eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

İliğine kadar al
Adi herif
En ağır cezaları hakediyor
Hele seni ve oğlunu riske attığını düşününce daha bi atıyo tepem

özür dilerim affına sığınıyorum da bu nasıl bir trajedi
o nasıl bir eş nasıl bir ev reisi nasıl bir baba??
o nasıl bir insan evladı??
aşık olmak ne demek?? hadi olsun gelip bunu söylemek ne cesaret kimsin sen???
sen kimin hayatlarını tehlikeye atıyorsun?
kusura bakma kardeşim o kadar sinirlendim ki eşindir affet ne olur ama ver bana bi ağzını yüzünü yeniden şekillendireyin

onun kanından
senden yana olcak değiller ya??

kendı kızlarının başına gelse
acaba ne yapacaklardı?

gözünün yaşına bakma,,,insanlar değişmez.
bugün bu mesele kapanır, yarın başka bır kadın meselesıyle baş başa kalırsın.

aferim çok güçlü hareketler düşünüyorsun böyle olursan onlar seni yıkamaz. öteki malum soytarı parasız herifi ne yapsın otomatikman kocandan ayrılacak bi bahane bulup.mis kokulu masum bebeğini öp benim için. ayrıca popişkosunuda ısır bende ısırmış kadar olayım.

Ben evli değilim daha 19 yaşındayım ama çok üzüldüm
size yararlı olurmu bilmiyorum ama bende fikirlerimi söylemek istedim.

Ben onu sevdiğimi ayrılamak istemediğimi belli etmezdim. O size bunu yapabildiğine göre sanırım artık değer vermiyordur yada bi boşlukta olduğu için, dışarda bulduğu şeyler onu bi süre için heyecanlandırdığı için öyle sanıyordur.

Bende ona değersiz olduğunu, ayrılmaktan korkmadığımı, varlığınında yokluğununda benim için önemsiz olduğunu hissettirmeye çalışırdım.
Ama bunu laf sokarak, bağırıp çağırarak, ağzım' istediğin yere git' derken
suratım içimdeki acıları, öfkeyi göstererek yapmazdım. (Bu tavır, ona zaten canınızı acıtabilecek kadar değerli olduğunu gösterir).
Bunu sakin ve rahat tavırlarla yapmaya çalışırdım.

Ben eğer boşanacaksak maddi manevi açıdan alabileceğim herşeyi ondan alırdım. Eğer boşanmak istiyorsa yolu açık.
ama bütün şartlarımı kabul ettikten sonra 'yolun açık güle güle sana yakışan basit haysiyetsiz kadınlarla yoluna devam et'.
(onurlu adamlar namuslu kadınlarını bırakmazlar. yanına o onursuz kadını yakıştırıyorsa oda öyledir zaten);

Ben gururlu bir kadınım bunu yaptıysa çeksin gitsin hiçbirşeyini istemiyorum demezdim. Bence gurur bu kadar önemliyse gerçekten onurlu bi kadın sadece kendi yaralarını düşünerek koşup bir köşeye sinmez.
Biri, kendini düşünüp herşeyden vazgeçip çocuğunun hakkını başkalarının yemesine göz yumuyorsa; bu çok büyük bi bencillik ve zayıflıktır.

Ama eğer boşanmayacaksak;
çocuğuma bu sorunları hissettirecek hiçbir şey evde yapamaz. Evin ihtiyaçlarını maddi manevi ihmal edemez.
Benim için sıradan eve girip çıkan bi insan gibi olur ama bana eşi olarak hiçbir şekilde yaklaşamaz.

Sizin öz güveninizi, güçlü duruşunuzu, bağımsızlığınızı umursamaz tavrınızı görünce ; bu sefer dışardaki basit zayıf karekterli kadınlar ona yetmemeye başlıyacak, belki anıların etkisiyle ve aynı evin içinde olmanın etkisiyle sizi özlemeye başlayacaktır.

Ne gururlu bi kadın olduğunu göstermek için boşanmak zorundasın ne de sürekli özveride bulunarak istemediğin bi hayatı yaşamak. Bu ayıp zaten senin dışında gurursuz olan bunu yapanlar. Sen sadece kendi hayatını ve çocuğunu düşünüp ne istediğine karar ver onun ne istediğine yada başkalarının ne söylediğine önem verme.

