Eşim benimle yatmıyor

Ruyam_95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
14
0
1
Ben evleneli daha nerdeyse 1 ay oldu ve eşimin çok sevdiği bir yeğeni var biz daha evlenmeden önce eşimin yeğeni tek başına yatamadığı için eşim ile yatıyormuş tabi ben bunu evlenince öğrendim (eşimin yeğeni henüz 12 yaşında) biz balayindan döndükten 2 hafta sonra yeğeni eşime abi diyor beraber yatalım dedi esimde onu kirmamak için tamam dedi ve benimle nerdeyse 3-4 gün yatmadı yeğeni ile yattı ve ben benimle yatmasını istediğimi dile getirince aramızda gerginlik oldu ve nerdeyse 1 haftadır konuşmuyoruz ne yapmalıyım?

Ne garip erkekler türedi Güzel Allahım...
Sen yardım et gençlere...
Boşan güzel kardeşim,çekme bu adamı.

Saçmalığın daniskası. Söylenecek laf bulamıyorum. Ben olsam huuu benim kocamsın sen farkında mısın derdım.

Sen de git onların arasında yat
1 aylık evlisiniz henüz , eşine şaştım doğrusu .

yeğenin anne babası da bir tuhaf. yeni evli çiftin yanına nası veriyorlar. aynı evde mi yaşıyorsunuz. 3-4 yaşında olsa laftan alamaz dersin. 12 yaşında çocuğu hadi eşiniz de kıramıyor diyelim. anne babasını anlayamadım şu an?

12 yaşındaki çocukla beraber yatıp uyumak çok ilginç..
Annesi babası niye size yolluyor çocuğunu..

Hiçbir anlamda olumlu bir tarafı yok bu işin. Yanına gidip onu uyutmasını anlayabilirim ama yanında yatması hakkaten olacak şey değil. Tepkinizi koyun bostan korkuluğu değil eşisiniz.

Yeğeninin annesi sadece yanında zaten eşimin ablası oluyor o da benden hoşlanmıyor o yüzden elinden geleni yapıyor eşimde ailesine acayip şekilde düşkün

Benim bildiğim yeni evli çiftin evine yatılı gidilmez bu ney yahu.
Bu erkekle n'oluyo yaaa siz haklısınız hiçte geri adım atmayın.

Hee anlaşıldı neden ses çıkarmadığı ,sizden hoşlanmadığı için ayrı yatmanız hosuna gıdıyor ablasının.

Benim bildiğim yeni evli çiftin evine yatılı gidilmez bu ney yahu.
Bu erkekle n'oluyo yaaa siz haklısınız hiçte geri adım atmayın.
Eşimin ailesi ile yaşıyoruz ikimizde doktor olduğumuz için ailesinin evi oraya daha yakın olduğu için kendi evimize gidemiyoruz

Kız mi erkek mi çocuk.. Ergen artık nasıl abisi olmadan uyuyamiyor muş çocuk la konusun. Ama canım sen zaten aynı evde oturarak hayatının en kötü kararını vermiş sin. Daha dur neler görürsün Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…