senin kaliten hepimize yeter.mune nerelerde ya.burasi mahalle kavgasina donmus.ne kadar kalitesiz cumleler kurulmus ya.insanligimdan utandim
herşeyi bir sen biliyorsun ya yeter. sana sorarım artık. google a gerek yok.
bu arada taraftarların yazdıklarını okusun da senin de o kadar masum olmadığını anlasın.
valla şu pazartesi olsada tesadüfen girdiğim şu kadınlar klübündan kurtulsam .senin gibilerle uğraşacak kadar boş değilim. ne yazık ki.Taraftarlarım mı ? Çok ayıp.İnsanların düşüncelerini açıklamasına ve beğendiklerini beğenip beğenmediklerini eleştirmesine kızmamalısınız.Bu ne derece öfke kontrolü olmadan hareket ettiğinizin kanıtıdır.Beni de eleştirebilirler buna saygı duyarım.Lakin boşanmak mevzusunu bir ayıpmış gibi ortaya dökmek çok ayıp ve hakaretvari bir söylemdir.
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YA.burdan kendi fikrimce söylüyorum kd140207 adlı üye bu kavgadan banlanırsa diğer üye de banlanır inşallah , yazdıklarınızı okudum kavgayı ilk sblvsr adlı üye çıkarmış, insanların damarlarına basıyorsunuz sonra vay sen niye böyle dedin seviye yerlerde falan, az bi dönün de kendnize bakın , yazdıklarınızla insanları çileden çıkaran sizsiniz ayıp ya..
burdan kendi fikrimce söylüyorum kd140207 adlı üye bu kavgadan banlanırsa diğer üye de banlanır inşallah , yazdıklarınızı okudum kavgayı ilk sblvsr adlı üye çıkarmış, insanların damarlarına basıyorsunuz sonra vay sen niye böyle dedin seviye yerlerde falan, az bi dönün de kendnize bakın , yazdıklarınızla insanları çileden çıkaran sizsiniz ayıp ya..
haksızlık olmasın diye söylüyorum , cidden konunu başından beri yardım amaçlı konuşmussunuz bunu yazılanları gördüm, ama diğer üye , laubali şekilde size cevap yazmış yok kıyamam falan diye, bende olsam bende çileden çıkardım sonuna kadar haklısınız bunu bilin..ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM YA.
NİHAYET BİRİ ANLADI.AKILLI İNSANIN HALİ BAŞKA TABİ.haksızlık olmasın diye söylüyorum , cidden konunu başından beri yardım amaçlı konuşmussunuz bunu yazılanları gördüm, ama diğer üye , laubali şekilde size cevap yazmış yok kıyamam falan diye, bende olsam bende çileden çıkardım sonuna kadar haklısınız bunu bilin..
tamam meydan senin boş hayatını bunlarla doldur.Herkes düşüncesini fikirlerini hakaretvari olmadan ifade eder.Ama kimse kimsenin ifadesini alıntı yaparak o düşünceyi eleştiremez.amaç konu sahibesine yardım ise onu herkes yapar.Ama kimse özel durumunu burada madem böyledin neden şöyle oldun diyemez.
Yargısız infaz mevzusuna gelince de neden infaz edilesiniz ki ...Sadece siz nasıl benden alıntı yaparak eleştirdiniz sizde eleştirildiniz.bu kadar basit.Ben öfkemi kontrol ettim siz ise saldırıya geçtiniz.Hemde taraftarım ilan ettiniz bir çok arkadaşı ki bunu da ayıpladım.Kimse kimsenin taraftarı değildir.
Gidene güle güle denir,gelene de hoş geldin....
tamam meydan senin boş hayatını bunlarla doldur.
hakikaten hastasınız hanımefendi. ne oldu böyle egonu tatmin ettin de hayattaki başarısızlıklarınımı unuttun. inşallah bir yetkili bunları okurda cevap vermekten kurtulurum.İşte tamda bundan bahsediyorum.Hakaret ederek cevap verdiğini sanmak
hakikaten hastasınız hanımefendi. ne oldu böyle egonu tatmin ettin de hayattaki başarısızlıklarınımı unuttun. inşallah bir yetkili bunları okurda cevap vermekten kurtulurum.
dur ben sana şu meşur google dan tımarhane telefonunu bulayım. valla artık çatlasan da cevap veremem. çünki misafirim geldi. gitmeliyim. yarın da artık olmayacağıma göre Allah seninle muhatap olmak zorunda kalan insanlara yardım etsin. HASTA .Hayatımdaki başarısızlığım mı ? nedir ki o merak ettim
dur ben sana şu meşur google dan tımarhane telefonunu bulayım. valla artık çatlasan da cevap veremem. çünki misafirim geldi. gitmeliyim. yarın da artık olmayacağıma göre Allah seninle muhatap olmak zorunda kalan insanlara yardım etsin. HASTA .
Birbirimizi cok seviyoduk. Biz bilmiyorum 1 hafta icinde cok degisti ya. Eskiden bana sarilmadann yatmazdi surekli arardi ilgilenirdi simdi. 1haftada ne olduu. Buna yardim edin
Bak arkadaşım eğer ki her söyleneni ciddiye alır ve duygularınla hareket edersen sıkıntılı durumlar yaşarsın.Tedbiri elden bırakma , suçlama , suçu görmeden infaz etme ve sabırlı davran.Kazanan sen olursun.aklını şüphelerden arındır.Sana burada ne söylenirse söylensin sonuçta bu durumu yaşayan sensin.Öyle hareket et ki fincancı katırlarını ürkütme.Aklınla hareket et.Sen kadınsın ve unutma kadınlar zeki insanlardır,duygusal davranmadıkları sürece.Asla hemen karar verme.İzle ve bilgilen sonra da bir karar alırsan asla geri dönme.Görüyorsun ki hemen dile düşebilirsin.Lakin yaptıklarından da pişmanlık duyma.
Eşinde problem yok.bunu bilmeni isterim.Adamın büyük bir sıkıntısı var.Belki bilmediğin bir borcu , altından kalkamadığı bir sorunu var.Nasıl ki bayanlar her durumunu eşlerine açamıyor erkeklerde de aynı durum var.ayrıca parasal sıkıntılar bir erkeği en çok vuran meselelerdir.Dediğim gibi aklını ve gönlünü ferah tut.
Her şey gönlünce olsun.Allaha emanet ol
Kadının hazimsizligi yok ki bosanmayi bile işin içine katmissiniz son derece güzel seviyeli cevap vermiş .belli ki kendinden çok emin keşke hepimiz onun gibi olabilsekALLAHAŞKINA BENİMLE DİDİŞMEYİ BIRAK TA ŞU DAHİYANE FİKİRLERİNİ KONU SAHİBİNE SAKLA.
HAZIMSIZLIĞINI DA BU KADAR BELLİ ETME BARİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?