Eşim benimle vakit geçirmiyor..

Seninki de aşmiş cnm.şehir dışi ne yaa.al karini götur demi.bnmki 10 dakikalik mesafeden uzaga gitmez.ama ikiside ayni ne fayda.maksuz kizimla konustururum baba gell gell der tamam kizim geliyorum dedi aksam tam 1.5 saat sonra geldi.sonrada evlat sevgisinden ölür sanarsin.

Birlikte uyumlu ve kaliteli mutlu yani geçirdiğimiz tek zaman cinsellik oda hamilelikden dolayı nadir

Onun işi benim çocuklarla ilgilenmem derken pek muhabbete vaktimiz kalmıyo bende istiyorum hoş sohbetler edelim konu geçmişden geleceğe uzasın falan ama olmuyo 7 yılda alıştık artık
Doğumdan sonra alışırsın artık bebek insanın tüm stresini alıyo sürekli onunla ilgilenmek istiyo insan

Jenga ve tavla alın ,eşiniz bunlara kesinlikle hayır demez
Nedense aklıma bu oyunlar geldi
Yani madem konuşarak çözemiyosunuz,sen bi şekilde uygulamaya gec
Mesela eşime kitap okuyalım diyo,tabiki hayır diyo.elime alıyorum kitabı yaa burda ne anlatmak istiyo anlamadım falan diyorum bi bakıyorum uzun uzun anlatıyo
Böyle böyle bazı paylasımlarda bulunabilirsiniz belki

Bence evlilik biraz yanlis yorumlaniyor. Yine iki ayri hayat soz konusu. Eger evlendik diye tum sosyal hayatimizi,mutlu olmayi esimize endekslersek cok mutsuz oluruz. Esinizden once hobileriniz yok muydu,yalnizken yapmaktan zevk aldiginiz seyler? Bence yalnizlikken yapilacak zevkli bir suru sey var, zaten onunuzde uzun yillar var birlikte cok zaman gecireceksiniz evham yapmayin. Birakin arkadaslariyla desarj olsun evliliginiz icin daha iyi olur.

Aslında yalnız kalmaktan zevk aldığımı yazmıştım ve uzun bir süre yalnız yaşadığımı da. Hobilerim de var ve ben aslında vaktimi kendi kendime de iyi geçiriyorum. İşte sorun burada neden evlendim ozaman? Yalnızken yaptığım şleyleri yapacaksam hatta bazılarını yapamayacaksam nedne evlendim bir de üstüne başka birinmin sorumluluğunu da üstüme aldım? Enayi miyim? Benden ayrı elbet bir hayatı olsun ama benle olan hayatı da olsun. O zaman o benle neden evlendi benle de vaki,t geçirmeyecekse?

Sizin çocuktan vakit bulamamanızdan ama bizim vaktimiz varken yapmıyor:) sıkılıyor bir yandan da ama benle de birşey yapmıyor

Düşünüyorum bir yandan da o kadar kolay değil diyorum. Bir yandan sabredebilecek miyim bilmiyorum boşversem böyle böyle iyice alışacak diyorum kafam çoık karışık yani. Bugün düzgünce konuşalım bak diyorum biraz tripliydik birbirimize. Uzandığı yerden gözü kapalıyken dinliyorum ben seni diyor inanabiliyor musunuz? Böyle bir dinleme şekli var mı? Uyardım duyuyorum ben seni diyor değiştirmiyor hareketini düşünün karşımda uyuyan biriyle konuşmaya çalıştım(!) Ben de konuşmadım tamam ne yaparsan yap dedim. O da odaya uyumaya gitti.

Sürekli dikte eden taraf olursanız daha da uzaklaşır tecrübeyle sabittir. Adamı kendi haline bırakın onsuz vakit geçirin ama dikkat de çekin ki onsuz olabildiginizi anlasın bu uzun bir süreç bir günde olmaz sabırla isleyin onu . Adam evliliği de çocuğu da algilayamiyor zamana ihtiyacı var. Çocuk olduktan bir ay sonra görün siz onu

Hadi sohbet edelim deyip duruyodum esime. Tamam diyip telefonda oyuna drvam ediyodu. Gecen gece elektrikler kesildi. Artik mecburen sohbet edicez dedim :) sonra o anlatirken ben uyuyakaldim. Elektrikleri kes bence.

