Ben de ani tepkiler vermeden sakince düşünme taraftarıyım ama adam telefonun pili çıkartıyor, çıkartmazsa da kapatıyormuş. Sizce bu normal mi ? Tamam konu sahibini gaza getirmeyelim de ? Bana bu normal gelmedi.
Tamam normal değil diyelim.Lakin darağacı kurmanın da anlamı yok diye düşünüyorum.Ayrıca gerçekten sebebini bilmediğimiz birşeyde fazla keskin konuşmak iyi değil.Çünkü bilgisayarlar kapatılır ve herkes anne baba çocuk ve eşlerinin yanına gider.ama bu sıkıntı ile tek başına mücadele edecek kişi ilgili arkadaştır.dolayısıyla arkadaşı aklı selim olmaya davet etmeliyiz.Ben asla gözü kapalı yaşa demiyorum ama asıp kesme.anlamaya çalış ve öğren.Sonra da yapılması gerekeni yap.
herkes bataryayı çıkarmasına tuhaf bakmış ama sonuçta alıp bataryayı takabilme ihtimalin var eşin uyurken bunda ne var ki
ben de telefonumu kapatır uzağa koyarım hatta gecenin bir vakti mesaj arama vs gelsin istemiyorum
hatta bazen gün içinde kullanmadığımda da kapatırım rahat oluyor
Birbirimizi cok seviyoduk. Biz bilmiyorum 1 hafta icinde cok degisti ya. Eskiden bana sarilmadann yatmazdi surekli arardi ilgilenirdi simdi. 1haftada ne olduu. Buna yardim edin
Pini de bilmiyormuş sanırım cast
Baskasinin acisiyla nede güzel dalga geçiyoruz. Yarina cikacagimiz bile belli değilken evliyim diye hava atiyoruz birde.
İnsan kinadigini yasamadan ölmez derler arkadasim istemem tabi kimsenin yuvasi yikilsin ama bir kadinin canini böyle yakan birinede müstahak gibi buBoşanmış tüm erkek ve kadınlar bu cümleyi
''Zaten eşinin sana neden dayanamadığı belli oldu.''
en yakınlarından bile işiteceklerini bilerek ayrılırlar eşlerinden.
Cümlenin yaralayıcı güçe sahip olduğu yanılgısı içindedirler.
Evet iki kişi artık biribirlerine dayanamadığı için yollarını ayırmışlardır.
Ben de bu nedenle boşanabilme ruhsatımı kullandım.
Birbirimize dayanamadık.
Söz uçar yazı kalır. Arkadaşın talihsizliği de bu oldu.İnsan kinadigini yasamadan ölmez derler arkadasim istemem tabi kimsenin yuvasi yikilsin ama bir kadinin canini böyle yakan birinede müstahak gibi bu
Baskasinin acisiyla nede güzel dalga geçiyoruz. Yarina cikacagimiz bile belli değilken evliyim diye hava atiyoruz birde.
Konu sahıbını teskin ederken birbirinizi üzmüşşünüzYaram yok çok şükür.Neden yaram olsun ki.boşanmak yara değildir.Evliyken numara yapmak yaradır.Ve insanları paranoya haline sürükleyecek cümleler kurmak yaradır.O kadar keskin ifadeler ve eşinize güveninizin olmaması asıl sizin yaranızın olduğunun kanıtıdır.Aldatılmadım dayak yemedim ve evliliğimde mutluluk yalanları söylemedim.İkimizin aldığı bir karar ile boşandık.ok ?
Konu sahıbını teskin ederken birbirinizi üzmüşşünüz
öyle olmus okudum mesajlarınızı arkadas ban yemiş burda sınırlenmeye gerek yok kavgaya gerek yok dıye dusunuyorumEvet doğru söylediniz.Alevlendi ortalık bir anda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?