Siz yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız ; bu durumda denilen gibi elinizden geldiğince kendinizi kapalı tutmanız.. Bunu normal birşey gibiymiş yapın ki , tavır yaptığınızı düşünmesin..
Suç ailesinde değil kendisinde demişsiniz ya ; evet katılıyorum ;
her ne kadar bu kadar soru sormak normal olmasada eşinizin bu kadar açık anlatması iki kat normal değil..
Her zaman derim ; bir eşin , karşı tarafın ailesinde ki değeri , eşin verdiği değer kadardır.
Allah kolaylık versin..
kusura bakma ama demek ki annesini ve kızkardeşini çok seviyor sizide dışlıyor aşk mı bitti tükendi? Maksatı ne?
sevmek mi ?akşam aynı yatağa girince o halde sevişme beklemesin ! Sonrada hanım arkasını dönüp yatıyor diye annasına dert yanmasın ! Kadınlar yapılanı söyleneni unutmaz bunuda okuttur ,beyefendiye!tabiki seviyor onları ama eşim için menfaatleri çok önemlidir. karşısındaki kişiyi menfaatleri doğrultusunda sever sayar. menfaati bitince istediği olunca bir daha işi düşene kadar tanımaz. yani tınlamaz.
hani diyelimki tamam onlarıda menfaatleri için seviyo ama onların verdiği eşiminde cebine giren bişey yokki tuhaf yani. ara bozmaktan başka bişey yaptıkları yok. biraz önceki bana söyledikleriyse sinirli zamanında öfkesini hakaret etmekle alır. hakaret eder eder sayar sayar. sonra saman alevi gibi söner. tabiki söylediği hakaretler akılda kalır o unutur o ayrı. seviyo çok seviyo ama bu ne biçim iş ne biçim sevgi anlayışı anlamadım ben...
sevmek mi ?akşam aynı yatağa girince o halde sevişme beklemesin ! Sonrada hanım arkasını dönüp yatıyor diye annasına dert yanmasın ! Kadınlar yapılanı söyleneni unutmaz bunuda okuttur ,beyefendiye!
canım zaten yapılanı söyleneni unutamıyorum. unutamadığım içinde acayip soğudum kendisinden ve birlikte olmak falan içimden gelmiyo.
Bak canim gunluk olan biten hicbirseyini anlatma kocana. Tek kelime etme o gun neler yaptin ettin. Bakkala gittigini bile soyleme. Cocuklari mi sordu, ayni seyler iste de gec. Bu istikrarini bir kac hafta surdurmelisin. Mutlaka hosuna gitmeyipo irdeleyecektir. Sen de o zaman diyeceksin ki, anlattigim her seyi herkesten duymaktan biktim, ben de cozumu boyle buldum.
Evine ailenden arkadasindan biri gelirse onceden tembihle. Kocanin yaninda tv'deki olan bitenden, dizilerden baska tek kelime ozel bir sey konusma. Kocani ancak bu sekilde dize getirebilirsin. Bunu cok uzunca bir sure surdur.Kendine guvenilmedigini anlayana dek surdurmelisin. Bazen insanlar hayatlarinda cok ciddi durumlara gelinmeden huylarini aliskanliklarini degistirmek icin ugrasmazlar. Illa ki ayrilmak gerekmiyor. Senin artik cidden sikildigini bunaldigini kafasina caka caka bildirmelisin.
Ya çok sinir oldum tekrar yazıyorum.. Bazı erkekler neden böyle "karı gibi" dedikodu yapıyorlar? Karı gibi diyorum ama inanın bir çok kadın sırlaştığı şeyleri asla kimseye anlatmıyor. Kadınlar bence bu konuda daha temkinli. Karı gibi sözü erkeklerin taktığı bir sözdür eminim. Köy kahvelerinde dönen muhabetler şimdi anne baba abla kardeşle dönmeye devam ediyor. Erkek dediğin böyle olmamalı. Mesela ben eşime artık hiç güvenmiyorum, zerre kadar. Annesine beni nasıl kötüler, nasıl her hareketimi rapor verir diye günlerce kendimi yedim. Sonra kendimi kapattım ona. Ama evlilik böyle olmamalı. Eşler birbirine güvenmeli, sırtını yaslayabilmeli. Bu da benim sınavımmış demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?