Ben giris yazinizi okudum sadece. sanirim bunlari diger cevaplarinizda yazdiniz onlari okumadim. Evliligi sorgulama surecine girmissiniz,genellikle bir sonraki asama kabullenmek oluyor :) erkeklerin dunyasi bu.. Benim bir cok farkli milletten evli arkadaslarim var ve hepsinin evliliklerinin ilk zamanlarinda yakindiklari bir konuymus, bende dahilim bu arada. Ama zamanla cocuk olduktan sonra o hayatada alisiyorsun, cunku belli yasa kadar sabit bir duzende yasayan erkekleri farkli bir duzene cekmek cok zor. Erkekler aliskanliklarindan kopamiyorlar. Ve kadin haklida olsa bir noktadan sonra sikayetleri dirdir olarak kodlaniyor ve hic dinlemiyorlar bile. Ama illa ortak paylasimlarinizin artmasindan yanaysaniz,bunu sikayet ederek ve kuserek elde edeni daha gormedim. Onunda zevk alacagi bir hale getirmeniz gerekir paylasimlarinizi. Mesela sevdigi bir film turunden film ayarlamak, misir patlatmak abur cubur ne seviyorsa vs. Pek bisey gelmedi aklima ornek icin ama siz ornekleri bulabilirsiniz. Kolay gelsin

2. Çocuğu niye yaptın o zaman?

Valla iki ucu bklu degnek.susarsan kabullenmis oluyosun.susmazsan dir dirci oluyosun.bizde konusma yok ben konusalim desem biraz sonra sinirleniyo biseyler kiriyo konu orada kapaniyo.asla ve asla haketmiyoruz ama hersey ortada iste bilmiyom nolcak allh sanada sabir versin.benmki düzelmedi ama insallh seninki düzelir.

2. Çocuğu niye yaptın o zaman?
1.biraz tedaviyle oldu.2. Ci gec olur olmaz diye tereddut ettim korunmuyoduk oldu sükür isteyerek oldu yani.tek cocukla kalmak istemedim.evle alakasi yok ama evinin ihtiyaclarini ihmal etmez.

Hep birşeyleri tek taraflı olarak yapmak da yoruyor insanı. Bu sefer benim de içimden gelmiyor. Düşünün sizle vakit geçirmek istemeyen biri var karşınızda ha bu onu kabul etmiyor o ayrı. Ona göre normal herşey. Ama tabi işi tatlıya bağlamnın en kolay yolu da bu galiba.

Onu görmezden gelmenizi tavsiye ederim. O zaman durum biraz düzelir. Kaçan kovalanir. Ona bagimli olmayın. O nasıl gidiyorsa siz de arada gidin. Gelince sizi bulamasin. Siz aramayın, o arasın sizi.

Tanisma yildonumu ne Allahaskina?

Kafayi yedirteceksiniz su adamlara!

Hayat sizin uzerinize kurulu degil
Tanisma yildonunu, ilk bakisma yildonunu, ilk bilmem ne yildonumu vallahi cok komik ve sinir bozucu.

Neyse diger konuda haklisin
Sana da vakit ayirmali arada

Sen plan yap
Hadi bu aksam yemege ordan sinemeya ..de mesela

Tabi adam normal zamanda yapmıyor ki yıldönümümüzde birşey yapsın. Beklemek salaklık. Kutlamak değil ama özel birgün insan yanyana olsa yürüyüş yapsa bir çay içse bile yeter. Hoş ben de masayı güllerle donatsın da bana şampanya patlatsın istemedim. Aama o günü bari arkadaşlarıyla geçirmesin istedim. İlk vukuatı değil zaten ilk sevgililer günümüzü de arkdaşıyla alkol alarak geçirmişti. Gerçi şimdi sevgililer günü de ne diyeceksiniz. Yahu 30 yıllık evli değiliz insanın cicim ayı olur değil mi? Önceden de zaten romantik değildi ben zaten öyle birşey beklesem o sevgililer gününün üzerine zaten evlenmezdim:) Konu yıldönümü değil yani. Benle vakit geçirmek istememesi. Yemeğe sinemaya götürsem de uyuş uyuş yani adamın tabiatında varmış kısmen saklamış? Elbette ki tamamen değiştiremem ama bir formül lazım burnunu sürtecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…