Eşim Benimle İlgili Nevarsa Annesi ve Ablasına Anlatıyor. Attığım Adıma Kadar...

okuduğumu anlıyorum.. genel bir cevap verdim. sinirlenmeyin. evet galiba öyle. her şeyi kendi kendine yaşamak en mantıklısı sanırım.. doğru

Yeminle dayanacağınızı düşünmüyorum
Çocuk yoksa ayrılın

Benim de görümcelerim her şeyi olduğu gibi kayınvalideme anlatıyorlar, resmen günlük rapor veriyorlar.
Ben görümcelerimle aynı şehirdeyim, kayınvalidem başka bi şehirde, dolayısıyla görümcelerimle kv nazaran daha sık görüşüyoruz.. En sonunda dedim ki kvme "valla ablamlar sağolsunlar bana anlatacak bir şey bırakmıyorlar, ne söylesem ne anlatsam haberim var diyorsun"..
çok sinir bozucu...

anne kız derim hadi anlatsınlar neyse. anne kız konuşur sinir olursunuz haklısınız ama hadi bi nebze dicem. ama erkeğin kız kardeşine anlatması gerçekten inanılmaz bir şey.. ve yıllardır engel olamıyorum.

Böyle adamlar neden evleniyorlar ki? Evlenmesinler. Analarıyla bacılarıyla mutlu mesut yaşayıp gitsinler..

Görümce kişisine bu tarz bir şey sorduğunda "kardeşin bilgi verir sana" deyin. Bozulduğunuzu anlasın. Daha önce de yazmışlar ama eşinize ailenizle ilgili yada eşinizin ailesinin duymasını istemediğini hiç bir şeyi anlatmayın. Bir süre bilgisiz kalsınlar :) Farkedip sorduğunda da yüzüne vurursunuz.

Edit: Eski konuymuş şimdi farkettim soryy.

Eski konu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…