öyle olmus okudum mesajlarınızı arkadas ban yemiş burda sınırlenmeye gerek yok kavgaya gerek yok dıye dusunuyorum
Anaaaa
Evli olmak hava atılacak bir şey mi?
Ben evliyim derken böyle diyorum
siz de olgun birine benziyorsunuz o ifadeler üzmemiştir umarımArkadaş sinirlerine hakim olamadı.Özel hayatta yaşanılanlar intikam alır gibi ortaya dökmemek gerek.Ban yemesi tamamı ile kendi problemi
siz de olgun birine benziyorsunuz o ifadeler üzmemiştir umarım
Arkadaş sinirlerine hakim olamadı.Özel hayatta yaşanılanlar intikam alır gibi ortaya dökmemek gerek.Ban yemesi tamamı ile kendi problemi
Ben tartışmanızı okudum ve tartıştığınız kişinin yanlışlarının farkındayım çünkü çok açık yanlışları yalnız size kendi fikrimi de söylemek isterim sakıncası yoksa, 2 mesajınızı olgun ve sakin biri yazmış gibi, üçüncüsünde klavyeyi çocuğunuza vermişsiniz gibi. Ya da ben dalga geçen smiley kullanımına biraz önyargılı bakıyorum, bilemedim.
Bir de evet kesin yargılar yapılmamalı ama siz yapmışsınız sürekli. Konu sahibine eşiniz kesinlikle öyle bir şey yapmıyor yazmışsınız birkaç kere. Nereden bilebilirsiniz ki? Tüm aldatanlar daha ilgili olur diye bir kaide yok ki, bazı erkekler de soğuk davranıyor ciddi ciddi sonra da ayrılıyor mesela. Nasıl kesin aldatıyor demek yanlış yönlendirebilirse, kesinlikle aldatmıyor demek de öyle. Belki aldatılıyor ve buradaki teskin mesajlarıyla şüphelenmeyip 6 ay aldatılmaya devam edecek mesela. Olamaz mı?
Ayrı ayrı cevap vermek istiyorum.
1- ilgili arkadaşla polemiğe girmek istemedim.Her ne kadar sakin kalmaya çalışsam dahi sinirlenmedim dersem yalan söylemiş olurum.Ancak ne kadar alttan almaya çalıştıysam da olmadı.sonuçta durması gereken yeri bilemedi ne yazık ki.Özel hayatımdaki meselemi buraya yazıp ona nispet yapar gibi söyleyen birine biraz da alaycı yaklaşmam gayet doğaldır diye düşündüm
2-Kesin ifadeler konu sahibesini sakinleştirmek amacıylaydı.Hatta son sayfalardaki bir mesajımda '' gözü kapalı yaşamamalı tabiiki de ama asıpta kesmemeli '' dedim.Yani oradaki amaç önce sakinleştir,sonra düşündür ve harekete geçirdi.Lakin polemik yaşadığım arkadaş sağolsun fırsat vermedi.Ben sadece hele bir yangını söndüreyim de sonra küllerini temizlerim istedim.Sıcak sıcak temizlenmez değil mi ?
ben dalga geçen smiley kullanımına biraz önyargılı bakıyorum, bilemedim bu sözünüze saygıyla yaklaşıyor ve bende destekliyorum lakin bazı zamanlarda gerekli oluyor.Tavsiye ederim
Evet ne kadar istesek de tartışmayı tek taraflı istediğimiz düzeyde tutamıyoruz haklısınız. Üslubunuz için teşekkür ederim, ben sadece asıl tavrınızın normal mesajlarınız gibi olduğunu hissettiğim için belirtmek istemiştim.
Diğer konuda da evet, panikle bir şeyler yapmamalı konu sahibi. Ama eşine doğrudan sormuştur bence çoktan. İhtiyatlı olmasında fayda var.
annenle ne olduki bu kadar?Esimle konustuk. Bana kizma ama neden bana bir haftadir soguk davraniyosun naptim sana dedim. Sen yaptin boyle dedi bn naptim dedim annemle bi sorun yasamistik annem bi dedim annen kina yaksin istedigi oldu bn boyleyim dedi bnde sen boyle yaptikca bnde senden uzaklasiyom.dedim sen bilirsin. Yeter artik aha kapi orda dedi bn boyleyim dedi.bnde sana inandim guvendm sucmu ettim dedim agladim ses bile cikarmadan tv izleci olmek istiyorum
Lutfen arkadaslar tartismayin bnm derdim bana yeter bn derdimi sizinle payladiyorum herkes fikrini yaza bilir. Neden bosandiniz acaba yaa bana kapi surda diyo.. Ne olur yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?