eşim birşeyler saklıyor

cimcimesultan

şubat 2015 İKRA, şubat 2016 İNANÇ :)
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
8.779
3.069
248
merhaba kızlar.
yaklaşık 2 senelik evliyim. eşim ilk zamanlardan beri öyle çok ilgi gösteren üzerime düşüp şımartan biri değildir. bu yüzden ondan çok ilgi beklemem bende. fakat son zamanlarda dikkatimi çeken tuhaf davranışları olmaya başladı.
öncelikle yeni arkadaş çevresi edindi. eskiden görüştüğümüz aile hayatı düzgün arkadaşlarıyla görüşmeyi kesti.
sebebini sorduğumda geçiştirmeye başladı.
yeni arkadaşlar edindi ve bu arkadaşlarının biri bekar ipi kopuk serserinin önde gideni 8 yıllık ilişkisi vardı sevgilisini aldattı.
diğeri evliydi boşandı kendisi kuyumcuydu fakat beceriksizliğinden ve karı kız merakından kuyumcuyu batırdı hala piyasadaki fişli kadınlarla adı anılıyor.
diğeri mafyaya borcundan dolayı evini işini herşeyini kaybetti sıfırı tüketmiş durumda zar zor ayakta duruyor.
ve benim eşimde bu insanlarla her akşam görüşüyor. eşim esnaf gerek işi gerekse yaşam tarzıyla her zaman göze batan biri oldu.
onu defalarca uyarmama rağmen hep suçlu ben oldum bu arkadaşlarına laf söyletmezken beni kırmaktan geri kalmıyor.
haftanın 6 günü dışarı çıkıyor akşam yemeğinden hemen sonra çıkıp gece 11-12 lerde eve geliyor.
ve her akşam işten çıkış saati belli olduğu halde dükkanı kapattıktan 1-2 saat sonra anca eve geliyor.
bazen arıyorum şimdi kapattım yoldayım geliyorum diyor fakat ben işyeri kameralarından onun işyerini kapatma saatini görebiliyorum yani yalan söylüyor bana.
ben çalışmıyorum evdeyim btün gün canım sıkılıyor ve inanmazsınız belki bazı günler tek kelime konuşmadan geçirdiğim günler oluyor.
haliyle akşam olsun kocam gelsinde iki çift laf edelim diye bakıyorum.
haftanın sadece 1 akşamı evde oturur onuda benim için değil kurtlar vadisi için oturur.
evde olduğu zamanlar konuşmamız sadece benden sigara çakmak ve küllük istemesi, ve benim ben yatıyorum dememdir.
defalarca aldım karşıma konuştum her akşam yanımda dur demiyorum ama haftada en azından 2-3 akşam yanımda ol benim sana ihtiyacım var diyorum o gün çıkmıyor ertesi gün çıkmıyor ama yine yanımda oturmuyor.
alıp bilgisayarı yatak odasına gidiyor ben yine salonda tek başıma oturuyorum.
neden yanımda durmuyorsun diyorum ben uzanmak istiyorum diyor.
bazen çaktırmadan bilgisayarı kontrol ediyorum ama firefox mozilla kullanıyoruz hemen geçmişi siliyor.
her akşam geçmiş temizleniyor.
ve gece 2-3lere kadar bilgisayar başında oturuyor.
oyun oynamaz okey tavla oynamaz maç futbol seyretmez
.....grafik içerikli sitelere girdiğinden şüphelenmiyor değilim açıkçası.
facebook hesabımız ortak orada herhangi bir olumsuz durum yok doğal olarak.
telefonuda sürekli ortadadır.

fakat bu arkadaşlarıyla takılmaya başladığından beri nedense benden birşeyler sakladığını düşünmeye başladım çünkü garip hareketleri var.
arkadaşlarına kesinlikle laf ettirmiyor zora gelince hemen huzurumu kaçırma, bikerede şu evden mutlu çıkayım diyor.
daha açık konuşmak gerekirse bana sadece yatak odasında yakın davranıyorDU...
uzun zamandır karı koca ilişkimiz sadece aynı sofrada yemek yemekten öte gitmiyor.

ben soğudum artık içim soğudu ona karşı birşey hissetmediğimi sevgimin tükendiğini hissetmeye başladım.
hatta evi terketmeyi bile düşündüm.
fakat bazı şeyleri ispat etmeden bunu yapmamaya karar verdim haklıyken haksız duruma düşmemek için.

sizden ricam aranızda bilgisayardan ve bu işlerden anlayan birileri muhakkak vardır.
mozilla firefox da geçmişin silinmesi durumunda silinen sayfaları görmemiz mümkünmü bana bunu öğretirmisiniz.

bu arada kpss ye hazırlanıyorum. Allah nasip eder de kazanırsam gittiğimde en az 1 sene geri gelemeyeceğim ve bunu ikimizde biliyoruz. eskiden bana buradan başka biryer yazmaa izin vermem diyen adam şimdi alır anneni babanı yanına gidersin diyor.
fakat ben biliyorum eğer gidersem geri dönüşüm olmayacak geri dönsem bile bu ev benim olmayacak.
hissediyorum bunu ve ben hislerimde yanılmam.

aranızda bana yardımcı olacak biri varmı....muhakkak bunun bir yolu olmalı.

