Esim benimle iliskiye girmek istemiyor

Bu adam çekilmez canım. Otur karşısına, senin derdin ne beni sevmiyorsan istemiyorsan boşanmak istiyorsan boşanalım de ve bak tepkisi ne yönde?

Bırakmıyo gitmeme izin vermiyo ne demek yahu. Bu ne biçim adam ne zannediyo sizi anlamadım. Gitmek için izin almak zorunda değilsiniz ki, arayın ailenizi ben bu adamdan boşanmak istiyorum gelin beni alın diyeceksiniz. Bu adam gündüz işte değil mi? Gidin bi avukata danışın, davanizi adamdan habersiz açın açtığınız gün de alın eşyalarınızı gidin. Böyle ilgi çekmek için adamın gözünün önünde eşyalarınızı toplamaya kalkarsanız daha kötü şeyler de olur. Bu adamı bosamaniz lazım, akıllıca davranın.

boşan boşan boşan boşan acil boşan bu adam çekilir mi neyini seviyosun

Kesinlikle ama kesinlikle boşanın. Düzelmeyecek asla. Hele çocuk olduktan sonra daha da beter olacak. Kocasız kalmak böyle bi hayatı yaşamaktan daha iyidir

Mesele cinsellik değil öküzlük gibi geldi bana

Cikamiyorum maalesef annem herkez burda yasiyor orda bir evim yok

Yavrum her gun calisyor eve geliyor 3 saat uyuyuor sonra tekrar gidiyor hafta sonu dahil full calisyor geldiginde bir iki sarilir oper koklar gider sabah da gitmeden dus alir sknra gelir yine oper koklar birseyler soyler gider

Yavrum her gun calisyor eve geliyor 3 saat uyuyuor sonra tekrar gidiyor hafta sonu dahil full calisyor geldiginde bir iki sarilir oper koklar gider sabah da gitmeden dus alir sknra gelir yine oper koklar birseyler soyler gider
3 saat uyunan mesai olmaz, 21 saat ne öyle, nasıl bir iş bu. Hadi 1er saat yol koyalım kalır 19 saat, türkiyede böyle çalışılan iş kolu hangisi acaba, benim bildiğim böyle bir iş yok. Fabrikalarda bile mesai süresi 8 saattir en fazla 2 saat de fazla mesai olur 10 saat. Bence eşinin senden gizlediği bir şeyler var

Burada sperm sayisinda hareketliliğinde sorun yaşayan cok fazla kadin var. Hepsinin cinsel hayati rezalet degil. Arada sevgi bağı olunca bir şeyler düzeliyor. Kirmak istemem ama sevilmediğinizi düşünüyorum. Herkesin içinde boşancam diyen adamdan bir cacık olmayacak, emin olun.

Uzun yol Otobus şoförü olabilir mi?

HYir turizim de calisyor kendi vip minibusu var onu oteller firnalar kiraliyor oyle onlara calisyor

HYir turizim de calisyor kendi vip minibusu var onu oteller firnalar kiraliyor oyle onlara calisyor
Yine 20 saatlik bir mesai olur mu? Olmaz bence. Bir is karıştırdığı konusunda zemheri hakli diye düşünüyorum.

Bu şekilde yaşıyorsa sana ayıracak zamanı zaten yok, kendine de yok çünkü, ya hayatını evliliğe göre düzenleyecek ya da böyle devam edeceksiniz ama her yerde boşanmak istiyorum diye dolaşan adamla aynı evde yaşamam ben. Defolsun gitsin. Boşanma kelimesi evlilikte tabu kelime olmalı, kullanıldığı anda oyun bitmeli benim gözümde

Biraz manasız ve geri kafalı gibi algilayabilirsin. Yanlis anlama beni bi hocaya danış bi baktır. Belki birileri evliligine bisey yaptı. O kadar kotu insan var ki hersey beklenir. Bende inanmam pek boyle haci hoca işlerine ama cevremde karşılaştığım durumlardan dolayi bir ihtimal olarak gordum.

Ay birakmiyor ne demek ya sen de yani. Icabinda evden cikti mi o al pilinı pirtini cik git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…