Sen her zaman çocuğuna yetersin. ( ailen arkandaysa yada çalışabilme imkanın varsa). Ama boşandıktan sonra evlenmeyi ilerde düşünebilirim diyorsan bence boşanma kararını vermek için kendine biraz süre ver.
Ama bu süreyi sana yine istediği gibi yaklaşmasına yine seni kolay görmesine neden olacak şekilde geçirme. Seni özlemesini sağla.

Ayrılsanda ilerde karşına çıkacak adamın kusursuz olacağını seni hiç kırmayacağını düşünmüyorum. O zamanda birçok zorlukla karşılaşacaksın. Hemde çocuğunun babası o olmadığı için hiçbir zaman gerçek bi aile ortamı olmayacak bence çocuğunun.

Nolur hemen karar verme. O zaman dışardakiler istediği hayatı yaşarken sen hep bu nasıl oldu diye üzüleceksin. Bu durumu sindirmeden bunun üstesinden gelmeden hemen herşeyi geride bırakıp kaçmaya çalışma bence.
Kendine zaman verirsen aklında soru işareti kalmaz, rahat ve sağduyulu bi karar verirsin.

Umarım hakkında hayırlısı olur. :))

(Benim ailemdede böyle durumlar oldu ama eğer bu konu sürekli gündeme gelirse normalleşir artık yapmaktan çekinmez. Annem kartları genelde kapalı oynadı , yüzgöz olmadı pek ve hiç ev ayırma gibi bi durum olmadı. Şimdi kimbilir evliliklerinin kaçıncı senesi babamdan geçti o işler zaten :)) Bize yansımadı bunlar küçükken. Şimdi annem sayesinde gelecek güvencem var belki hemen vazgeçseydi hakkımız milletim eğlencesi olcaktı.

hadi baba neyse dedik zaten adam belli de
annesı de agzını acmadı mı canım ya?
o da kadın yani anlar seni.(tabi sag mı bılmıyorum ama:26:)

soyleyecegım cok sey var burda bılgısayarı kırasım gelıyor ama soylemekten bıle Allahtan korkuyorum

innsssaaallahhhhhh coook mutlu olursun canım benim Allah sana hakettıgın mutlulugu versın aminnn amin amiinnnn

Kendini güçlü hisset bence ve şunu düşün: Layığın o değilmiş.

Karşıdaki hatuna ben genelde suç bulmam, herkesin ahlak anlayışı aynı değildir neticede; ancak maddi-manevi tazminat davasını o hatuna da açabileceğinizi biliyorsunuz değil mi? Yanına bırakmayın derim.

Allah yaşatmasın zor günler; ancak ben şuna inanıyorum, en güzel mutluluklar böyle zorluklardan sonra kazanılanlar oluyor. O yüzden bence umudunuzu her zamankinden dinç tutma vakti.

demek ufacık bişey ?

Ailesinde var işte babası da o yoldan geçmiş kaynanan da evde beklemiş.. Erkek yapacak kadın evde bekleyecek,çocuğuna bakacak,sabredecek.. PES!!

evde gül gibi eşleri çocuklarının annesi dururken başka güller koklamak isteyen adamlardan,

oğlulları bu rezillikleri yaparken onlara göz yuman hatta gelinlerini suçlayan annelerden,

insanların evli olduğunu bile bile aşk adı altında utanç yaşayan,kendi onurlarını düşünmeyen 2.kadınlardan,

gerçekten ama gerçekten nefret ediyorum!!

sanki kendi başıma gelmiş gibi sinirlerim yıprandı şu anda..bende tansiyon hastasıyım ve ölümü göze alarak anne oldum..aynı şeyi ben yaşıyormuşum gibi hissettim bir an..

güzel arkadaşım Allah sana güç kuvvet versin..çocuğun için ayakta kalmayı başar..

mutsuzluk üstüne mutluluk kurmaya çalışanlar başarılı olamz ve iki dünyada da mutlu olamaz inan..

onun niyeti belli senin paranla beylik yaşamak istiyo sen ona bu imkanı sundukça niye seni bırakmak istesinki

o kayınpederdeki pişkinliğe şaştım kaldım valla. hayır insanda biraz arlanma olur benim çocuğum gelinime haksızlıkların en büyüğünü etmiş çocuğum yerine ben utanayım da bari böyle pişkin pişkin konuşmayayım diye düşünmüyor bile eşşek kadar adam ya. armut dibine düşer misali pis adam korkuyordur tabii oğluşuna tazminatı kitlersin de donuna kadar alırsın diye. baksana sen maddi desteğini çekince sefil olmuş oğlu çünkü o kayınpeder bundan korkuyordur. mutlaka delillerini topla o deyyusa da metresine de tazminatı bindir. kayınpeder de varsa satıversin malı mülkü de oğluşunun borcunu ödeyiversin bi zahmet

