- Konu Sahibi manolya tan
-
inanın çocuğumun babasının maaşından başka hiç bir geliri yok ne ev ne para ne pul hiç birşeyi yok ben çalışıyorum aldığım maaşı önceden bu darbeyi yemeden önce olduğu gibi veriyodum ama en büyük hatayı yapmışım aman o sıkıntı çekmesin daralmasın diye ne kadar aptalmışım evime bir katkım olsun diye veriyordum ama şimdi aldığım parayı kendime ve çocuğuma harcıyorum düşünün kendime bile bişey almaz ken hep o mutlu olsun diye bişeyler yapmaya çabalıyodum enayiliğime aptallığıma doymiyay
ım benim paramla beylik yaşıyormuşlta haberim yokmuş artık gözümdeki perde kalktı tabiri caizse maymun gözünü açtı neyi varki neyine güveniyo beş kuruşluk insanlar bunu bişey zannediyor yapsın bundan sonra beyliğini bakalım kim beş parasız insanı ne yapacak boşanıp alıcam tazminatımı bide üstüne nafaka hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman iyi ki varsınız inanın o kadar rahatladım ki sanki üzerimden koca bir yük kalktı içime ata ata bi hal olmuştum.
ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim
hayır tatlım ben boşanıcam dediğimde bol bol güldü hemen böyle ufacık bir şeyde eş yarı yolda bırakılırmıymış ulan ..................... tepem atıyo düşündük bide hatalı ben oldum oğlu her haltı yiyecek ben ses etmicem onu bekledi herhalde sen bekle sabret bana güven ben halledicem dedi düzene girecek eskisi gibi dedi aradan 4 ay geçti hala ses seda yokbabasına çekmiş işte pişkinlikleri diz boyu her safhada
inanın çocuğumun babasının maaşından başka hiç bir geliri yok ne ev ne para ne pul hiç birşeyi yok ben çalışıyorum aldığım maaşı önceden bu darbeyi yemeden önce olduğu gibi veriyodum ama en büyük hatayı yapmışım aman o sıkıntı çekmesin daralmasın diye ne kadar aptalmışım evime bir katkım olsun diye veriyordum ama şimdi aldığım parayı kendime ve çocuğuma harcıyorum düşünün kendime bile bişey almaz ken hep o mutlu olsun diye bişeyler yapmaya çabalıyodum enayiliğime aptallığıma doymiyayım benim paramla beylik yaşıyormuşlta haberim yokmuş artık gözümdeki perde kalktı tabiri caizse maymun gözünü açtı neyi varki neyine güveniyo beş kuruşluk insanlar bunu bişey zannediyor yapsın bundan sonra beyliğini bakalım kim beş parasız insanı ne yapacak boşanıp alıcam tazminatımı bide üstüne nafaka hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman iyi ki varsınız inanın o kadar rahatladım ki sanki üzerimden koca bir yük kalktı içime ata ata bi hal olmuştum.
