksildi bunu ona söylediğimde çokta lazım senin güvenin diyo cır cır laf söylüyo demediğini bırakmıyo 2 saat sonra canım cicim. ne anlamı kaldı. en son söylediklerinde çok haklısın herkes bunu söylüyo. annemleer falanda kaç kere söyledi ara yapcana ara bozuyosun laf getirip götürme dedi ama nafile 3 buçuk senedir hiç bişey değişmedi hep aynı yani.

Anlatmasın arkadaşım bak bende sinir oldum ne diye dört duvar var, bizim kaynanada böyle gelir gelinin veya oğlunun özelini bize anlatır tabi bizim özelimizide onlara bunlar böyle mutlu olan insanlar ne garip,dimi bu bir kötü alışkanlık değiştirmek zordur!

şuan burda yazılanlardan bir kaç tanesini okuttum ve "etiket et beni herkese Allahın salağı dedi" mutfağa gitti. bende " neden yaptıkların yüzüne vurulunca rahatsız oldun anlıyorum seni" dedim. "Allahın salağı deyip durdu.

Siz yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız ; bu durumda denilen gibi elinizden geldiğince kendinizi kapalı tutmanız.. Bunu normal birşey gibiymiş yapın ki , tavır yaptığınızı düşünmesin..

Suç ailesinde değil kendisinde demişsiniz ya ; evet katılıyorum ;
her ne kadar bu kadar soru sormak normal olmasada eşinizin bu kadar açık anlatması iki kat normal değil..

Her zaman derim ; bir eşin , karşı tarafın ailesinde ki değeri , eşin verdiği değer kadardır.

Allah kolaylık versin..

kusura bakma ama demek ki annesini ve kızkardeşini çok seviyor sizide dışlıyor aşk mı bitti tükendi? Maksatı ne?

ne kadar saygısız yaa valla çıldırdım şimdi.o allahın salağı asıl daha nasıl davranması gerektiğini bilmiyo küçük beyinli.ayıp yaa insan karısına allahın salağı dermi.ne kadar gurur kırıcı ne kadar saygısızca bi laf.allah sana sabır versin böyle adamlarla uğraşmak çok zor cnm.iyi yapmışın okutmuşun anlar belki bişeyler

Anladığım kadarıyla siz , herşeyi olduğu gibi eşine anlatanlardansınız, bu mesajınızdan sonra bunu iyice anladım..

Bunu yapmayın, çünkü kaybeden siz olursunuz..

Her zaman ama her zaman karşındakine az anlatmak lazım kendini, yaşadıklarını ; yıllanmış bir ilişki olsada.

Bu kelimeyide hayat arkadaşına söylemesi çok çok ayıp.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…