- Konu Sahibi manolya tan
-
Şimdi neden öyle söylediğimi açıklayayım.
Genelde aldatma hikayelerinde erkekler itiraf etmezler.
Ne zamanki kadın şüphelenip, takibe aldıgında ve yolunda gitmeyen bir şeylerin oldugunun farkına vardıgında,
o zaman yakayı ele verirler.
Hatta pek çoğu kanıt olsa dahi tutup da yaptım demez...
Anladıgım kadarıyla konu sahibinin eşi,
her şeyden habersiz olan eşine gelip kendisi itiraf ediyor...
Adam, erkeklerin çogunlukla yaptıgı şeyi yapmıyor,
mert bir şekilde, zihnindeki şeref yoksunlugu kelimenini tam anlamıyla karşılayan ,
iğrenç ötesi fkirlerini dahi eşine söylüyor.
Onu kandırma yoluna gitmiyor.
Onun boşanacagını bile bile söylüyor,
durum böyle, kalırsan da böyle devam edecek diyor...
Şimdi egri otutup dogru konuşalım,
bunları yaptıgı halde, o berbat ötesi zihniyete sahip oldugu halde eşine bunları söyleyen kaç erkek vardır?
Bir yanda, eşini gizli saklı aldatıp, namertliği oynayan,
eşi ögrendiğinde boşanmamak için kapılarında yatan, eşini ikna etmek için rol yapan,
aslında aklında bir sonraki hamleyi nasıl planlarım düşüncesi olan,
kısacası eşini kandıran erkek profili ki bunlar daha çogunlukta,
diğer yanda eşine bütün düşüncelerini tüm çıplaklıgıyla sunan bir erkek profili...
Sizce hangisi daha dürüst?
Elbette ki hisleri degiştiği an söylenmesi gereken bir durum,
ama ben işin başka boyutundaydım...
Ama bu demek degil ki tüm bunlar adamın pisliğini temizler,
aksine konu sahibinin en kısa zamanda karar verme sürecini kısaltır...
Umarım anlatabilmişimdir...
9 aylık hamıle ve aynı zamanda yuksek tansıyon hastası olan bı kadına okadarda dürüst olmasa olurduu 2 ay daha sabretseydı itiraf edemediği için ölmezdı sanırım bu kadında bebeğide ölümlerden dönmezdi
ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim
ve hamileliğim son 3 haftasıydı öğrendiğimde ben bunu öğrendikten 3 gün sonra acil doğuma girdim.Nasıl bir psikoloji yaşadığımı siz düşünün 3 gün yoğun bakımda kaldım yüksek tansiyon beni bitiriyordu.doktorların ya bebeği ya da anneyi kurtarmamız gerekiyor dediğinde ben kendi canımdan vazgeçmiştim.Onun kurtarılması için ne gerekiyorsa yapmalarını söyledim.Ama şükürler olsun ki allah beni ve oğluma bağışladı yüce rabbime sığındım hep dua ettim.Çok uzun uğraş sonucu ona kavuşabilmiştim.Tedavilerle ve bu adamın bana yaptığı kötülüğü hiç bir zaman unutmayacağım ve unutturmayacağım.ben çok kırıldım,güvenim yerle bir oldu.Bana destek olması gereken yerde o beni sırtımdan vurdu..Sıkıntılı bir süreçteyim sizlerle paylaşmak istedim
Vallaha sinirimden bir sigara daha yaktım!Diyelim ki siz onla evli olduğunuz halde başkasına aşık olduğunuzu söylediniz. O zaman da kayınpeder denecek adam öğrendi! Ne namussuzluğunuz kalırdı ne başka bir şey. Ama erkek yapınca adı hovarda, gezer gezer sana gelir oluyor!!! Sen otur çocuğuna bak o gezsin gezsin sonra sana gelsin sen de miden bulanmadan kabul et!!! Eşiniz size ne var kabul etsen ben ara sıra dışarı çıksam dediğinde siz de ona "benimle görüşmek isteyen biri var, ben de onunla çıkayım o zaman" deyin. Bakın nasıl deliriyor! Ne demek bu! Ben yaparım sen yapamazsın ben erkeğim sen kadınsın olur adı!!!!!!!!!!!!!!!!! offf çok kızgınım!!!!!!!!!!!!! Terkedin ya! Hala ne işiniz var bu kadar bencil bir adamla!
tamam dürüstlük güzel bişey ama benim eşim için geçerli değil bana karşı hisleri geçmemiş miş ne bensiz ne onsuz yapabilirmiş nasıl bir karekterse bu beni deli gibi seviyormuşmuş ben daimisiymişim onlarla gönlünü eğlendiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?