hayır tatlım ben boşanıcam dediğimde bol bol güldü hemen böyle ufacık bir şeyde eş yarı yolda bırakılırmıymış ulan ..................... tepem atıyo düşündük bide hatalı ben oldum oğlu her haltı yiyecek ben ses etmicem onu bekledi herhalde sen bekle sabret bana güven ben halledicem dedi düzene girecek eskisi gibi dedi aradan 4 ay geçti hala ses seda yokbabasına çekmiş işte pişkinlikleri diz boyu her safhada
demek ufacık bişey ?hayır tatlım ben boşanıcam dediğimde bol bol güldü hemen böyle ufacık bir şeyde eş yarı yolda bırakılırmıymış ulan ..................... tepem atıyo düşündük bide hatalı ben oldum oğlu her haltı yiyecek ben ses etmicem onu bekledi herhalde sen bekle sabret bana güven ben halledicem dedi düzene girecek eskisi gibi dedi aradan 4 ay geçti hala ses seda yokbabasına çekmiş işte pişkinlikleri diz boyu her safhada
inanın çocuğumun babasının maaşından başka hiç bir geliri yok ne ev ne para ne pul hiç birşeyi yok ben çalışıyorum aldığım maaşı önceden bu darbeyi yemeden önce olduğu gibi veriyodum ama en büyük hatayı yapmışım aman o sıkıntı çekmesin daralmasın diye ne kadar aptalmışım evime bir katkım olsun diye veriyordum ama şimdi aldığım parayı kendime ve çocuğuma harcıyorum düşünün kendime bile bişey almaz ken hep o mutlu olsun diye bişeyler yapmaya çabalıyodum enayiliğime aptallığıma doymiyayım benim paramla beylik yaşıyormuşlta haberim yokmuş artık gözümdeki perde kalktı tabiri caizse maymun gözünü açtı neyi varki neyine güveniyo beş kuruşluk insanlar bunu bişey zannediyor yapsın bundan sonra beyliğini bakalım kim beş parasız insanı ne yapacak boşanıp alıcam tazminatımı bide üstüne nafaka hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman iyi ki varsınız inanın o kadar rahatladım ki sanki üzerimden koca bir yük kalktı içime ata ata bi hal olmuştum.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar derdime bir nebze olsun ortak olduğunuz için o kadar zor bir dönem geçiriyorum ki loğusalık dönemini nasıl geçirdiğimi anlatamam size her gün durmadan ağlamak oğluma yetememek ki en başta kendime sonra dedim ne için kim için bu kadar yıpratıyorum ki kendimi iş yerindeki sekreter kız işte düşünün evli olduğunu çocuğu olduğunu bile bile devam ediyor üstelikte bekar kancayı takmış durumda kimselerle paylaşamıyosun ki böyle bir şeyi babasına anlattım bu konuyu böyle böyle diye bana güldü (kadın dediğin akıllı olur erkek yapar zamanla bekle geçer hepimiz bu süreçten geçtik dedi ) ve aynen oğluna çanak tutmaya devam etti nasıl bir tiniyet aklım almış değil ben yüksek tansiyon problemine rağmen hamile kalmak ona bir çocuk vermek istedim ölümü göze alarak o ne yaptı hiç bişey bana dediği niye ağlıyosun her erkek yapıyo benim neyim eksik herkes çocuk doğuruyo lafı oldu kiranı ödüyorum faturaların yatıyo daha ne istiyosun ki dedi.nasıl bir erkek anlamadım benim güvendiğim deli gibi sevdiğim adam bu değil bir insan 360 derece böyle nasıl değişebilir.boşanma yolundayım artık ok yaydan çıktı en son konuşmamda bi tek çıktığım o değilki bir sürü arkadaşım var dedi ne olur kabul etsen haftada bir dışarı çıksam oldu siz söyleyin sabır sabır nereye kadar ortada ufak bir bebek ne yapmam lazım allaha şükürler olsun ki ailem arkamda tek dayanağım oğlum annem babam onlar boşanmamı istiyolar bu bayram ailem alıp karşısına konuşacak bir nokta konulacak artık adam değişiklik istiyomuş aynı şeylerden sıkılmış ben de dedim ozaman aynı şeyi yaşasam gelip söylesem ne olur boşarım seni dedi ben istiyince boşanmıyosun ama dedim aramızda sadece sevgi kaldı paylaşacak bişey yok diyor
Öyle deme cudana ya ihanetin dürüstlüğümü olurmuş.....
o kadar dürüst adam olsa geberse o haldeyken yapamzdı eşiyle bitirir oyel yol çizerdi...
Peki bu dürüst adamın yüzsüzce "ne var yani, ben ara sıra dışarı çıksam ne olacak? Sonunda sana dönüyorum nasılsa" demesini de tebrik ediyor musunuz?
önce hakverdim bu yoruma
sonra fallenangel ın yorumunu görünce tekrar düşündüm
evet söyleyen erkeğe saygı duyarım
ama ne zaman söyleyene biliyormusunuz
gidip aldattıktan sonra söyleyene değil
eşine karşı hisleri bittiği zaman söyleyene...
yok be canım neresi dürüstlük bunun...
dürüstlük olsun diye değilde izin istiyo adam resmen...
sen evde otur nasılsa yine sana gelicem diye...
resmen çivisi çıkmış ahlaksız adamın..
hamile kadına bu yapılırmı...
tamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?