esim bnden soguyor

Annene kızıp sessizce sana tavır mı almış?
Çok yaralanmış demek ki.

Üzerine gitmesen kendi haline bıraksan bir süre düzelir belki.

Sabir diliyorum yatamiyorum sanki kalbimin ustune bir tad koymuslar nefes alamiyorum

Yurt disindan dayim geldi anneannem ameliyat oldu meme kanseriydi goturmedi annemde bize geldi bana. Bussuru laf saydi bn gitmek istefim getirmefi dedim. Ondan bu yana bn den sogudu kapi surda diyo

Kusura bakma cnm evlilik dedigin. Sakiz degil cigneyip atamazsin bnm yavrum var hm

Bana ama baya ileri gitti kaynanam kayinbabam gorumcelerim hepsi ordaydi. Esim cok sinirlendi ses cikarmadi simdi bna. Cikariyor ama bn boyleyim kapi surda

yav ne sacma olay hala oturtamadim :s annen sana kizmis, damada bsy dememis, esin de orda bsy dememis, neyin tribinde simdi? takinti huyu var mi biraz

Annen sizin aile işlerinize çok karışır mı?
Yani son yaşanan bardağı taşıran son damla mı oldu?

Bu kadar hızlı bir değişim başka birini getiriyor benim aklıma, yoksa her çift sorun yaşar kızar yumuşar sonra ama ben seni istemiyorum diyorsa bu kadar net ve katı bir şekilde kafasında başka bir hayat var diye düşünürüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…