- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
-
Kimse durduk yere konu sahibine saldırmadı aslında, konuyu açarken yaptığı namusluyum vurgusu sonrasında namusu açıklayış sekli sebep oldu buna.Bazen kk uyelerini cok acimasiz ve yasadigi toplumdan bihaber goruyorum. Ben de bekaretin kadina yuklenilmesinden kendi her halti yiyip bakire kiz arayanlardan vs hic haz etmem ve evet sevismek evlenmeden erkek kadar kadinin da hakki bence. Ama bence boyle. Bu toplumun buyuk cogunlugu icin bir tabu ve evet bakire evlenmek hala bu toplumda önemli buyuk bir kesime gore. Bu kesimin icinde diye neden asagilanir ki bir insan. Bazilari da kocanin dedigi gibi icinin kotulugu yansimis falan demis. O koca da eminim.ki bekareti konu sahibi kadar onemsiyordur. Bence insanlara saydirmadan birazcik onlarin penceresinden bakmak gerekiyor. Herkes sizin gibi yasamayabilir
Polemik yaratmak için sormuyorum. Dost hayatı ne demek? Birkaç yerde daha duymuştum bu tabiri. Dost hayatı denilen şey bildiğimiz sevgili hayatı mı? İyi de ne alaka sevgiliden dost olmaz kiNiye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedim
Polemik yaratmak için sormuyorum. Dost hayatı ne demek? Birkaç yerde daha duymuştum bu tabiri. Dost hayatı denilen şey bildiğimiz sevgili hayatı mı? İyi de ne alaka sevgiliden dost olmaz kiBilen birisi açıklayabilir mi..
Tamam da dost ne alaka o kafamı kurcalıyoArada nikah olmadan evli gibi yaşamak demek oluyor dost hayatı veya evli birinin sevgilisine ev açması anlamında da kullanılabilir.
Tamam da dost ne alaka o kafamı kurcalıyoİnsan sevgilisine dost mu der
kendilerine göre yanlış olan kadının bunları hak ettiğini düşünmekte bir kötü niyetlilikZaten bunu yaptigi bir yorumda yazdi , hakaret etti , sonradan yazdik bizde
Kimse durup dururken konu sahibine yuklenmedi ama onun gibi dusunenler o kadar fazla ki , hakareti gormezden gelip hakaret edeni savunuyorlar can siparane sekilde , yazik gercekten
Eşini aldatmakla ne ilgisi var ki konununAy sonunu okumamışım ne demek bu yahu namusumla evlendim falan? İnanamıyorum ne alaka herkesin başına her şey gelebilir. Eşimi aldattım diyen kadına hepimiz kızdık ama üzüldük de yani. İnsanoğlu ne olacağı belli mi? Herkesin kendi tercihi kendi derdi. Kendi derdinize odaklanmak yerine birde başkalarını karıştırmak nedir yani. Herkes önce kendine baksın!
Onu söylüyorum bende hanımefendinin laf söylediği insanların konuyla ne ilgisi var?Eşini aldatmakla ne ilgisi var ki konunun
Devir değişiyor herşey tersine dönüyor.eskiden 'namussuzlar' taşlanırdı (mecazi anlamda) şimdi 'namuslular' taslaniyor. Biran önce kıyamet kopsa da şu pislik dünyanın sonu gelse.dunya da el kol sallaya sallaya evlenmeden sevişirim ben diye böbürlenenler kaçacak delik arasa.sadece kadınlar için değil tabi ki erkeklerin de namusu vardır.
Ama konu sahibi sizin durumun namuslu evlenme ile ilgisi yok.tam tersi artık onlar el üstünde tutuluyor.
Şimdi üşüşürler meşhur tayfa.hic birinize cevap yazmayacağım polemikden banlanmak istemiyorum.
Devir değişiyor herşey tersine dönüyor.eskiden 'namussuzlar' taşlanırdı (mecazi anlamda) şimdi 'namuslular' taslaniyor. Biran önce kıyamet kopsa da şu pislik dünyanın sonu gelse.dunya da el kol sallaya sallaya evlenmeden sevişirim ben diye böbürlenenler kaçacak delik arasa.sadece kadınlar için değil tabi ki erkeklerin de namusu vardır.
Ama konu sahibi sizin durumun namuslu evlenme ile ilgisi yok.tam tersi artık onlar el üstünde tutuluyor.
Şimdi üşüşürler meşhur tayfa.hic birinize cevap yazmayacağım polemikden banlanmak istemiyorum.
Bazen kk uyelerini cok acimasiz ve yasadigi toplumdan bihaber goruyorum. Ben de bekaretin kadina yuklenilmesinden kendi her halti yiyip bakire kiz arayanlardan vs hic haz etmem ve evet sevismek evlenmeden erkek kadar kadinin da hakki bence. Ama bence boyle. Bu toplumun buyuk cogunlugu icin bir tabu ve evet bakire evlenmek hala bu toplumda önemli buyuk bir kesime gore. Bu kesimin icinde diye neden asagilanir ki bir insan. Bazilari da kocanin dedigi gibi icinin kotulugu yansimis falan demis. O koca da eminim.ki bekareti konu sahibi kadar onemsiyordur. Bence insanlara saydirmadan birazcik onlarin penceresinden bakmak gerekiyor. Herkes sizin gibi yasamayabilir
üfff sizene ya allah askina. Baskasının evlenmeden sevismesi sizi ne ilgilendiriyor. Kocasinda iktidar problemi olan,evlenmeden cinsellikten aile baskisiyla,namusum gider korkusuyla, kendi gibi namusu bacak arasinda arayan biri onu 'almaz' korkusuyla uzak durmak zorunda kalan siz kadinlarin ozgur kadinlara olan kinini okumak zorunda degiliz burada. İnsan kinadigini yasamadan olmezmis,iki kiziniz varmis simdiden Allah yardimciniz olsun.Devir değişiyor herşey tersine dönüyor.eskiden 'namussuzlar' taşlanırdı (mecazi anlamda) şimdi 'namuslular' taslaniyor. Biran önce kıyamet kopsa da şu pislik dünyanın sonu gelse.dunya da el kol sallaya sallaya evlenmeden sevişirim ben diye böbürlenenler kaçacak delik arasa.sadece kadınlar için değil tabi ki erkeklerin de namusu vardır.
Cocuk yapmayın kesinlikle yapmayın o çok istese bile pişman olursunx sonunux pek iyi değilKavgamizin nedeni kiyafetti, ailesinin yanina spor kiyagetlerle gitmemi istemiyordu bende gittim yinede. Olay buyudu sen erkek gibi kadinsin basina buyruksun senle ben asla anlasamiyoruz. Cocuguda beni eve baglamak icin yapiyorsun dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?