Eşim bir daha eve gelme dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse durduk yere konu sahibine saldırmadı aslında, konuyu açarken yaptığı namusluyum vurgusu sonrasında namusu açıklayış sekli sebep oldu buna.

Ben inancım gereği evlilik öncesi cinselliğe karşı bir insanım. Bunu bekâret diye nitelendirnek de çok itici benim için çünkü mevzu zardan ibaret değil. Sadece kadına atfedilmiş birşey de değil ayrıca.

Benim bu konudaki hassasiyetim, aynı hassasiyeti taşımayını namussuz yapmaz. Namus da kişiye göre değişecek bir kavramken birde.

Bir tanıdığım kötü giden evliliğinden dert yanarken ikinci evliliğini bekâr bir adamla yapan arkadaşı için o bile mutlu oldu da ben olamıyorum demişti. Bunlar hep aynı mantığın insanları kategorize etme şekli.

İnsanlar birşeyleri tercih ederken üst düzeye çıkmıyor, bu tür ayrıştırmalar da oldukça yanlış olduğu için tepkiler de normal geliyor bana.

Bir erkek bana git,defol gibi laflar etse gururum çok kırılır ve istesem de artık orada duramam. Sizin için çok üzüldüm. Sizi resmen evden atmış. İnsan ayrılacağı eşine bile böyle davranmaz. Ki bence siz bu adamı boşayın. Bu ilişki bu noktaya geldikten sonra artık düzelmez.

Niye ustune alindin anlamadim ama, evlenmeyip dost hayati yasayanlar, evli adamlarla birlikte olan bi kadin olmadim yani namusumla evlendim duzgun bi sekilde. Bunu demek istedim
Polemik yaratmak için sormuyorum. Dost hayatı ne demek? Birkaç yerde daha duymuştum bu tabiri. Dost hayatı denilen şey bildiğimiz sevgili hayatı mı? İyi de ne alaka sevgiliden dost olmaz ki Bilen birisi açıklayabilir mi..

Namusunuzla evlendiniz evlenmediniz bunun hiç konuyla ilgisi yok. Evlenirken ve sonrasında aklınızı kullanıp kullanamadığınızın ilgisi var ki siz kullanamamışsınız. 6 aylık evlilikte ne çocuğu? Oyuncak bebek mi bu? Sizi defalarca evden kovmuş adamın hala yanında kalıp çocuk yapmaya çalışıyorsanız kusura bakmayın başınıza gelen, gelecek olan her şeyi hak ediyorsunuz.

Arada nikah olmadan evli gibi yaşamak demek oluyor dost hayatı veya evli birinin sevgilisine ev açması anlamında da kullanılabilir.

Cocuk olmamasi isabet olmus. Bosanmak icin beklemen hata.

O cantayi kafasina gecirip , evi terketmen gerekiyordu.

Bir cilingir cagirip kapiyi actir esyalarini al ve cik o evden.

Kapisinin yeni anahtarini da postayla gonder.

kendilerine göre yanlış olan kadının bunları hak ettiğini düşünmekte bir kötü niyetlilik
Hiç bir kadın bunları hak etmez çünkü
Sonra buna kötü niyetli lik deyip aynı şekilde cevap verince suçlu oluyorsun

Ay sonunu okumamışım ne demek bu yahu namusumla evlendim falan? İnanamıyorum ne alaka herkesin başına her şey gelebilir. Eşimi aldattım diyen kadına hepimiz kızdık ama üzüldük de yani. İnsanoğlu ne olacağı belli mi? Herkesin kendi tercihi kendi derdi. Kendi derdinize odaklanmak yerine birde başkalarını karıştırmak nedir yani. Herkes önce kendine baksın!

Eşini aldatmakla ne ilgisi var ki konunun

Devir değişiyor herşey tersine dönüyor.eskiden 'namussuzlar' taşlanırdı (mecazi anlamda) şimdi 'namuslular' taslaniyor. Biran önce kıyamet kopsa da şu pislik dünyanın sonu gelse.dunya da el kol sallaya sallaya evlenmeden sevişirim ben diye böbürlenenler kaçacak delik arasa.sadece kadınlar için değil tabi ki erkeklerin de namusu vardır.
Ama konu sahibi sizin durumun namuslu evlenme ile ilgisi yok.tam tersi artık onlar el üstünde tutuluyor.

Şimdi üşüşürler meşhur tayfa.hic birinize cevap yazmayacağım polemikden banlanmak istemiyorum.

Hayırdır bacım yeterince sevişememişsin gelip burda bizi yiyosun. Bu kadar kıskanma. Çalış senin de olur. İşine bak

Siz durumu anlamadınız sanırım. Konu sahibi namuslu olduğu için tepki görmedi ki. Onun gözündeki "namussuzlara" gördüğü muameleyi yakıştırıyor. Yani onlar dayak yese felan neyise. Halbuki hiçbir canlı şiddeti hak etmez.size göre bazı insanlar kacacak delik aramak zorunda. Ama insanlık yatak odaya baglanarak bitmemeli. Bizim toplumdaki kadına karşı şiddetin temelidir bu "Vurun kahpeye" zihniyeti. Ama gördüğünüz gibi siddet "namuslu" olanları da vuruyor. Demek mesela sevişmekten daha büyük

evet herkes herkes gibi yaşamayabilir.
ve kimse kimseye namussuz diyemez..

üfff sizene ya allah askina. Baskasının evlenmeden sevismesi sizi ne ilgilendiriyor. Kocasinda iktidar problemi olan,evlenmeden cinsellikten aile baskisiyla,namusum gider korkusuyla, kendi gibi namusu bacak arasinda arayan biri onu 'almaz' korkusuyla uzak durmak zorunda kalan siz kadinlarin ozgur kadinlara olan kinini okumak zorunda degiliz burada. İnsan kinadigini yasamadan olmezmis,iki kiziniz varmis simdiden Allah yardimciniz olsun.

Sizn gtmeyeceğiniz sanıyor çünkü öyle diyor bu yüzden böyle yapıyor Karar sizn ama eşiniz anormal davranışları yinede siz bilirsiniz ama bence arayıp eşinizle konuşun konuyu halledin aielenize anlatmayın siz unutrsnz onlar unutmaz

Ne gurursuz kadınsınız ya.. yazık.. adam size neler demiş bide çocuk diyorsun adam haklı gurur yok sizde ha madem çok seviyordunuz giymeseydiniz?? Adam sinir anında dese uzatmaz ama kaç gündür böyle sizi sevmiyor işte

Kavgamizin nedeni kiyafetti, ailesinin yanina spor kiyagetlerle gitmemi istemiyordu bende gittim yinede. Olay buyudu sen erkek gibi kadinsin basina buyruksun senle ben asla anlasamiyoruz. Cocuguda beni eve baglamak icin yapiyorsun dedi...
Cocuk yapmayın kesinlikle yapmayın o çok istese bile pişman olursunx sonunux pek iyi değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…