Çocuk tedavisini kast etmedim genel anlamda söyledim ben onu dikkatli okursanız okuduğunuzu anlarsınız ne için söylediğimi ki çocuk tedavisi olayının bahsini bile geçirmedim.
Ki böyle bir eşiniz varsa zaten herşeyi anlatmak başlı başına yanlış. Evet eşimizle değilde kiminle konuşacağız dertleşecepiz diye düşünüyoruz ama adam böyle ise ve değişmiyorsa yapacak pekte birşey kalmıyor bence anlatmamaktan başka.
Boyle bir erkegı ne sevebilirim ne sevısebılırım ne saygı duyabilirim ne de hayat arkadası olarak görebilirim. Sızın adınıza cok uzuldum, adamın karakter leş.
Benim de görümcelerim her şeyi olduğu gibi kayınvalideme anlatıyorlar, resmen günlük rapor veriyorlar.
Ben görümcelerimle aynı şehirdeyim, kayınvalidem başka bi şehirde, dolayısıyla görümcelerimle kv nazaran daha sık görüşüyoruz.. En sonunda dedim ki kvme "valla ablamlar sağolsunlar bana anlatacak bir şey bırakmıyorlar, ne söylesem ne anlatsam haberim var diyorsun"..
çok sinir bozucu...
Benim de görümcelerim her şeyi olduğu gibi kayınvalideme anlatıyorlar, resmen günlük rapor veriyorlar.
Ben görümcelerimle aynı şehirdeyim, kayınvalidem başka bi şehirde, dolayısıyla görümcelerimle kv nazaran daha sık görüşüyoruz.. En sonunda dedim ki kvme "valla ablamlar sağolsunlar bana anlatacak bir şey bırakmıyorlar, ne söylesem ne anlatsam haberim var diyorsun"..
çok sinir bozucu...
anne kız derim hadi anlatsınlar neyse. anne kız konuşur sinir olursunuz haklısınız ama hadi bi nebze dicem. ama erkeğin kız kardeşine anlatması gerçekten inanılmaz bir şey.. ve yıllardır engel olamıyorum.
ve dün ben arkadaşıma gittim çocuğu onlara bıraktık sevmek istiyolarmış. sonra akşam çocuğu almaya gittim içeri girdim oturuyoruz görümcem "ee naptınız zeynebin çocuklarına internetten ikeadan çocuk odası siparişi verdinizmi ne kadar tuttu" ben şok ayrıntısına kadar biliyo ve hep bu bu şekilde 3 buçuk senedir. ama varya artık dayanamıyorum bıktım eşimin bu davranışından.
Görümce kişisine bu tarz bir şey sorduğunda "kardeşin bilgi verir sana" deyin. Bozulduğunuzu anlasın. Daha önce de yazmışlar ama eşinize ailenizle ilgili yada eşinizin ailesinin duymasını istemediğini hiç bir şeyi anlatmayın. Bir süre bilgisiz kalsınlar :) Farkedip sorduğunda da yüzüne vurursunuz.