Eşim benle vakit geçirmiyor

Ben bu konuda kendimi tecrübeli görüyorum. Sadece yol parasıyla harika gezmelere gittim. Sandviçler, küçük tüpler... Tasarruf benim işim
Sadece yemekle bitmiyor ki iş giriş paraları, otopark ücretleri vs bile deli para tutabiliyor. Geçen bir yere gittik otoparka 10tl ver giriş kişi başı 8 oraya 32tl derken gidiyor para gezme de yarim saat sürüyor küçük bir yer ama oranın ünlü yeri diye gidiyorsun işte gelmişken diye. Böyle böyle gidiyor bence özellikle farklı şehre gittiğinde.

Maksat gezmekten çok birlikte olmak, birlikte vakit geçirmek.sevgiye ihtiyacım var. Sadece gece yataktamı sarilalim opuselim. Ben disari cikip ele ele gezmek,sohbet etmek istiyorum.daha 1yildir evlendik.oncesinde de 1yil tanişligimiz var. Toplam 2 yıl.bu kadarmiydi yani. Ben ona doymuyorum ki. Bi de çocuk istiyor. Çocuk olunca hic yapamayiz o zaman. Gidip yalniz gezmek kendi arkadaşlarimla olmam problem digil zaten onu yapiyorum arkadasim yok ama kendim cikiyorum. Kafeye alis verise gezmeye. Ama adam demez mi canim bugun biryerlere gidelim.bu ne duygusuzluk

Size cevap vermemiştimde neyse gezersiniz edersiniz tabi ben başka arkadaşın düşünce yapısına karşı yazmıştım. Acaba maddi bir sıkışıklık durumu var mı? Belkide ilişkinizde iletişim kopukluğu olabilir bu konuşu eşinizle konuşmanız gerekiyor. Adam belki işten yorgunda geliyor olabilir bir sürü şey geliyor insanın aklına

Tamam iyi hoşta konu sahibinin dert yandığı konuya gelip benimki şöyle böyle yazmanız cok garip.

Evet, herşey eşle yapilacak diger butun insanlari ve aileyi silecegiz. Eşimizle her yaptigimiz şey ayni olacak ve birbirimize yapisacagiz gibi abarti bir anlam cikartmadim acikcasi ben sizin yazilarinizdan ve katiliyorum.

Muzikten ornek vermissiniz, elbette muzik zevki ayni degil diye insanlar kopmaz birbirinden ama bence de ortak nokta ne kadar fazlaysa o kadar keyifli hale geliyor çogu şey, daha cok paylasim oluyor. Bazi tutkularin ve hobilerin ortak olmasi cok onemli bir sey bence.

Yeterince ortak nokta varsa, aradaki bazi farkliliklar da tatli geliyor zaten veya tolere ediliyor.

Haftasonu gitme annesine. Eşine söyle direk. Annenden başka yere götürmüyorsun bu sosyallik degil de. Benim ruh halimden sıkıldıgımı anlıyor. Hadi çıkalım dıyor. Eşinize söyleseniz zaman gecırelim dıye

Bilmiyorum ben dogru mu yapıyorum.Benim eşimde nadir plan yapar. Ben mesela dedimki. Maaşımı alınca şu kadar ayıracagım, haftasonu şuraya gidelim dedi.Bugünde işe gitti ama erken geldi. Bende evde bunalmıştım. Biraz huzursuzdum. Kendisi napalım hadi çıkalım dedi. Sen belli etsen, huzursun olsan, haftasonu plan yapsan mesela. Benim eşim yaptıgım plana ık mık yaparsa alcam annemi gidecegim. Bu tarz şeyler yapsan.İstanbul büyük şehir. Eminim bi ton gezılecek yeri vardır. O haftasonu annesıne gıttıgınde sende kendın cıksan. Belkı dank eder kafasına

bunu okuyunca konu sahibi ve tüm kk

1 yıl + 1 aylık evlisiniz ve 5 aylık oğlunuz var Erken doğum mu? Zaten 1 yıldır evlisiniz sinemalar , mekanlar 2 yıldır kapalı? Hangi ara her haftasonu nerede gezdiniz tam anlamadım? Konu sahibine nispet yapabilmeniz için inandırıcı olmanız gerekiyor, bence yeniden yazın

Bak sinemaların vs kapalı olduğu hiç aklıma gelmemişti:) Birilerine kapalı değil galiba biz de boşuna virüs bitse diye bekliyoruz.

canim bunu kafana takarsan daha çok psikolojin bozulur. o seni cikarsin diye bekleme, sen git gez, bırak onun akli sende kalsın. calismiyorsan bir is bulmaya calis, kendine bir hobi edin..

Benim kimseyi inandırmak konusmaya ihtiyacım yok biraz yorumları okuyun ya da okumayın erken bebek sahibi olmam o kadar efkarlanacak bir şey değil ben kimseye nispet yapmam ya tam söylerim ya da nispet adı altında iğneleyici şeyler yazmam konu sahibi de yalnis anlamamış zaten aciklamami yaptım ben ,siz bosverin .
Ha bir de bu karantina döneminde açık olan mekanlar oldu bunu da belirteyim ben yalan söylemem içinizi yansıtmayın

Bak sinemaların vs kapalı olduğu hiç aklıma gelmemişti:) Birilerine kapalı değil galiba biz de boşuna virüs bitse diye bekliyoruz.
Sinemalar açıldi canım bı bak istersen

Kendi adınıza konuşun konu sahibi beni yalnis anlamamış
Yazdığınızda kötü bir niyet yoktur elbet ama böyle bir durumda nispet yaparmis gibi yazmanız hoş değil. Çünkü burada herkesin bir sıkıntısı var evliliklerinde eşlerinde hayatlarında eksik olan birşey elbet ki var . Yoksa işin şakası burda hepimiz birbirimize yazıp çiziyoruz gülüyoruz. Eğer sizde beni kötü niyetli anladıysanız özür dilerim . arada küçük sakaciklar yapabiliyoruz .

Doğru söylüyorsunuz evet yalnis anlaşılmaya açık bir yazı yazmışım beni tanımayan insan evet nispet düşünür ,haklısınız .

Canim çox sevindim bir hemyerlimi gorduyume. Birbirinize biraz vaxt verin. Her evlilikde yorğunluq olur bir zaman. O zamanlarda ustune duşsen daha da çetinleşdirersen. Mueyyen muddet gedek gezek deme. Ozun ozunle vaxt keçirmeye çaliş. Ve yoldaşin da bunu gorsun. Mesele o oz ailesinin yanina gedende sen de hazirlaş dolaşmağa çix. Evde ozune meşguliyyet tap. O da hissetsin ki sen ona bağli deyilsen. Zamanla ferqi hissedecek ve o geri donuş edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…