- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
- Konu Sahibi mutsuztazegelin
-
Hep birşeyleri tek taraflı olarak yapmak da yoruyor insanı. Bu sefer benim de içimden gelmiyor. Düşünün sizle vakit geçirmek istemeyen biri var karşınızda ha bu onu kabul etmiyor o ayrı. Ona göre normal herşey. Ama tabi işi tatlıya bağlamnın en kolay yolu da bu galiba.
Çocuk yokkende böyleydik de alıştık diyelim
İnşallah siz başarırsınız ne diyeyim
Esinizle iliskinizi bilemiyorum ama erkekler bu durumu birlikte vakit gecirmeyi istememek olarak degerlendirmiyorlar, zamanlarini daha cok hoslarina gidecek seylerle gecirmek olarak degerlendiriyorlar daha "erkekce" seylerle. Kahvede okey oynamak,ps oynamak,erkek muhabbeti etmek vs. bir gercek ki biz kadinlarin hosuna giden cogu sey erkekler icin sıkıcı. Kisisel algilayip aranizi bozmamanizi tavsiye ederim.
Son yazdıklarında haklılık payın var da ,fazlası yine de yoruyo çünkü bazen karşı taraf aynı şeyleri yapmaktan hoslanmiyo .tabi ki yürüyüş ,dışarda bir kahve/yemek, kısaca sosyal her ne varsa olabilir fakat tanışma yıldönümü bana biraz kutlanması çok da lazım olmayan birşeymiş gibi geliyo :) Ben hatırlamam bile o tarihiHerşeyin derken tanışma yıldönümü zaten başlı başına kutlanması gereken bir gün değil mi:) herşeyin kategorisine girmiyor bence. Zaten ben kutlamak için özel birşey istemediğimi belirtmiştim. Birlikte spontan birşey yapsak da olurdu önemli olan birlikte vakit geçirmek. Bir yemek yemek, bir yürüyüş yapmak. Ama arkadaşlarıyla vakit geçirmesi yada uyuması olmamalı??
Bir de bağımlı değilim aslında. Çünkü ben de yalnız kalmaktan korkan biri değilim, kendi kendime de vakit geçirebiliyorum. Zaten uzun yıllar tek başına yaşadım. Kitap okurum, internetten dizi, belgesel izlerim. Ama eşimle vakit geçiremeyeceksek neden evlendim? Tek başına yaşarken de yapıyordum zaten bunları. Hatta daha fazlasını yapıyordum sonuçta ben de özgür özgür gezebiliyordum.
Esindemi bi sorun var acaba cinsellikle ilgili saglik sorunu falan o yuzden kaciyo olabilirmi.bizim evliligimizde tek diyebiilirim duzenli sey cinsel hayatimizdir.bu gune kadar hic bir problem olmadi insallhda olmaz.evlilikde gercekten onemli cunkuBenim evliliğim daha 1 yıl bile olmadı ilk aylardaki eşimle şimdiki o kadar farklıki benden kaçıyo yatağa girmek istemiyo hep ilgisi başka şeylerde sorduğumda beni çok sevdiğini söylüyo çocuk istiyoruz ama benim zorumla oluyo normalde bunun dışında sürekli üzerime titriyo ama bu beni çok etkiliyo ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum
Canım söylediğini denedim o benle ilgilenmediğinde kalkıp dışarı çıktım yada başka birşeyle uğraştım anlayıp tavır yaptı neden diye sorduğumda kaçamak cevaplar veriyor evliliğim bozulucak yıkılıcak diye çok korkuyorum çünkü birbirimize aşığız ama cinsel hayatımız git gide yok oluyoTüm yorumları okuyamadım ama şöyle bir önerim var. O arkadaşlarıyla sıkıldım deyip evden çıktıktan yarım saat sonra ona mesaj atın, canım ben de çok sıkıldım evde arkadaşlarla dışarı çıkıyorum, merak etme sen eve gelmeden evde olurum diye. Hiç arkadaşınız yoksa bile tek başınıza sinemaya gidin. Avm ye gidin. Yeter ki evde olmayın. Bir kere de yaşattığını yaşasın
Bende bilmiyorum evliliğin en önemli şeyi bu değil bunsuzda olur ama çocuk istiyoruz bu şekilde nasıl olucak ayrıca bende bi eksiklik görüyo diye kendimden nefret etmeye başladımHAHAHAHA :) Aynı ben.
Ben de eşimi görmüyorum neredeyse.
Yemek yedikten sonra uyuyor.
Bilmiyorum nereye kadar böyle sürecek..
Seks hayatınız nasıl?
Çocuktan sonra daha kötüye gitti dimiMerhaba hala aynı maalesef. İşin kötüsü daha da kötüyüz bakalım ne olacak nereye varacak böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?