Son düzenleme:
Bi kadın hissediyosa yanılmaz bence çoğu zaman, eşinin senden gönlü geçmiş kpss ye bak sende kazan gir kendini toparlayınca da ayrılırsın

bunun farkındayım bende. kaç defa aldım karşıma sordum benimle ilgili problemmi var beğenmiyormusun eskisi kadar ilgini çekmiyormuyum bir sıkıntın varsa söyle elimden geleni yapayım diyorum ne kadar giyinsemde süslensemde ilgisini çekmiyor hiçbirşey. o arkadaşlarına odaklanmış onlardan izinsiz adım atamıyor. gittim saçımı kestirdim belimdeydi saçlarım omuzlarıma çıktı onu bile farketmedi saçım nasıl olmuş dedim bilmem dikkat etmedim sen memnunsan sorun yok dedi.
onun benden geçtide benimde ondan geçti artık

İnşallah eşiniz bu insanlar için av değildir.
Kendileri tükenmiş çıkışı sizin eşinizde bulmak isteyebilirler.
Dilerim akıllı davranır eşiniz..
Yardım istediğiniz konu için de burada okumuştum bazı programlarla istediğiniz bilgileri elde ediyorsunuz.
Ama indirmeniz gereken programın adı ne hatırlamıyorum.

Sen birşeyler karıştırdığını hissediyorsan doğrudur. Kadınlar asla yanılmazlar.

Evdeki bilgisayarınıza casus program yükleyin, hatta alabiliyorsanız lisanslı alın, ne haltlar yediğiniz rahat rahat görürsünüz.

klavuzu karga olanın burnu b.ktan kurtulmazmış biri serseri diğer ikisi batakçıyken nasıl ayakta dursunki. kendisine söyledim seninde sonun onlar gibi olacak diye birşey demiyor o zaman.

klavuzu karga olanın burnu b.ktan kurtulmazmış biri serseri diğer ikisi batakçıyken nasıl ayakta dursunki. kendisine söyledim seninde sonun onlar gibi olacak diye birşey demiyor o zaman.

Ama bu yanlışlar sadece kendini bağlamıyor.
Bu sorumsuzluk ailesine de zarar verecek.
Biraz birikim yapın bence..
Ne olur ne olmaz..

elmayra seni hatırladım tekrar görmek ne güzel...
nasıl bir casus program olabilir bu konularda pek bilgim yok .

Ama bu yanlışlar sadece kendini bağlamıyor.
Bu sorumsuzluk ailesine de zarar verecek.
Biraz birikim yapın bence..
Ne olur ne olmaz..

şuan birikim yapabilecek bir gelirim yok. çalışmadığım için ancak harçlık olacak kadar para veriyor ama hiç sorun değil şimdiye kadar eli ayağı tutarken açlıktan ölen yok. iyi kötü bir mesleğim var zaten. kpss olmazsa bile kendi başımın çaresine bakabilecek düzeydeyim elhamdülillah

elmayra konu dışı ama hamileliğğin hayırlı olsun hangi ara evlendin yada ben kaçırdım mutluluklar sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına al

konu sahibi kusura bakma sen şüpheleniyorsan vardır altında bir neden casus programları yükle hakkında hayırlısı

Bence bir erkeğe “beni seviyor musun/sevmiyor musun? ,artık beni beğenmiyor musun? Neremi beğenmiyorsun?” tarzı sorular sormak kaybettirir ki kişinin içindeki kompleksi gösterir. Bunun yerine “ bir sorun mu var?” yaklaşımı her zaman daha iyidir.

ne olduğu belli kocan o arkadaşlarla takılmaktan onlara benzemiş
onların pislik dolu hayatına özeniyodur
bilgisayarda da ne haltlar karıştırdığı ortada ya cinsel videolar izliyo ya da birileriyle netten takılıyo hemen casus program yükleyip kanıtlarını topla ve ayrıl
kpssye filan da çalış kurtul bu adamdan ben bile iğrendim bilgisayarı alıp odaya gitmek ve her akşam geçmişi temizlemek ne demek ya
midem bulandı cidden

seni de gözden çıkarmış iş için uzaklara gitsen hoşuna bile gider daha rahat olucam diye
bence yol yakınken bu adamı çekme kendine yeni bi hayat kurarsın
yuvasını düşünen insan böyle it kopukla gezip karısını üzmezdi zaten

Allah yardımcın olsun canım
maalesef arkadaş ortamından çok etkilenen seni de nasılsa cepte diye gören biri eşin
sakın çocuk yapayım deme elmayranın dediği casus programından yükle ve takip et bakalım..

Allah yardımcın olsun canım
Kpss ye odaklan sen bu mevzuyu kafana taktığın sürece geleceğin tehlikeye girecek
Takmamak elde değildir eminim için içini yiyordur ama yine de duyguların yerine mantığını kullan ne zaman geleceğini garanti ettin o zaman son bi kez/ bi kaç kez daha döner konuşursun
Şimdi sen eşinle ne konuşsan iyi de söylesen kötü de söylesen dır dır yapmış olacan onun gözünde
En azından kendi kabuğuna çekil ama sadece şimdilik
İnşallah sınav sonucu dönüşün muhteşem olur o da o pis arkadaşlarını bırakır yuvasının ve senin kıymetini bilir

Bu arada bilgisayarlarda silinen herşey geri gelebiliyor bildiğim kadarıyla
Ama bu çok tehlikeli bişey eşin farkederse daha büyük sıkıntı olmasın senin için

çok zor bir durum gerçekten
ama sanırım eşin arkadaşlarını da bahane ederek kendine başka bir hayat kurmuş
temkinl,i davran bi kurcalasan, bu gibi tiplerin altında tonla pislik çıkar
ilgisiz sevgisiz eş gerçekten çok zor
insan kendini değersiz hisseder
allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…