eşim bilgisayarda huzur buluyormuş :(

bende denedim ama o kadar bunaldımki bilgisayar başında. o oynuyor ben öylece oturuyorum. umarım bir çare bulabiliriz

bu defa çok kızgınım bu uzaklaşma üç beş gün olmayacak gibime gelior. ayrıca evlenmeden önce de birlikte uyuma fikri beni mutlu ederdi ama şimdi kabus oldu

oyun kanalı var mı ? ben çok takılırım oralara hakikaten evli barkılı adamlar gece gunduz demiyor oyun oynuyor ama bu iştende çok para kazanıyorlar senın ki de öyle birşey mi ?

Ay bu ne ya , valla evlilik bana artık bu yorumlardan sonra çok sıkıcı geliyor .
Sürekli bi iple birbirine bağlanmış gibi mi davranmak gerekiyor .
Adam öğle vakti gidiyormuş işe niye erkenden yatsın .
Valla bence adamları biraz rahat bırakın .

ama bende eşimle hiç birlikte uyuyamayacak mıyım.ya da işte yaşadığım bir problemi onunla konuşamayacak mıyım bilmiyorum belki hatalı olabilirim

adama hak veren bir benim galiba..
akşam film falan izliyormuşsunuz birlikte vakit geçiriyormuşsunuz işte.. e birazda nefes alın karşılıklı ..

hafta sonlarıda birlikte vakit geçiriyormuşsunuz.. bir tek aynı saatte yatağa girmemekte mi sorun.. onuda aynı anda yapmayıverin ne olur..

bu konudaki fazla ısrarınızdan sanırım en sonunda bilgisayarda oynarken huzur buluyorum demiş..

yok hayır eşiminki normal bilgisayara yüklenip oynanan bir oyun
hım anladım şimdi senin eşin gibileri çok var demek ki onların eşleri kabul etmişler vazgeçmez eminim hastalık gibi bir şey oyun bagımlılığı ya kabul edeceksin ya da vazgeçeceksin , biri vardı nişanlıydı adamın oyun kanalı var , açıklama yapıyordu nişanlıyım nişanlımla vakit geçirmem gerek falan diye tuhaf yani erkek cinsini anlamak çok zor,

benim sıkıntım şu her akşam film dizi izlemek birlikte zaman geçirmek değil. ben bazen sadece eşimle oturmak istiyorum. en azından bir kaç akşam birlikte uyumak istiyorum.evlendiğimizden beri sürekli oyun oynamak istemesi beni bu hale getirdi

o zaman tv yi kapatın yatana kadar olan vakitte sohbet edin..
adamın ama doğru ama yanlış zevk aldığı bir şey var bilgisayarda oyun oynamak .. siz onun zamanından çalmayın .. 3 akşam oynuyorsa 2 akşam birlikte yatağa girin sarılın.. alternatif üretin yani.. karşısına yok sen beni sevmiyorsun yok bilgisayarla evlenseydin vs gibi çocukça şeylerle çıkmayın.. suçlayıcı değil çözüm üretici konuşursanız ortak noktayı bulursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…