- 22 Eylül 2017
- 102
- 77
- 48
- Konu Sahibi mutsuztazegelin
-
1 yıllık evlisiniz, 2. tanışma yıl dönümünüzü kutluyorsunuz ve hamilesiniz?
Yürek mi yediniz taze gelin hanım.
Oturmamış bir evlilik için çok hızlı...Tanıştıktan 1 yıl sonra evlendik. Evlendikten 1 yıl sonra da hamile kaldım. Aslında çok da hızlı olduğunu düşünmüyorum.
Herşeyin yıldönümünü kutlamak isteyen bir karım olsun istemezdim ,evlerden irak :)
Yalniz kalma meselesine gelince de ,biraz onu takma ,çevre edin ,sürekli birşeyler yap ,ilgisini çeker muhakkak ve biraz toplar kendini .Ayrıca eşine bu kadar bağımlı olma .
Sizde onunla gitseniz arkadaşlarının yanına kabul etmiyo mu? Yada hep beraber gorusebileceginiz sevgili veya evli arkadaşlarınız yok mu? Üzüldüm sizin adınıza kötü bi durum insan kendini değersiz hisseder sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor gibi eşim böyle yapsa cilditirdim üstelik 12 2 de fln geliyomus madem konusmaktan anlamiyo buyuk olay cikartin ve bi sureligine evden ayrilip goz dagi verin anlar belki kiymetinizi.uzulmeyin lutfen hamileymissiniz ustelik
Ee o yapmıyorsa siz plan yapın. Bence eşiniz kendisi bir şeyler organize etmekten hoşlanmıyor o yüzden sıkılınca hali hazırda planı olan arkadaşlarına takılıyor. Bir sefer de siz plan yapın 9 a kadar uyuyorsa 9 buçuk seansına bilet alın sinemadan, hafta sonu kahvaltı organize edin. Başka bir hafta sonu günübirlik şehirdışı planı yapın. Sürekli evde beklemekle olmuyor belli ki.
Oturmamış bir evlilik için çok hızlı...
işte ben de bunu diyorum ağzına sağlıkOturmamış bir evlilik için çok hızlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?