eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

aşkın adı rezillik olmuşş yazıkk evladını bile gözü görmez hale gelmiş böyle aşk olmaz olsunn gitsin aşkını yaşasın bakalımm mutlaka o aşkında sonu gelicekk edene edici bulunur çok zor bi durum ne söylense tesselli olunmaz ama allahın hediyesı olan evladına sarıl onunla unut derdını sanırım başkada yapabılıcen pek bişi yok

9 aylık hamıle ve aynı zamanda yuksek tansıyon hastası olan bı kadına okadarda dürüst olmasa olurduu 2 ay daha sabretseydı itiraf edemediği için ölmezdı sanırım bu kadında bebeğide ölümlerden dönmezdi

Zaman seçimi yanlış tabi ki burda hemfikiriz...

Zaten eşini, dogacak çocugunu düşünecek olsa ,
inanın aldatmaya meyletmezdi...

Vicdanı olsaydı bunları yaşatamazdı..

Yanlış anlaşılmasın ben adamın aldatmasını onaylamıyorum,
genel itibariyle aldatma hikayelerinden farklı geldi konu bana...

Yakalayan ve yakalanan yok,
itiraf eden ve ögrenen var...

Son düzenleme:
aldatmasi bir yana, bende zamanlamasi konusunda cok vicdansiz oldugunu dusunuyorum ya anneye ya da bebege birsey olsaydi ya verilmis sadakaniz varmis, evladinizi size bagislasin, o adamida bildigi gibi yapsin.

Allah kimseyi aklından etmesin
insan düşmanına yapmaz bunu
bilerek mi doğumunuza günler kala söylemiş
niyeti neydi acaba
edepsiz adam!!!

Son düzenleme:
kadın kadına bunnu nasıl yapabilir bilemiyorum
bu kadar cani ve vicdansız olabilir bi erkek
hamile bi kadına yapılırmı kalleş
sen mevlama sığın ve lütfen beddua etme rabbime havale et o ne yapacağını bilir
yanında evladın var ALLAHtan senin öünde oğluşunla uzun ve mutlu günler va unutma

Peki noldu ? Boşandınız mı ? Sonrası noldu ?
Merak ettim...

Gerçekten vicdan denen bişey yok bazı erkeklerde ! ne olursa olsun kanlı bıçaklı da olsan son haftalarında hamile bir kadına bu eziyet yapılmaz ,onun cezasını Allah verecek sen merak etme.

bunların hepsi aynı kalıptan çıkmış... eski eşimin beni aldattığını kızım 4 aylıkken babam öleli daha 2 ay olmuşken öğrenmiştim bende.. ben babamın hastalığı ve hamileliğimle boğuşurken vicdansiz kocam hatunla yatakta boğuşuyormuş...
Allah senin kocanıda nasıl biliyorsa öyle yapsın arkadaşım... Allah en iyisini bilir....Onun adaletine güven yeter...

bugun bır derdım var bolumune actıgım kendı derdfımden utandım...
ayyyyyyyyyyyy canım benım ya kıaymam ben sana RABBIM oglunu sana bagıslasın ve sana guc kuvet versın inşallah

canım benim allah yardımcın olsun rabbim içine pişmanlıklar versin senin ayaklarına kapansın ne denilirki bunu böle kabul eden kadınada yazıklar olsun aynısı benim arkadaşımında başına geldi hamileyken öğrendi eşinin başkasıyla oldugunu hatta çocugu doğurduktan sonra ayrılcaklardı ama gayet mutlulular kız tabi kabullenemedi çok zor ama evladı için kabul etmiş gibi yaptı içi hala buruk allah yardımcın olsun ayaklarına kul köpek yapmak nasip eylesin

ben onu bunu bılmem arkadas bu devırde erkek olmak gerekırmısne yaparsan yap hep bırılerı aklıyo
baskalarıylada gorusuyorum dıyomus konu sahıbı arkadasımızın esı,kadın dese dusunebılıyormusunuz?ben baskasına asık oldum baskası var
sonrada tek gorustugum o degıl baskalarıylada gorusuyorum dese bır kadın kocasınabence mutlaka oldurur ondan sonrada ıs namus cınayetıne doner 1,2 sene yatıp cıkar adalettemı erkeklerden yana yahu?adam karısını dogruyo benı aldattıgını soyledı ondan oldurdum dıyo,halbukı kadın sadece ayrılmak ıstemıs haberlerde ızlemıstım

kendını sultan suleyman sanıyor heralde

yanı esınız doguma da mı gelmedı?
Siz onun bebegını dogururken o sevgılım dedıgı ..... ıle bırlıkte mıydı
offffffffff
kadın olmakı asırı zor ya

o vicdansizlikla nasil yasiyor veya yasayacak...Allahim sana guc kuvvet sabir versin oglunla guzel gunlerin olsun insallah.

Allah yardımcınız olsun. Çok zor bir durum gerçekten. Diyecek çok şey var, ama kelimelere dökemedim. Tıkandım resmen. Allah oğlunuza uzun ömürler versin.

MADEM Hersey bu kadar acık sekılde ortada
ne saklıyor ne esırgıyor soylıyeceklerını
al ulan o zaman canın cehenneme dıyıp cekıp gıdemıyormusunuz evden ?????? Neden ????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…