eşim bir başkasına aşık olduğunu söyleyince içimde yaşadığım fırtınaları bilemezsiniz

özzür dileyerekten haaaaasiktir diyorum
ya bu nasıl pişkinliktir şerefsiz adi adam diyorum bu adam içinmi üzülüyosun yavrum senya ALLAHIM sana ne güzel bir evlat bagışlamış ona sarıl sen ne üzülceksın kendini sakın ama sakın yargılama neyım vardı neyım eksikti deme bu adamın içinde var şerefsizlikkkkkkk kanı bozuk babadada var baksana benım abim yapıcak babam anında kapıya koyardı .bacım salla gitsin yapamazzzzzzzzzz adam olan adam yapamazzzzzzz

şu lafımı söle sen o mahluk kocana
namuslu bir kadın istiyorsan önce namuslu bir erkek olucaksın hadi yavrum ıkıleeeee diceksın
kız bu nun parası puluda yokmuş anladıgım kadarıyla kirada oturuyosun parasız pulsuz çulsuz adamın neyıne çapkınlıkya senn kiranı ödemekle bitiyo demi herşey sen çok idare etmişain belli bunu sen bunu herzaman borca soksaydın ıdare etrmeseydın alttan almasaydın en büyük yanlış burda başlıyo bence

MADEM Hersey bu kadar acık sekılde ortada
ne saklıyor ne esırgıyor soylıyeceklerını
al ulan o zaman canın cehenneme dıyıp cekıp gıdemıyormusunuz evden ?????? Neden ????????

canım arkadaşım evden çekip giden kadın mı olur gitmesi gereken biri varsa oda erkektir. Ben şimdi çekip gitseydim herkesin gözünde hatalı ben olacaktım ben boşanalım dediğimde istemediğini söyledi peki neden sence tabiki çevresine söyleyecek bişeyi yok annesi babası hariç herkes onu suçlayacak hatalı hiç bir yönüm yok bulamazda gitmesi gereken biri varsa o da o kiramıda vericek evin eksiklerinide gidericek ama eve gelmeyecek benim istediğim bu ve tabiki boşanacak ben hayatımda zaten onu istemiyorum ki evde benim için yok artık yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum hala evde duruyor yokmuş gibi hareket ediyorum ben

Allah geçe bırakmadan sorsun o ruhsuz ahlaksıza bunun hesabını. Davanı aç . Tazminatını da al. Nafakanı da . Ne günlere kaldık.

birde bana söylediği şeyi de söyliyim size birlikte olduğum kadınlar senin açıklarını kapatıyor dedi bana yani ben kitap fazla okumam siyaset konuşmam tarih felsefe konuşmam hiç konuşmam değil tabikide ama ilgi alanım değil o sürekli kitap okur ben onlarla kitap konuşurum tarih felsefe konuşurum dedi sadece sohbet kafa dağıtmak amaçlıymış bir diyor senin gibi kadın bulamam ben sen dört dörtlük hanımsın diyor bide böyle diyor senin bazı açıklarını onlar kapıyor diyor nasıl bir ruh hali nasıl bir insanlık bu bu kadar cenderenin içinde ben kalmak istermiyim ama boşanma sürecinde çocuğuda alıp gidersem kaçmış oluyorum velayeti riske edemem beni neden bırakamıyor çünkü çevresine izah edecek bir hatam yok benim gibi bir enayide bulamayacağını düşünüyo tabiki en büyük korkusu tazminat nasıl ödicek ama ben beklemedeyim boşanma olayına girdiğim an telefon kayıtları hepsini döktürücem meydana ve o pislik kendini bilmez kadına kadınada dava açıcam yuva dağıtmak neymiş anlıcak iş yerinde her ikisinide rezil edicem ikiside işinden olacak he bide şu var ben iş yerini aradığımda da rahatsız oluyormuş karşı tarafı huzursuz ediyormuşum daha dur dedim çok şekilde huzursuz olacak ben bir kadınım ve intikamım çok ağır olacak her ikisi içinde evlendiğine birliktelikleri için burnundan gelecek ben intikamımı almadan onu bırakmıcam bana neler yaşattığını ne duruma soktuğunu bir bir hesabını verecek hemen boşanmak kolay tek celse ama içimde yaşadığım fırtınayı dindirmem için intikam almam şart kendi huzurum için bunu yapmak zorundayım içim hazmedemiyor içim rahat değil burnundan fitil fitil getirmem gerekiyor

hani bi tabir vardır ya "eşin çok cin" arkadaşım!

sen boşan diye evi terk et diye zorluyor seni.neden? çünkü suçlu durumuna düşürecek..biliyorsun boşanma davalarında evi terk etmek iyi birşey değeldir.kendisi dava açmıyor çünkü seni suçlu hatalı durumuna düşürecek millete karşı.bak çocuğunu bile düşünmeden yuvasını dağıttı dedirtecek..

