- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
- Konu Sahibi Bilinmez1kisi
İntihar kolay olsaydı Türkiye'de kadın kalmazdı tüm yük sırtımızda çünkü bosanin tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet size katılıyorumİntihar kolay olsaydı Türkiye'de kadın kalmazdı tüm yük sırtımızda çünkü bosanin tabiki
Bencede nereye isterlerse sersinler artıkBosaninca aldıkları halıyı geri iade edersiniz
Zaten bir dahaki problemimizde çocugumu alıp gidicem sığınma evine çünkü biliyorum ne olursa olsun çevremdeki insanların fikri değişmicekEşinize diyin ki intihar edeceksen boşamadan et de dirinden fayda göremedim belki öldükten sonra 3 5 kuruş maaş bağlarlar da bana da faydan olur :)
Merak etmeyin hiçbir şey yapmaz.
Sizin mesleğiniz var mı? Babannenize "halımı da alıp gelip çalışcağım hiçbir şey istemiyorum çocuğun okul saatleri dışında göz kulak ol yeter" deseniz ne der? Sen yok dersen sığınma evine gideceğim sokakta kalacağım yine de boşayacağım deseniz. Ciddiyetini görse belki destek olur.
Arkasında olsam da olmasam da, kızımın mesleği var. Senin de meslek sahibi olduğunu düşünerek bu yorumu yaptım. Yaşadıklarını ailene olduğu gibi anlat. Belli yaş grubundaki insanların anlaması zor olabilir ama, sen yine de ısrarla anlat...Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Evet gerçekten ciddi anlamda çok yıprandım zaten psikolojik olarak. bir sürü hap içtim intihar ettim yoğun bakımda kaldım yaptığım hiç bir şeyden yaşamaktan zevk almıyorum artık ne yazıkkiSze vicdan azabı çektirmek için boş konuşuyor intihar edemez gelmeyin bu oyunlara boşanın. Sizi yanında tutmak için sığındığı bahane. Boşayın ne hali varsa görsün. Böyle çok yıpranırsınız.
Aldatmadan once akli nerdeymis?Yani intihari tabiki desteklemeyiz ama havlayan kopek isirmaz,intihar edecek adam bangir bagir anlatmaz bunu.Caliisiyor musunuz?Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinBlöf yapıyor inanma. Ölmeyi bayılmak sanıyor heralde. Babanne istemez tabi boşanmanı onu da anlamak lazım. Ama sen güçlü dur lütfen küçücük kızın var.
Hayır çalışmıyorum eşim izin vermiyor eğer çalışırsam aklım kayarmış birisi bana azıcık ilgi gösterdiğü zamanAldatmadan once akli nerdeymis?Yani intihari tabiki desteklemeyiz ama havlayan kopek isirmaz,intihar edecek adam bangir bagir anlatmaz bunu.Caliisiyor musunuz?
Etsin?Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Süper bir annesiniz. Keşke sizin gibi bir annem olsa. Biz boşanırken kendimizi geçip annemizi düşünmek zorunda kalıyoruzKim ne derse desin, mutsuz oldugun yerde durma, mutsuz eden insanı hayatından çıkar at. İmza: kızı 9 ay önce boşanmış bir anne.![]()
Cocugunuz var yahuu ne meraklisiniz ailecek intiharaEvet gerçekten ciddi anlamda çok yıprandım zaten psikolojik olarak. bir sürü hap içtim intihar ettim yoğun bakımda kaldım yaptığım hiç bir şeyden yaşamaktan zevk almıyorum artık ne yazıkki
Artık anlatmaktan yoruldum gerçekten çünkü bunu anlayabilecek insanlar yok karşımda maalesefArkasında olsam da olmasam da, kızımın mesleği var. Senin de meslek sahibi olduğunu düşünerek bu yorumu yaptım. Yaşadıklarını ailene olduğu gibi anlat. Belli yaş grubundaki insanların anlaması zor olabilir ama, sen yine de ısrarla anlat...
Eğer maddi olarak kendinize yeter durumdaysaniz, kimseyi düşünmeyin. Kızım 9 yıllık evliliğini çocuğuna rağmen çok şükür noktaladı, yeniden renklendi.Süper bir annesiniz. Keşke sizin gibi bir annem olsa. Biz boşanırken kendimizi geçip annemizi düşünmek zorunda kalıyoruzbu yüzden bosanamiyoruz
Konu fake mi?Yani 2022 de boyle kadinlar yoktur umarim.Aldatmis bide izin mi istiyorsunuz?pessHayır çalışmıyorum eşim izin vermiyor eğer çalışırsam aklım kayarmış birisi bana azıcık ilgi gösterdiğü zaman