Bu aile, bu kayınpeder ve bu koca sizi kesinlikle hak etmiyor. Siz çok daha iyilerine layıksınız. Evliliğinizi bir an önce sonlandırın bir daha da dönüp arkanıza bakmayın. Kendinize yazık etmeyin. 1 sn daha bu eziyeti çekmeyin. Oğlunuz için de endişelenmeyin böyle bir adamdan çocuğunuza asla baba olmaz.

Bir an eşinize ve ailesine çok acıdım. Çünkü sizin karakterinizde bir kadını bundan sonra mumla arasalar bulamayacaklar. Eşinizin ailesinin karşısına getireceği kadınlar kendisi gibi basit insanlar olacak. Önce eşinizin ailesi sonrada eşiniz sizin kıymetinizi anlayacaklar ama o zaman çok geç olmuş olacak.

Delilerinizi toplayın, kayınpederinizin bu laflarını ispat edin, kayınpedere, eşinize, metreslere davayı açın.

Son düzenleme:

Tek bir şey söyleyeceğim kocanız ki umarım eski kocanız olur "insan" değil başka bir açıklamsaı yok bunun dürtülerinin peşinden giden bir yaratık sadece insanlara mahsus olan, sevgi, aşk, merhamet, vicdan, fedakarlık, ahlak ve namus gibi şeylerden bir nebze olsun içinde barındırmayn iğrenç bir mahlukat ,sadece insan görünümüne sahip o kadar Onadn artık bu saatten sonra normal bir insan, normal bir koca ,normal bir baba olmasını bekleyemin zira bu özellikler onun bünyesinde yok . Çocuğunuzla beraber daha güzel günler yaşayacağınızı umuyorum.

Öyle deme cudana ya ihanetin dürüstlüğümü olurmuş.....

o kadar dürüst adam olsa geberse o haldeyken yapamzdı eşiyle bitirir oyel yol çizerdi...

Peki bu dürüst adamın yüzsüzce "ne var yani, ben ara sıra dışarı çıksam ne olacak? Sonunda sana dönüyorum nasılsa" demesini de tebrik ediyor musunuz?

Şimdi neden öyle söylediğimi açıklayayım.

Genelde aldatma hikayelerinde erkekler itiraf etmezler.
Ne zamanki kadın şüphelenip, takibe aldıgında ve yolunda gitmeyen bir şeylerin oldugunun farkına vardıgında,
o zaman yakayı ele verirler.
Hatta pek çoğu kanıt olsa dahi tutup da yaptım demez...

Anladıgım kadarıyla konu sahibinin eşi,
her şeyden habersiz olan eşine gelip kendisi itiraf ediyor...
Adam, erkeklerin çogunlukla yaptıgı şeyi yapmıyor,
mert bir şekilde, zihnindeki şeref yoksunlugu kelimenini tam anlamıyla karşılayan ,
iğrenç ötesi fkirlerini dahi eşine söylüyor.

Onu kandırma yoluna gitmiyor.
Onun boşanacagını bile bile söylüyor,
durum böyle, kalırsan da böyle devam edecek diyor...

Şimdi egri otutup dogru konuşalım,
bunları yaptıgı halde, o berbat ötesi zihniyete sahip oldugu halde eşine bunları söyleyen kaç erkek vardır?

Bir yanda, eşini gizli saklı aldatıp, namertliği oynayan,
eşi ögrendiğinde boşanmamak için kapılarında yatan, eşini ikna etmek için rol yapan,
aslında aklında bir sonraki hamleyi nasıl planlarım düşüncesi olan,
kısacası eşini kandıran erkek profili ki bunlar daha çogunlukta,
diğer yanda eşine bütün düşüncelerini tüm çıplaklıgıyla sunan bir erkek profili...

Sizce hangisi daha dürüst?

Elbette ki hisleri degiştiği an söylenmesi gereken bir durum,
ama ben işin başka boyutundaydım...

Ama bu demek degil ki tüm bunlar adamın pisliğini temizler,
aksine konu sahibinin en kısa zamanda karar verme sürecini kısaltır...

Umarım anlatabilmişimdir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…