çünkü senin bir hatan yok,eşin hata oluşturmaya çalışıyor! lütfen dikkatli ol.

bence istediği şu; evde eşim çocuğum dursun..akşam sıcak yuvama geleyim,yemeğim çamaşırım ütüm falan hep hazır olsun..gündüz de sevgilimle gezip dolaşayım günümü gün edeyim..

sakın eşinin oyunlarına gelme.aldattığını ıspatla,davanı aç,donuna kadar al ve bırak gitsin!!

Nasıl yani? Siz hala aynı evde misiniz? Boşanma davası acıldı mı?

çalışan bir kadınım emeklilik hakkı kazanmama 5 yılım kalmış kendiş ayaklarım üzerinde duruyorum çok şükür kimseye muhtaç değilim yeteri kadar hep verdim ama bundan sonra verdiklerimin hepsini hakkıyla fazlasıyla alıcam ama hayatı onada zindan edicem

Daha önceki yorumumda eşinizin ilk anda gelip duygularını ifade ettiğini ve boşanmak istediğini sanmıştım. Ama olayın boyutu çok farklıymış. Gerçekten şu sözleri eşine söyleyebilen bir erkek hiçbir şansı haketmiyor.

bu kadar yuzsuzunu de gormedim, duymadım..sen iyi dayanmassın ben olsam kafa goz girismistim bu piskinlik karısında. saniye yanında durmam boyle sere...sizin!

Son düzenleme:

ıyıde bak bende aldatıldım dıyorum benım esım evı trek ettı oda o anın ogrenmememım verdıgı korkuyla basına geleceklerden korktu cunku eger o evden cıkmasaydı ben aılemı bılıyorum onun oradan ya olusu cıkardı yada sakatlıgıyla cıkardı kactı yanı
sız boyle hesapların ıcıne nasıl gırıyorsunuz ustelık bu kadarda bırlıktelıklerınden bahsederken

eskı konularındazan anladıgım kadarıylada bebegınız suanda 3-4 aylık olmalı yanı epey zaman gecmıs neden hala bekluıyorsunuz madem bu kadar acıcektınız cekıyorsunuz ıcınız parcalandı hala prensıp erkek gıder kadın degıl mantıgıyla dusunuyorsunuz

lütfen yanlıs anlamayında esınınızın madddı olanaklaırmı ıyı?
cunku suan bu durumdan sıkayet etmenızı kabul edemıyorum bu noktaya kadar erkek suclu ama suanda soyledıgınız herseyden sızın hatanız var, aldatıldgıınızdan değil sonraki sürecte suclu sızsınız...

böyle bir yüzsüzlük karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum, bazı arkadaşlar geri döner falan demiş ama bu erkek özeti geri dönse nolur Allah aşkına, mide alırmı bu adamı, defolsun gitsin

Allah o kacan olacak sefil yaratığın belasını versin. Dilerim allahtan kendi silahıyla vurulup en büyük acıları yaşasın. Sana başkasına aşık oldum diyen dilleri lal olsun da gözleri baksın. yağmurlu günde bi damla su bulamasın inşallah ta sana yaşattığı acılar aheste aheste çıksın kendinden.

Herşeyden önce yeni doğum yaptığınız için çok geçmiş olsun.Yaşadığınız böyle bir üzüntüyü de kimse haketmez.Allah size sabır ve güç versin.Bu dünya imtihan yeri ve siz de şu an zor bir imtihandan geçiyorsunuz.Allah yardımcınız olsun.Benim merak ettiğim birşey var.Kaç yıllık evlisiniz.Emekliliğime az kaldı dediğinize göre uzun yıllardır evlisin herhalde diye düşündüm.Anladığım kadarıyla çocuğunuz olmuyordu ve tedaviyle hamile kaldınız.Demek istediğim siz böyle bebek için çabalarken eşinizin hiç şüpheli bir davranışı olmadı mı?Kendisi söyleyinceye kadar hiç şüpheleriniz olmadı mı,hiç anlayamadınız mı?Çünkü kadınlar genellikle sezerler böyle şeyleri.Madem ki ortada böyle bir şey var bunu açıkca söylemesi yıllarca arkanızdan iş çevirmesinden bence daha iyi.Ancak zamanlaması çok yanlış.Hamile bir kadına söylenecek şeyler değil bunlar.Hayatınızı ve çocuğunuzu riske atmış.Bu çok büyük bir vicdansızlık.En azından doğum sonrasını bekleyebilirdi.Sakın yanlış anlamayın söylediklerimi.Elbetteki tasvip edilecek birşey değil bu.Madem bunu göze almış en azından sizin sağlığınızı düşünmeliydi.Ama malesef erkeklerin büyük çoğunluğunda ne merhamet,ne vicdan ne de vefa var.Bol bol dua adin ve Allah'a sığının.Dua en iyi psikoterapi yöntemidir.Güçlü olun.Herşeyde bir hayır vardır.Hayat bu hiç belli olmaz.Gün gelir bütün bu yaşadığınız sıkıntı ve üzüntü dolu günleri unutur çok daha mutlu olursunuz inşallah.Allah sabredenlerle beraberdir.

