Ne garip erkekler türedi Güzel Allahım...Ben evleneli daha nerdeyse 1 ay oldu ve eşimin çok sevdiği bir yeğeni var biz daha evlenmeden önce eşimin yeğeni tek başına yatamadığı için eşim ile yatıyormuş tabi ben bunu evlenince öğrendim (eşimin yeğeni henüz 12 yaşında) biz balayindan döndükten 2 hafta sonra yeğeni eşime abi diyor beraber yatalım dedi esimde onu kirmamak için tamam dedi ve benimle nerdeyse 3-4 gün yatmadı yeğeni ile yattı ve ben benimle yatmasını istediğimi dile getirince aramızda gerginlik oldu ve nerdeyse 1 haftadır konuşmuyoruz ne yapmalıyım?
Düzelmez mi diyorsun?Ne garip erkekler türedi Güzel Allahım...
Sen yardım et gençlere...
Boşan güzel kardeşim,çekme bu adamı.
Iste ben dedikten sonra aramızda tartışma olduSaçmalığın daniskası. Söylenecek laf bulamıyorum. Ben olsam huuu benim kocamsın sen farkında mısın derdım.
Ben evleneli daha nerdeyse 1 ay oldu ve eşimin çok sevdiği bir yeğeni var biz daha evlenmeden önce eşimin yeğeni tek başına yatamadığı için eşim ile yatıyormuş tabi ben bunu evlenince öğrendim (eşimin yeğeni henüz 12 yaşında) biz balayindan döndükten 2 hafta sonra yeğeni eşime abi diyor beraber yatalım dedi esimde onu kirmamak için tamam dedi ve benimle nerdeyse 3-4 gün yatmadı yeğeni ile yattı ve ben benimle yatmasını istediğimi dile getirince aramızda gerginlik oldu ve nerdeyse 1 haftadır konuşmuyoruz ne yapmalıyım?
Yeğeninin annesi sadece yanında zaten eşimin ablası oluyor o da benden hoşlanmıyor o yüzden elinden geleni yapıyor eşimde ailesine acayip şekilde düşkünyeğenin anne babası da bir tuhaf. yeni evli çiftin yanına nası veriyorlar. aynı evde mi yaşıyorsunuz. 3-4 yaşında olsa laftan alamaz dersin. 12 yaşında çocuğu hadi eşiniz de kıramıyor diyelim. anne babasını anlayamadım şu an?
Düzelse ne olacak?Düzelmez mi diyorsun?
Eşimin ailesi ile yaşıyoruzyeğenin anne babası da bir tuhaf. yeni evli çiftin yanına nası veriyorlar. aynı evde mi yaşıyorsunuz. 3-4 yaşında olsa laftan alamaz dersin. 12 yaşında çocuğu hadi eşiniz de kıramıyor diyelim. anne babasını anlayamadım şu an?
Eşimin ailesi ile yaşıyoruz ikimizde doktor olduğumuz için ailesinin evi oraya daha yakın olduğu için kendi evimize gidemiyoruzBenim bildiğim yeni evli çiftin evine yatılı gidilmez bu ney yahu.
Bu erkekle n'oluyo yaaa siz haklısınız hiçte geri adım atmayın.
Yeğeninin annesi sadece yanında zaten eşimin ablası oluyor o da benden hoşlanmıyor o yüzden elinden geleni yapıyor eşimde ailesine acayip şekilde düşkün
AynenHee anlaşıldı neden ses çıkarmadığı ,sizden hoşlanmadığı için ayrı yatmanız hosuna gıdıyor ablasının.
AynenArayı bozmak içinde çocuğu kullanıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?