esim bnden soguyor

Ben de ani tepkiler vermeden sakince düşünme taraftarıyım ama adam telefonun pili çıkartıyor, çıkartmazsa da kapatıyormuş. Sizce bu normal mi ? Tamam konu sahibini gaza getirmeyelim de ? Bana bu normal gelmedi.

Tamam normal değil diyelim.Lakin darağacı kurmanın da anlamı yok diye düşünüyorum.Ayrıca gerçekten sebebini bilmediğimiz birşeyde fazla keskin konuşmak iyi değil.Çünkü bilgisayarlar kapatılır ve herkes anne baba çocuk ve eşlerinin yanına gider.ama bu sıkıntı ile tek başına mücadele edecek kişi ilgili arkadaştır.dolayısıyla arkadaşı aklı selim olmaya davet etmeliyiz.Ben asla gözü kapalı yaşa demiyorum ama asıp kesme.anlamaya çalış ve öğren.Sonra da yapılması gerekeni yap.

eğer ki eşin kesin şöyledir kesin böyledir dersek arkadaş onu arar ve olmasa da oldu zanneder.yoksa da var zanneder.

En sağlıklı olan eşi işe konuşması bence de. Neden böyle yapıyorsun demesi eğer verilen cevap tatmin etmezse bunu da eşine belirtmesi. Ayrıca diyelim ki eşi aldatıyor minareyi çalan kılıfı hazırlar diye bir söz vardır istese o telefonu kapatmdan da yapar. Ben ne evli mutlu ama saman altından su akıtan çiftler gördüm. Bu da var yani. Burda tek önemli olan kişi hanımefendinin eşi. Tüm cevaplar onda.

herkes bataryayı çıkarmasına tuhaf bakmış ama sonuçta alıp bataryayı takabilme ihtimalin var eşin uyurken bunda ne var ki
ben de telefonumu kapatır uzağa koyarım hatta gecenin bir vakti mesaj arama vs gelsin istemiyorum
hatta bazen gün içinde kullanmadığımda da kapatırım rahat oluyor

Pini de bilmiyormuş sanırım cast

Pini de bilmiyormuş sanırım cast

ben de vermem
şifre de koyarım kurcalamasın
çünkü en olmıcak yerden en olmıcak şeyden paranoyay bağlıyor
mesela bir konuşmanın öncesi vardır ya da bi danışanım yazmıştır ama o onu bilmeden görünce kuduruyor
eğer konu sahibi de benim eşim gibiyseolmıcak şeyden kıskançlık yapıyosa valla adam doğru yapıyor

ilk iki sayfa konuyla ilgili geri kalan birbirine laf sokma. konu sahibi yeni konu açsın bence bu çöp oldu. gelişmeleri merak ediyoruz. umarım korkulacak bir şey yoktur.

herkesin bir ani bir anina uymayabilir.benim moralim bozukken can deseler sinirlenirim.siz caninizi sikmayin.zaman verin

Eşi ile sağlıklı bir konuşma bütün meseleyi çözer ve bu konuyu kapatır.Ama sakince , saygı ile , suçlamadan konuşulmalı

İnsan kinadigini yasamadan ölmez derler arkadasim istemem tabi kimsenin yuvasi yikilsin ama bir kadinin canini böyle yakan birinede müstahak gibi bu

İnsan kinadigini yasamadan ölmez derler arkadasim istemem tabi kimsenin yuvasi yikilsin ama bir kadinin canini böyle yakan birinede müstahak gibi bu
Söz uçar yazı kalır. Arkadaşın talihsizliği de bu oldu.
Tüm yuvalar birlik beraberlik huzur içinde olsun İnşallah.
Sağduyulu yorumun için çok teşekkür ederim.

Telefonu kapalı tutması batarya çıkarması mantıklı gelmedi..alın karşınıza bataryayı takmasını isteyin ve inceleyin onun yanında,eşi olarak bunu yapabilmelisiniz gizli gizli iş çevirmeye gerek yok bir durum varsa size söylesin,belki de zannettiğiniz gibi değil ama içinizi rahatlatması gereken kişi eşiniz bunu ancak onunla çözebilirsiniz

Konu sahıbını teskin ederken birbirinizi üzmüşşünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…