- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi mutsuztazegelin
-
Sizinle vakit geçirmemek için öne sürdüğü bahane "ama sen hamilesin zaten" farkında mısınız?Önceden böyle değildi yani bu kadar yapmıyordu en azından. Ee geri kalanı da batıyordu da bu kadar batmıyordu. Artık herhalde nasıl olsa eş cepte böyle düşünüp bir rahatlık mı geliyor bilmiyorum?
İlk başlarda yeni evliyken benim eşimde pek ilgilenmiyordu yani idrak edememişti evliliği sizinki gibi birgün tam evden çıkarken ben de hazırlandım süslendim püslendim dedim hadi çıkalım nereye dedi. Dedim okeye gidiyoruz yaa bende gelicem 4. Lazım olur falan diye o gün kavga kıyamet bırakmadım onu sonra baya düzelmişti eşim.. şimdi oğlumuz var ikincide yolda inşallah biyeere çıkamıyor garibim oğlan hemen asılıyor ayağına bende gelcem diye :)))
Birde akşamları telefonu yasak edin evinizde sizde girmeyin.. ben akşamları çok konuşuyorum eşimle yani dırdır etmiyorum yanlış olmasın öyle farklı konulardan sohbet açıyorum ona soruyorum onu konuşturuyorum sıkılmasın diye..
Sizinle vakit geçirmemek için öne sürdüğü bahane "ama sen hamilesin zaten" farkında mısınız?
Çok uyuması sağlık sorununu işaret ediyor olabilir. Onun dışında belki artık birbirinizin ilgi alanlarına hitap etmiyorsunuzdur. Veya sizin çok ilgi beklentiniz bunaltmıştır. Biraz onun ilgi alanlarına girmeye, onun hoşlandığı şeylerden zevk aldığınızı göstermeye çalışabilirsiniz.
Adam işten geliyo yemek yiyor üstüne uyuyor kalkıyor saat daha 9 hsjsjsjsjjs
Yani adam bildiğin kapı duvar ya çok sıkıcı. Şeker hastası falan mı?
Adam gercekten sIkiliyor evde, bende sIkilinca kendimi uykuya veririm.
Bi playstation alin, beraber oynayin, bakin bakalim uyku mu kaliyo ya da disari mi cikiyo :)
O zaman sen sohbeti aç konuş, birden bi film aç tv de mısır patlat hadi izleyelim aşkım de illa romantik film değil biz eşimle aksiyon filmlerini çok izlerdik.. akşam arkadaşları aramadan sen hazırlan hadi bi çay içelim çok bunaldım de fırsat verme çevresine bakımlı ol süslen falan.. yani sende biraz pasifsin sanki hep ondan bekleme önce onu bi alıştır sonra beklersin..Allah bağışlasın ikincisi de sağlıkla gelsin inşallah. Ben tahammül edebilirim inşallah çocuk ayağına asılma yaşına gelinceye kadar:) Bir de arkadaşlarının da hatası var ozellikle her haftasonu oglen ya da akşam arıyorlar evdeyim dediğinde hani gelemem gibisinden konuştuğunda bunla dalga geçiyorlar bu da gaza geliyor tabi. Arkadaşlarıyla çıkıyorsa gene çıksın birşey de demiyorum ama bari benle birlikte olduğu zamanlarda yaşayan ölü gibi davranmasın.
Peki eşinizin ilgi alanlarının bu kadar sınırlı olduğunun ve bu konularda çabasız olduğunun farkında mıydınız?
Aile uykusu ? :))) bence enerji hapı katın yemeklerineSağlık sorunu yok ailecek böyle alışmışlar. Bekarken bunlar hep beraber aile uykusuna yatarlarmış. Bir de gerçekten çok ilgi beklemiyorum çok da birşey demiyorum. Sadece arkdaşlarıyla çıkmayı çok abartıyor ve geç geliyor diye laf etttim o da gerçekten benimle geirmediği zmaanı geçirdiğinden artık sinir olduğumdan diyorum. Zaten demediğimden bu kadar tepeme çıktı bence.
Eşinin arkadaşlarınla buluştuğunda eşli falan görüşseniz , belki anlaşırsınız o insanlarla.Arkadaş edinmiş olursunuz hem de.
Bi' de benim eşim de bazen arkadaşlarıyla çok sık çıkmak ister , eve çağırırım hepiniz eve gelin ps oynayın derim.Evli olan eşini getirir kız arkadaşı olan kız arkadaşını getirir.Güzel bir ortam oluyor.
Sen de arkadaş edinebileceğin ortamlara gir , eşin olmadan planlar yap.İşyerindeki arkadaşlarınla görüş ve onların arkadaşları da vardır , çevren genişleyebilir böylece.
Bir kursa başlayabilirsin , kurslardaki insanlar kurs dışında da gezi , yemek vs etkinlikleri yapıyorlar onlarla takılabilirsin.
Yani kendinle kalmaya alış , kendine eşinden bağımsız bir çevre kurmayı dene.Eşini odağa koyarsan o da seninle ilgilenmek istemez.Ters teper.
O zaman sen sohbeti aç konuş, birden bi film aç tv de mısır patlat hadi izleyelim aşkım de illa romantik film değil biz eşimle aksiyon filmlerini çok izlerdik.. akşam arkadaşları aramadan sen hazırlan hadi bi çay içelim çok bunaldım de fırsat verme çevresine bakımlı ol süslen falan.. yani sende biraz pasifsin sanki hep ondan bekleme önce onu bi alıştır sonra beklersin..
Kesinlikle akşam sosyal medyayı yasakla gerek kavgayla gerek tatlı dille ama girmesin.. böylece düzelir yavaştan..
Aile uykusu ? :))) bence enerji hapı katın yemeklerine
Masallh diyelim size.ne guzel.kesinlikle katiliyorum.kisilikle alakali.esim benden bisey istese herseyi yaparim onun icin ama bn bisey istesem o kisiligine bakis acisina gore hareket eder ve bnm icin elini kipirdatmaz cunku beni mutlu etmek istemez.hayattaki en büyuk pismanligim esimle evlenmek.cok seviyorum cocukluk askim ama mutlu degilim mutsuzda degilim nötr bi hayatim varBizde de durumlar tam tersi olmuştu yeni evlendiğimizde. İş çıkışı buluşur, kimin çarşıda işi olursa onu halleder, eve birlikte dönerdik. Mutfağa birlikte girer, yemek yapar, bulaşıkları birlikte toplardık. Çay, kahve, film,sohbet ortamı olur, hafta sonları gece saat 3'e 4'e kadar oturup sohbet ederdik.
Birara dedim ki biz niye yapışık ikizler gibi geziyoruz :))) çünkü arkadaşları sitem etmeye başlamıştı, "evlendi yüzünü göremiyoruz" diye. Bende bekarken arkadaşlarımla takılır, gezer, alışveriş işlerini kendim hallederdim. Arada özlediğim olmuştur..
10 yıllık evliyim 3 çocuğum var, ama durumlar halen aynı.
İlerleyen yıllarda eşiniz pek değişir mi bilemem.
Biraz kişilikle alakalı bence bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?