eşim bilgisayarda huzur buluyormuş :(

çocuk konusunda çok kararlıyım. ben daha evliliği doyasıya yaşayamadım ki sıra çocuğa gelsin.en ufak birşeyde zaten tartışma dönüp dolaşıp bilgisayara geliyor. kavga da çocuk büyütülmez buna sonuna kadar katılıyorum

Benim eşiminde basit dizileri benim sinirlerimi hoplatıyor ,
kadın gibi epey dizileri var bana kalsa o tv kapalı kalmalı

o tamamen psikolojik.. kendini şartlandırmayla alakalı.. bu ülkedeki milyonlarca insan ramazanda sigara içmiyor.. ben daha nikotin krizinden ölen kimseyi duymadım..

Benim eşiminde basit dizileri benim sinirlerimi hoplatıyor ,
kadın gibi epey dizileri var bana kalsa o tv kapalı kalmalı
eşim çok tv izlemiyor. ama akşam otururken tv açılmalıymış gibi bi zorunluluk oluyor. belki de ailesinden geliyor çünkü ailesi misafirin yanında dahi tv açık oturuyor ki benim ailemde misafir geldiğinde tv açılmaz hatta kendi kendimize otururken bile açılmaz çok

o tamamen psikolojik.. kendini şartlandırmayla alakalı.. bu ülkedeki milyonlarca insan ramazanda sigara içmiyor.. ben daha nikotin krizinden ölen kimseyi duymadım..
haklısınız evde nasılsa oynayabiliri rahatlığı var bence. ailesi bize yatılı geldiğinde hiç oynamıyor bir yerine birşey olmuyor oynamayınca

Biz kızımızı üniye yolladıktan sonra eşim diziye sardı

Ben evli değilim .Ama bir sebepten tüm oyun sitelerini kapattırdım .Face den bile girilmiyor bir çok oyuna şu an . Sohbet siteleri de dahil .

Kız arkadaşımın oğlunu o oyun sitesinde dolandırmışlar şifresini verince oyun siteler tehlikeli 300tl para ödedi
Ben evli değilim .Ama bir sebepten tüm oyun sitelerini kapattırdım .Face den bile girilmiyor bir çok oyuna şu an . Sohbet siteleri de dahil .

ama bende eşimle hiç birlikte uyuyamayacak mıyım.ya da işte yaşadığım bir problemi onunla konuşamayacak mıyım bilmiyorum belki hatalı olabilirim

Her gün böyle oyun oynuyorsa bağımlı olmuştur , bu kısmı kaçırmışım.
Yani arada oynasın arada sizle uyusun falan filan ..

Her gün böyle oyun oynuyorsa bağımlı olmuştur , bu kısmı kaçırmışım.
Yani arada oynasın arada sizle uyusun falan filan ..
zaten en başta bu konuyu konuştuk bana gün içinde bir kaç saat oynayacağını söyledi. bana da makul geldi. ama her gece sabahlara kadar oynamaya başlamasıyla bende ipler koptu

kendine laptop vs al sen de sürekli takıl orda.aynısını yap.merak etsin seni biraz.

Derhal ipleri elinize almalısınız

bence esin.bilgisayar yuzunden senden sogudu birlikte vakit gecirin ve kendinize baglamaya calisin sizde onun yaptigi gibi davranin bi zaman sonra ozleyecektir sizi boyle olan tanidigim vardi simdii bilgasara bakma bile bakmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…