- 8 Ekim 2010
- 875
- 184
- 323
- 38
- Konu Sahibi siyahbeyazbilgisayar
-
bitmiyorki bilgisayarı atsam bir daha alacakbilgisayarı kır at diyeceğim ne fayda bu sefer telden girer
bunu söyleyecegim eşime:)
bende denedim ama o kadar bunaldımki bilgisayar başında. o oynuyor ben öylece oturuyorum. umarım bir çare bulabilirizAy ayni dert bende var ben istiyorumki birlikte uyuyalum birlikte bisey yapalim ha hakkini yemeyim birlikte de yapiyoruz sonra yatalim diyorum kendisi sabah 7 de ise gidiyor ama yinede cok gec yatiyor bende bilgisayardi oyundu yaninda otursam bile bunaliyorum belli bi noktada dayanamayip gidip yatiyorum care cozum bulamadim konuyu takipteyim bakalim nasil fikirler gelicek
bu defa çok kızgınım bu uzaklaşma üç beş gün olmayacak gibime gelior. ayrıca evlenmeden önce de birlikte uyuma fikri beni mutlu ederdi ama şimdi kabus olduEşiniz "eş" olmak ne demek çözememiş. Büyük konuşmak istemiyorum. Allah kimseyi sınamasın böyle bir şeyle. Ama böyle evlilik olmasa daha iyi. Evlilik anlayışımdan çok uzak.
Daha önce uzaklaştığınızda hoşuna gittiyse insanın aklına pek bir şey gelmiyor..
eşim istediğinde evliyiz ama istemediğinde bekar gibiyizSadece sevişmek için mi evlenmiş. Bu ne böyle ev arkadaşı gibi. . .
bir buçuk yıllık evliyimNe zamandir evlisiniz?
kesinlikle asıl huzuru telefon kumanda kaçırıyor. bilgisayar ve telefon rakibim gibiBilgisayar ve telefon kuma oldu resmen
bunu mutlaka söyleyecem çok teşekkür ederim :)sevişmek istediğinde de sen "seninle sevişmeye mecbur değilim, yalnızken kendi başıma huzur buluyorum" de.
zaten bilgisayar sanki evimizin üçüncüsü gibiDe valla, en azından kiraya - faturaya ortak olurlar.
yok hayır eşiminki normal bilgisayara yüklenip oynanan bir oyunoyun kanalı var mı ? ben çok takılırım oralara hakikaten evli barkılı adamlar gece gunduz demiyor oyun oynuyor ama bu iştende çok para kazanıyorlar senın ki de öyle birşey mi ?
bilgisayarla evlenseydim dediğimde başlıyor yanlış anlıyorsun ben seni seviyorum vsBilgisayarla evlenseydi o zaman.. resmen bagimlilik haline getirmis..
ama bende eşimle hiç birlikte uyuyamayacak mıyım.ya da işte yaşadığım bir problemi onunla konuşamayacak mıyım bilmiyorum belki hatalı olabilirimAy bu ne ya , valla evlilik bana artık bu yorumlardan sonra çok sıkıcı geliyor .
Sürekli bi iple birbirine bağlanmış gibi mi davranmak gerekiyor .
Adam öğle vakti gidiyormuş işe niye erkenden yatsın .
Valla bence adamları biraz rahat bırakın .
hım anladım şimdi senin eşin gibileri çok var demek ki onların eşleri kabul etmişler vazgeçmez eminim hastalık gibi bir şey oyun bagımlılığı ya kabul edeceksin ya da vazgeçeceksin , biri vardı nişanlıydı adamın oyun kanalı var , açıklama yapıyordu nişanlıyım nişanlımla vakit geçirmem gerek falan diye tuhaf yani erkek cinsini anlamak çok zor,yok hayır eşiminki normal bilgisayara yüklenip oynanan bir oyun
benim sıkıntım şu her akşam film dizi izlemek birlikte zaman geçirmek değil. ben bazen sadece eşimle oturmak istiyorum. en azından bir kaç akşam birlikte uyumak istiyorum.evlendiğimizden beri sürekli oyun oynamak istemesi beni bu hale getirdiadama hak veren bir benim galiba..
akşam film falan izliyormuşsunuz birlikte vakit geçiriyormuşsunuz işte.. e birazda nefes alın karşılıklı ..
hafta sonlarıda birlikte vakit geçiriyormuşsunuz.. bir tek aynı saatte yatağa girmemekte mi sorun.. onuda aynı anda yapmayıverin ne olur..
bu konudaki fazla ısrarınızdan sanırım en sonunda bilgisayarda oynarken huzur buluyorum demiş..
benim sıkıntım şu her akşam film dizi izlemek birlikte zaman geçirmek değil. ben bazen sadece eşimle oturmak istiyorum. en azından bir kaç akşam birlikte uyumak istiyorum.evlendiğimizden beri sürekli oyun oynamak istemesi beni bu hale getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?