eşim birşeyler saklıyor

velev ki pc de bişeyler buldun ne yapacaksın, yarın bigün sende arkadaşları yapmış benimkinin haberi yokmuş vs gibi havalara girmede, çekip gideceksen delil topla ama yok susup evde oturmaya devam edeceksen hiç kurcalama çünkü açık söylüyorum ben erkek olsam aldatıldığını bile bile evde oturan kadına pehhh bana tapıyo gözüyle bakarım

valla ben de öyle düşünüyorum
düşünsene ben sütü bozuk biri olsam ve kocamı aldatsam yakalanmadan önce ödüm kopar yakalanırsam naparım diye
ama yakalayıp ta birşey demiyosa ve iki gün sonra susuyosa ve de benimle hala evliyse aynen devam ederim çapkınlığa
bu mantığı anlamak bu kadar zor değil

yani bu işler kırılma noktalarıdır bi kere döven adam hep döver misal, çocuklar içinde öyle değil mi dayak yiyen çocuk daha arsız olur neticede biliyo 2 tokat atacak sonrası yok, ama gözle terbiye edilen çocuk daha usturupludur, ar damarı bi kere çatlayıpta yaptırım olmayınca devamı gelir

ben hislerimde hiçbir zaman yanılmam inşallah bunda yanılıyorumdur nedensizdir bu şüphelerim

Mesaj attım simdi. Sen kurmayı dene, yapamazsan ben özelden anlatırım sana gerç youtubeda bile nasıl anlatılacağı yazıyor

tamam canım çok sağol hemen bakıyorum

ben hiçbir zaman beni beğeniyormusun gibi cümleler kurmadım hep bir sorun mu var dedim yok dediğinde bile sorunu kendimde aradım benimle ilgiliyse söyle çözelim dedim. ama her seferinde aldığım cevap HAYIR...

valla sınava topu topu 4,5 ay kaldı zaten. hadi sonuçlar atamalar falan desen 6 ay. 6 ay sonra ardıma bakmadan eşyalarımı bile almadan çekip gideceğim Allah izin verirse.

çocuğum aslında olacaktı ama kaybettim. o zamanlar çok üzülmüş resmen boşluğa düşmüştüm ama şimdi iyiki olmamış diyorum. olsaydı işim daha zor olurdu.

ben ona birşey belli etmiyorum onun gözünde hayatından memnun dersine çalışan kadınım ama içim içimi yiyor bunu ona belli etmemek için mutlu mesut taklidi yapıyorum çok yakında gerçekleri yüzüne vurduğumda iş değişecek.

Bu arada bilgisayarlarda silinen herşey geri gelebiliyor bildiğim kadarıyla
Ama bu çok tehlikeli bişey eşin farkederse daha büyük sıkıntı olmasın senin için

farkederse bana çemkirmekten ziyade kendi kuyruğunu nasıl kurtaracağının derdine düşecektir eminim.

evet çok haklısın kendimi değersiz biri gibi görüyorum bütün gün temizlik çamaşır bulaşık ütü yemek yapmak derken akşam oluyor ve eve geldiğinde koca bir hiçle karşı karşıya kalıyorum.

saçmalama lütfen bilgisayar evde arkadaşları nasıl girecek. öyle birşey olsa bile benimkinin haberi yokmuş demem daha çok onu suçlarım nasıl olurda bu tarz insanlarla arkadaslık yaparsın diye.
sen benim ne demek istemiğimi anlamadın galiba. en başta da söylediğim gibi benim içim zaten bitti ben kendi haklılığımı ispatlayacak delilleri bulma peşindeyim yoksa ona inanacak olsam kırar dizimi yediğim yemeğe şükredip otururum yerimde

kızacak bişey yok biz burda bi sinirle açılan ne konular okuduk sonları hep kociş kociş şeklinde bitti, iyi madem inşallah bulursun delilleri ve yoluna bakarsın

arkadaşlar ben anlatamadım galiba.
ben birşeyini yakalamadım sadece şüphelerim var.
yakalamış olsam zaten şüphelerimi irdelemeden direkt olarak yüzüne vurur ve arkamı döner giderdim.
kimseden korkum çekinmem yok dünyada eşinden boşanan veya aldatılan ilk kadın değilim.
az çok mesleğim de var çok şükür.
bakarım başımın çaresine.
ama şuan hiçbirşeyi ispat edemiyorken kimi inandırabilirim haklı olduğuma.
ben sadece yaptıklarını ispatlama peşindeyim sonrası zaten benim için çok daha kolay olacak.
tekrar söylüyorum çapkınlık yapmadı veya yaptıda ben yakalamadım bu yüzden oturuyorum evde diyelim.
eğer bugün yakalarsam arkama bakmadan çeker giderim ve yarın göğsümü gere gere aldattı bende terkettim diyebilirim.

