yani eşinizde ayıp etmiş
sana ne elalemin silikonundan
haklısınız arkadaşım
ama ayrılmak değil de konuşmak en güzeli
bağıra çağıra sinirli konuşöak değil
sakin sakin
belki rahatsızlığınızı anlar da yapmaz bir daha
Bak canim gunluk olan biten hicbirseyini anlatma kocana. Tek kelime etme o gun neler yaptin ettin. Bakkala gittigini bile soyleme. Cocuklari mi sordu, ayni seyler iste de gec. Bu istikrarini bir kac hafta surdurmelisin. Mutlaka hosuna gitmeyipo irdeleyecektir. Sen de o zaman diyeceksin ki, anlattigim her seyi herkesten duymaktan biktim, ben de cozumu boyle buldum.
Evine ailenden arkadasindan biri gelirse onceden tembihle. Kocanin yaninda tv'deki olan bitenden, dizilerden baska tek kelime ozel bir sey konusma. Kocani ancak bu sekilde dize getirebilirsin. Bunu cok uzunca bir sure surdur.Kendine guvenilmedigini anlayana dek surdurmelisin. Bazen insanlar hayatlarinda cok ciddi durumlara gelinmeden huylarini aliskanliklarini degistirmek icin ugrasmazlar. Illa ki ayrilmak gerekmiyor. Senin artik cidden sikildigini bunaldigini kafasina caka caka bildirmelisin.
böyle erkeklerin hepsini sallandırmak lazımyok yok falaka
bence hiçbirşey kar etmez bi güzel sopa yemekten başka
bi süre sessizliğini koru eşine karşı . .Yaptığın hiçbirşeyi anlatma
sorduğunda duymamazlıktan gel. . Artık ona karşı herkonuda içine kapanık biri izlenimini ver . .
Birazck dayan .bakalım ne yapıcak . . elbet irdemelek isteyecek :44:
huylu huyundan inşalalh vazgeçer
ay canım çok üzüldüm ya eşler arasında gizlilik vardır o ne öyle. valla ne ben anlatırım nede eşim çok ayıp. valla cnm bence sende bundan sonra öyle gizli şeyleri anlatma sakın duıymasınada fırsat vermeyin. resmen dedikodu yapıyor oturup karı gibi öyle erkek olurmu hiç. tepkili davranmaya devam et yapmaya devam ederse sende ailene anlat onalrın herşeyini onlarda eşinin yanında pat diye söylesinler birkaç kez bozulur sonra hatasını anlar.
ilginç bi vaka canım eşin. ne gerek var ki her şeyi bilmelerine. onlar da soruyor demekki. bi de sana bildiklerini söylüyorlar.ben de snir olurum eşimin bişeyler anlatmasına ya da onların zırt pırt telefon etmelerine. kendi hayatlarını yaşasalar bizmkiyle uğraşmasalar ölürler.
[allah yardımcın olsun eski nişanlım aynen dediğin gibiydi. O diger tarafta ne olur biter bilirdi onlarda bunu bilirlerdi. Defalarca tartıştık.anladıgını düşündüm ama bi türlü anlatamamısım. Huy bu kolay değişecek bişe değil hatta annem kızım bu adamın değişecegini düşünme bu hep böyle olacak.öyle yetişmiş öyle görmüş bu yastan sonra kimseyi değiştiremezsin derdi.değişmedide zaten hemde hiç..sana su kadarını diyebilirimki ya bunu bi hastalık olarak görecek kabul edeceksin yada çok üzüleceksin.kendince ufak caplı denemeler yap tabi ama cok da hırpalama kendini.allah sabır versin zor bi durum.ama allah başka dertte vermesin tabi
[allah yardımcın olsun eski nişanlım aynen dediğin gibiydi. O diger tarafta ne olur biter bilirdi onlarda bunu bilirlerdi. Defalarca tartıştık.anladıgını düşündüm ama bi türlü anlatamamısım. Huy bu kolay değişecek bişe değil hatta annem kızım bu adamın değişecegini düşünme bu hep böyle olacak.öyle yetişmiş öyle görmüş bu yastan sonra kimseyi değiştiremezsin derdi.değişmedide zaten hemde hiç..sana su kadarını diyebilirimki ya bunu bi hastalık olarak görecek kabul edeceksin yada çok üzüleceksin.kendince ufak caplı denemeler yap tabi ama cok da hırpalama kendini.allah sabır versin zor bi durum.ama allah başka dertte vermesin tabi
bu ne ya ne gıcık vede ne tuhaf bi olay kusura bakmayın ama bu adam bir şaka olmalı.bir erkeğe hiç yakışmayacak hareketler bunlar kadın olsa anlarım herşeyi anlatan yetiştiren,ama bir adama yakışmaz ayyyyyy çok sinir oldum
Bak güzelim benden sana bi abla tavsiyesi artık nasıl kabul edersen.madem konuştun kaç defa anlamıyor o zaman harekete geçme vakti gelmiş,biraz burnunu sürttürmek lazım bir nusubet bin nasihattan iyiymiş misali.yani biraz kendi başına bırak git ailenin yanına al çocuğunuda zaten anlaşılan ayrılmak falan istemiyor senden en az 1 ay falan gitme aradığı sorduğu zamanda bıktım senin bu huylarından de ver ayarı.yoksabaşka şekilde düzelmez.sanki hiç dönmiyecekmişsin gibi kararlı davran.:13:anlasın değerini o zaman aklı başına gelir.bu erkeklere bazen konuşmak yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?