topu topu 7 yıllık yıllık evliyiz ama 10 senelik beraberliğimiz var.ben bunu 4 aylık hamileyken sezdim zaten ve takibe aldım giyim tarzından başladı değişmeye dar giymeyen adam dar gömlekler giymeye başladı alışveriş yapmayan adam alışveriş yapmaya gömlekler pantolonlar almaya bana çiçekler değişik hediyeler almaya kendine daha çok dikkat etmeye müzik tarzını değiştirdi sürekli seni seviyorum kelimesi bu iki kelimeyi bana 10 yıl boyunca hiç söylememişti ama belli ederdi bu kadar sık söylemeye başlayınca aldım takibe facebooktan çıktı ortaya hep inkar etti eve gelir gelmez hemen pc başına geçiyo harıl harıl bişeyler yazıyodu hamile olduğum içinse erken uyuyordum gece uyanıyor bakıyordum hala pc başında kendi kendine gülüyo falan banada bişey okudum ona gülüyorum falan demeye başladı hep inkar hep inkar sonra sıkıştırdım bunu ne yaptım ne ettim iyi niyetle yaklaşıp herşeyi anlattırdım doğumu bekliyormuş aslında konuşmak için ama ben üzerine gidince senin gözüne bakarak sana artık yalan söyleyemem dedi ben bir hata yaptım birine aşık oldum dedi ve arkası çorap söküğü gibi geldi ve sürekli bana şu arkadaşım boşandı şöle oldu çocuk olsada boşanılır mı bi arkadaşım birine aşık oldu karısının haberi yok gibi daha bir sürü şeylerle benim midemi bulandırdı

Erkekler hakkında birşey daha öğrendik...Çok seni seviyorum demeleride şüpheliymiş tıpkı çok sık hediye vermek gibi.
Konu sahibi çok akıllısın valla tebrik ederim.
Eşini yakınen tanıyosun.
Değişmleri hemen farketmişsin.
Gözetime alıp çözmüşsün olayı.Kimi kırk yıllık evli ama ruhu bile duymaz.
Burda sende akıl olduğu kadar eşindede yetenek yokmuş iyiki yokmuş yakayı elevermiş.

Ben yanlış anlamadıysam bu kadın eşinizle aynı işyerinde çalışıyor bi de siz arayınca rahatsız mı oluyormuş haspam pess bu ne genişlik ya!

o kadınlarla siyaset mi konuşuyormuş felsefe falan hayatın manasını mı sorguluyormuş o basi kadınlarla :? kendisi bile şu söylediğine inanmıyordur eminim. beyin fırtınası yapmak için kadınlarla ilişki kuruyor vay bu ne entelektüellik bu ne bilgi açlığı gözlerimi yaşarttı.

Evet manevi bir şey kalmamış, ben olsam maddi olarak vurur, aldattığını ispat eder, kocamı da aldattığı kızı da süründürürüm.

Arkadasım, çok iyi anlıyorum durumu. Benim de eşime bekar bir kız kancayı takmıştı da, zor kurtulduk sayılır. Bekar kızların evli adamlardan beklentileri onları boşatıp, kendileri evlenmek oluyor. hele de adamın çekici yanları varsa (o kıza kendi hayatından çok daha iyi bir hayat sunmak gibi, bi nevi cüzdan muhabbeti yani)o yüzden dikkat edin hepiniz. kızlar artık çok profesyonel. ne yalanlar söylüyorlar bir bilseniz...

Konu sahibi kardeşim, Allah sabrını verecek ve ne eşin ne o kız gülmeyecek. yuva yıkanın yuvası olmaz. perişan olup geri dönecek ama sen geri dönme. çocuğun güçlü, ahlaklı bi anneyle, şe....siz bir babadan yoksun büyüsün daha iyi. al tazminatını, vur tekmeyi gitsin pisliğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…