Eşim boşanırsam intihar edecekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim arkamda kimse yokk maalesef babanemler evliliğim düzelsin diye evime halı almışlardı okadar halı aldık boşanma diyorlar...
Halınızı da alırsınız giderken madem.
Bu ne saçma bir durumdur ya.
Şaka gibi.
Konuya yorumum;
Sizi aldatıyorsa ayrılın,ölür/kalır o onun meselesi. Size değer verse aldatmazdı zaten.
Salın ipini gitsin.

Aslında halımız vardı ama hayatıma bir değişiklik getirmek istediler ve bir halı alınca daha mutlu olucağımı düşündüler gerçekten komik 😅
Halılar aşkınaaaaaa! :KK53:
Aileniz cidden tuhaf. Halı alınca sevinen, kendini iyi hisseden biri olduğunu sanmıyorum koca dünyada. :deli:
Halı alalım, kocanı boşama. Müthiş bir mantık. Hele bir de oturma grubu falan almış olsalardı, herhalde ikinci çocuğu yap derlerdi. Bir oturma grubu bir çocuk eder nihayetinde. :110:

Hastanelerdeki intihar servislerini gördünüz mü hiç. Bir sürü intihar etmeye çalışmış fakat büyük hasarlarla hayatta kalan insanları.
Öyle sanıldığı kadar kolay değil insanın kendini öldürebilmesi.

Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Sizin mutluluğunuz da mutsuzlugunuz da sizi ilgilendiriyor. Boşanmak sizin kararınız karşı tarafın buna nasıl tepki vereceği onun kararı. Şuanda da psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz.

Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Meslek sahibi bir kadınsan hiç düşünme boşa gitsin palavra atıyor bir bok yapmaz. Eğer ev hanımı isen önce bir iş bul kendi maddi özgürlüğünün olması çok önemli. Vee kızını düşün mutsuz bir anne mutlu bir çocuk yetiştiremez sen ne kadar mutlu güçlü bir kadın olur isen çocuğunda o kadar mutlu bir çocuk olur.

Hayretler içindeyim;
1- Adam aldatmış ama boşarsan intihar ederim diyor
2- Babaanne evlilik kurtulsun diye halı alıyor
3- Kadın, kocasını intihar edecekmiş diye şikayet ederken kendi de bunu denemiş
4- Böyle öküz eşten çalışmak için icazet isteniyor.

Çocuk adına çok üzgünüm.
Eşinizle cinsel ilişkiye girerken midenizin bulaması öğürmeler ve bunu kaynananızın duyup sizi araması yapıcaksın tabi biz seni neden aldık gelin diye oğlumun ihtiyaçlarını karşılaman için aldık demesi bunu duyunca benim sinir krizi geçirmem ve bunun intihara kadar gitmesi gerçeği maalesef

Yorumlari okuyamadim.Arada yazdiniz mi bilmiyorum ama.
Sizi aldatan adamla evli kalsaniz kızınizin gözlerine nasil bakacaksiniz?
Büyürken sizi kendine örnek alacak.Özguvenli, ayaklari üzerinde duran bir annemi? yoksa ezik, aldatan kocasina bağımlı, mutsuz olduğu hayata hem kendini hem de kızıni köle eden bir annemi?
Bunun cevabını verirseniz karariniz belli olur.
intihar filan etmez merak etmeyin.Ha diyelim ki etti , sizi aldatan şerefsiz için hic üzülmeyin.
Not:3 ay önce aldatıldığı icin boşanip 7 yaşında ki kiziyla yeni bir hayat kuran anneyim.Benim ex keşke intihar etseydi; dünyaya ve kızına daha faydali olurdu.

Eşinizle cinsel ilişkiye girerken midenizin bulaması öğürmeler ve bunu kaynananızın duyup sizi araması yapıcaksın tabi biz seni neden aldık gelin diye oğlumun ihtiyaçlarını karşılaman için aldık demesi bunu duyunca benim sinir krizi geçirmem ve bunun intihara kadar gitmesi gerçeği maalesef
Bu anlattığınız korkunç fakat çözümü bu değil. Eşim dediğiniz ... 'dan ve iğrenç annesinden kurtulup evladınızla yeni bir hayat kurmanız en doğrusu ve mantıklısı.

Dogru anladım dimi siz intihar ettiniz hastanede tedavi gördünüz bu arada evladınız neredeydi?onu kime emanet ettiniz?
Lütfen yapmayın yazık ediyorsunuz kendinize evladınıza.
Bugun ev işlerinde çalışan,merdiven silen okadar çok kadın size örnek olmuyor mu,ayakta kalmaları cesaret vermiyor mu?
Para kazanıp babaanneye bakınca boşanmış olmanızdan rahatsızlık duymayacaktır.
Anneniz evlenmediyse anlaşabiliyorsanız yada koca kadar kötü biri değilse birlikte yaşayabilirsiniz

Kendinizi çaresiz hissedip,intihar etmeye çalışmışsınız.Şükür kurtulmuşsunuz.Yapmayın,canınıza kıymet verin.Bir daha böyle bir şeye kalkışmayacağınıza,kendi kendinize söz verip,bulunduğunuz şartları değiştirmek için çaba sarf edin.183 ü arayıp,yapabilecekleriniz için hem bilgi alın,hem yardım talep edin.
Bir şeylerin değişmesi için önce siz adım atın.Şu hayatta ölümden başka her şeyin bir çaresi vardır.

İntihar ederım dıolar ama can öle tatlıkı. Kimse intihar etmesın tabi. Sen önce kendını düşün canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X