- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi Lovelybutlonely20
-
Ben evlenmeden dost hayatı yaşamadım namuslu evlendim derse söylenenlere katlanacak evet içi kötü bu düşünceye sahip biri iyi olamazBazen kk uyelerini cok acimasiz ve yasadigi toplumdan bihaber goruyorum. Ben de bekaretin kadina yuklenilmesinden kendi her halti yiyip bakire kiz arayanlardan vs hic haz etmem ve evet sevismek evlenmeden erkek kadar kadinin da hakki bence. Ama bence boyle. Bu toplumun buyuk cogunlugu icin bir tabu ve evet bakire evlenmek hala bu toplumda önemli buyuk bir kesime gore. Bu kesimin icinde diye neden asagilanir ki bir insan. Bazilari da kocanin dedigi gibi icinin kotulugu yansimis falan demis. O koca da eminim.ki bekareti konu sahibi kadar onemsiyordur. Bence insanlara saydirmadan birazcik onlarin penceresinden bakmak gerekiyor. Herkes sizin gibi yasamayabilir
Bir daha namuslu evlenme. Bi de öyle dene
Sizde hala niye kovulduğunuz eve dönmenin peşindesiniz?Esimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....
Afedersin nolur kızma ama bu nasıl bir şerefsizlik! Çantadan anahtarı alıp koşucak! Allah büyük asıl onun ici kötüymüş ki Allah bilmiş ondan cocuk yapıp perişan olmanı istememişEsimle aramizda bir tartisma oldu dun kiyafet yuzunden. Cok ileri gitti bana hakaret etti, cocuk yapmak icin ugrasiyorduk icin okadar kotu ki allah sana cocuk vermiyor dedi. Nasil bir insansin ki sana defalarca defol git dedim ama hala burdasin. Bana biri istemedigini söylese bir dakika durmam giderdim dedi. Resmen beni evden gitmem icin tahrik ediyor kizlar, bundan 3 gun oncesine kadar aramiz iyiydi bana sensiz olamam ölurum demisti... benim icin ölen biten insana bakin.
Bugun annemlere geldim is cikisi bir esyayi alip cikicaktim, benden habersiz neden gidiyorsun dedi ve o da annrmlere geldi. Kasla göz arasi benim cantamdan evimizin anahtarlarini alip cikti gitti kosarak, arkasindanda annenlerde otur bir daha gelme dedi. Kizlar cok kotuyum namuslu olup evlenmenin sonu bu muydu? Ben bunu mu hakettim? Cok cok kötuyum. Allahtan evde yanlizdim annemler evde degiller ama birazdan gelirler. Onlari isin icine katmak istemiyorum ama gidecek yerimde yok. Napayim caresizim. Allahim kötuye birakma yarabbim....
Hanimefendi kimse burada "herkes bizim gibi yasamali" demediBazen kk uyelerini cok acimasiz ve yasadigi toplumdan bihaber goruyorum. Ben de bekaretin kadina yuklenilmesinden kendi her halti yiyip bakire kiz arayanlardan vs hic haz etmem ve evet sevismek evlenmeden erkek kadar kadinin da hakki bence. Ama bence boyle. Bu toplumun buyuk cogunlugu icin bir tabu ve evet bakire evlenmek hala bu toplumda önemli buyuk bir kesime gore. Bu kesimin icinde diye neden asagilanir ki bir insan. Bazilari da kocanin dedigi gibi icinin kotulugu yansimis falan demis. O koca da eminim.ki bekareti konu sahibi kadar onemsiyordur. Bence insanlara saydirmadan birazcik onlarin penceresinden bakmak gerekiyor. Herkes sizin gibi yasamayabilir
Uzun uzun yazmayacağım ama katılıyorum demekle geçiyorumHanimefendi kimse burada "herkes bizim gibi yasamali" demedi
Konu sahibi bizim gibi yasayanlara "namussuz" dedi
Herkes istedigi gibi yasar , ister sevisir ister sevismez ama kimse kimseye hakaret edemez
Yani bize hakaret etmesi size gore normal , bizim verdigimiz tepkiye sasirip anormal buluyorsaniz sizin de pek farkiniz kalmiyor konu sahibinden degil mi?
Burada biri cikip evlenmeden once sevismem diyen bir kadina hakaret etse ben yine sevismem diyen kadini savunurum
Kimsenin yasam tarzindan dolayi baskasina hakaret etme hakki yoktur ayrica kanunen de suctur
Biri birgun cikip size hakaret ederse , sizi de savunur benim gibi kadinlar merak etmeyin
Ve evet tekrar yaziyim ancak kalbi kotu , ici kotu bir kadin baskasina bu sebeptrn hakaret eder
Zaten bunu yaptigi bir yorumda yazdi , hakaret etti , sonradan yazdik bizdeUzun uzun yazmayacağım ama katılıyorum demekle geçiyorum
Konu sahibinin yorum yazana yaptığı hakareti görülmese bu kadar ağır tepkiler gelmezdi
Resmen evlenmeden önce beraber yaşayanlar bu davranışları hak ederken ben neden bunları yaşıyorum sorusunu soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?