kızacak bişey yok biz burda bi sinirle açılan ne konular okuduk sonları hep kociş kociş şeklinde bitti, iyi madem iemnşallah bulursun delilleri ve yoluna bakarsın

emin ol ki öyle bir durum olsa asla geri dönmem. gururlu olduğum için zaten ispat peşindeyim yoksa dediğim gibi 3 maymunu oynar bakardım yoluma.

işte bende ilk yorumumda bunu demek istedim yapacağın bu ise sana anlatır arkadaşlar pc ye nasıl casus program vs yükleyeceğini hatta madem yemekten sonra pırrr dışarı gidiyo peşine birini tak ya da sen takıl gör gözünle, bişey yakalamadın ama herşey ortada kocanla sevişmiyosun sana yanaşmıyo yanında oturmuyo geçmişi siliyo sence neden

Kadinlar genelde hissettiklerinde hakli cikarlar. Belki bu arkadaslari kendilerinin duzgun hayati olmayip gezip tozduklari icin esinizede bunu cazip göstermeye çalışıyorlardır. Ins baska biri yoktur

cimcimesultan
asıl arkadaşları sen anlayamamışın canım
muhtemelen önceden böyle bir konuyla rastlaşmamış olabilmenden olabilir
burada o kadar konu okuduk ki kocamı yakalayacağım napayım
sonra yakalar sonra başlarlar yok arkadaşıymış yok elemanıymış
günahını almışım kocişimimnnn mıç mıç da mıç mıç
yani öyle dolduk ki o yüzden böyle konuşuyoruz :)

neyse inşallah düşündüğümüz gibi değildir
yükledin mi casus programını?

Bu tip programlar çok eğlenceli, kuruyorsunuz ve bekliyorsunuz. Hep umudu oluyor insanın bir şey yoktur, olmaz diye ama gördükleri karşısında insan ciddi bir şok geçiriyor. Evde değilde dışarıda yapıyorsa işiniz daha zor gibi, çünkü işten çıkıp kaybolduğu sürede neler yaptığını görme şansınız çok düşük maalesef...

Kadın şüpheleniyorsa, hissediyorsa genelde doğru çıkıyor ve gördüğüm siz zaten buna hazırlıklısınız, umarım hakkınızda hayırlısı olur.

kızlar programı yükleyemiyorum yaa.
yüklemeye kadar herşeyi yapıyorum pc yeniden başlatmayı falan yapıyorum
ama yeniden başlattıktan sonra ctrl+alt+F7 ye basın diyor basıyorum progra açılmıyor.
neden acaba. F7 ye basınca hoparlörün kapanması dışında birşey olmadı offfff

canım benim eşinin davranışları cidden hiç normal değil ve seni gözden çıkardığı; ''alır anneni babanı yanına gidersin'' demesinden belli , bu nedenle bence kpss' ye sıkı çalış hayatını garantile pek sonununuz yok gibi hayatına ve keyfine bak sen de.

iyide pcyi alıp yatakodasına giden seninle ilgilenmeyen ve sürekli geçmişi silen adam bence seni zaten aldatıyodur
başka ne açıklaması olacak takıldığı kişiler belli
o zaman direk casus programla yakala ve boşa

evet 1 sene sonra tayin isteriz gelirsin diyor ama benim geri gelmeye gelirsemde ona dönmeye niyetim yok.

kuramıyorum yaa neden kuramadım acab olmadı 5 defa denedim sürekli ya hata verdi yada kurduğum halde snhale ile sayfayı açmadı

ben hiç kurmadım bilen biri yardım etse keşke

Son düzenleme:

canım üzüldüm.. ama her işte bir hayır vardır. böyle bir şey yaparsa onun kalitesizliği... sen güçlü bir kızsın. tabiki başının çaresine bakarsın. delilleri topla ve tazminatta iste.. kimsenin kimseyi aptal yerine koyma hakkı yok. artık istemiyorsa adam gibi söylesin. kem kümlee geçmez hayat..

Canım çok üzüldüm.Forumda arada yazdıklarını okumuşluğum var bir ara yazmıştım bebek konularında sana sen evliliğinde evlat sahibi olmaya çalışırken yuvanla ilgilenirken böyle şeyler yaşaman çok üzücü umarım bu zamanları az yara alarak atlatırsın.Kpss ye hazırlanmayı sakın bırakma eşinle devam edersin yada etmezsin ama en azından kendine ait bir gelirin olsun.Rabbim yardımcın olsun.

Öncelikle arama(bul) varya Windows tuşunun orada oraya *.jpeg yaz ya da resimleri arattır. Sonra tarihlere bak bazen silinse bile kalıyor o dosyalar. Resim baktıysa görebilirsin. Belki kaydettikleri bile vardır. Bu arada ben daha bir araştırırım yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…