- 2 Eylül 2022
- 33
- 30
- 3
- 31
- Konu Sahibi Bilinmez1kisi
-
Kim ne derse desin, mutsuz oldugun yerde durma, mutsuz eden insanı hayatından çıkar at. İmza: kızı 9 ay önce boşanmış bir anne.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...Kim ne derse desin, mutsuz oldugun yerde durma, mutsuz eden insanı hayatından çıkar at. İmza: kızı 9 ay önce boşanmış bir anne.
Maddi gücüm yerinde değil maalesef oyüzden katlanıyorumBizim ülkede hiçbir babaannenin kolay kolay boşanılmasını destekleyeceğini sanmıyorum. Siz çalışıyor musunuz? Maddi gücünüz yerindeyse kimsenin onayına ihtiyacınız yok. Eşiniz de blöf yapıyor.
Tabi canım, halı her şeyin ilacıdır.Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Allah seni iyi etsin güldürdün beni ama ağlanacak halime gülüyorum şuan maalesefTabi canım, halı her şeyin ilacıdır.
Evliliğiniz kötü mü gidiyor? Halı alın. Zaten evliliğin kötü olmasının sebebi halısızlıktır.
İlaç konusunda şunu söyleyebiliriz siz devam edin işe yarayacaktır zamanla kafanıza göre bırakmayın o daha sakıncalı. Eşinizinde gerçekten canına kıyacağını hiç zannetmiyorum ayrılınca intihar edecek kadar seven adam aldatmaz zaten çocukca blöf yapıyor.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
:) Amin canım, hepimize inşallah.Allah seni iyi etsin güldürdün beni ama ağlanacak halime gülüyorum şuan maalesef
Fiilen aldatmadı ama rehberinde samet diye biri vardı kız resmi vardı watsapta eskort gibi bişeydi...Vallaha gercekten aldattiysa intihar etsin totosu yiyiyorsasize merhamet etmeyenlere merhamet göstermeyin
Ortada sevgi olmamasına ve aldatmasina rağmen seni elinde tutmaya çalışan o hödük tek başına ölebilir isterse. Ama seni de yanında götürmeye kalkabilir. Bir kere ağzına almış ölümü iki gün sonra ben niye ölüyüm o ölsün de diyebilir. Bence temkinli ol haberler bunlarla dolu bosanacaksan kizinla güçlü bir şekilde nasıl ayakta duracaksın onun planını yap ama bence o zamana kadar bunu o adama karşı dillendirme.Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun
Bosaninca aldıkları halıyı geri iade edersinizBenim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Valla kaç senedir bunları düşünmekten yoruldum oyüzden ilaç içiyorum bendeİlaç konusunda şunu söyleyebiliriz siz devam edin işe yarayacaktır zamanla kafanıza göre bırakmayın o daha sakıncalı. Eşinizinde gerçekten canına kıyacağını hiç zannetmiyorum ayrılınca intihar edecek kadar seven adam aldatmaz zaten çocukca blöf yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?