Eşim boşanırsam intihar edecekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halıyla evlilik mi kurtarılıyormuş? Çok özür dileyerek söylüyorum, babaanneniz belki çok iyi niyetli olabilir, ama böyle bir konuda fikri alınacak en son insanmış.
Kız "bu evliliği sürdürmeye halim yok " demişse ..teyze "halım yok" anlamış demek ki😂

Allah seni iyi etsin güldürdün beni ama ağlanacak halime gülüyorum şuan maalesef
Sen bir toparlan önce. Allah büyük bir kapı kapanır diğeri açılır. İşin var mı? Yoksa yavrun büyümüş bir iş edin kendine. Eşine de tedavi ol de. Hatta birlikte terapi alalım evlilik terapisi deyin. Belki terapist ikna eder bir yol yordam gösterir. 2 tane minik yavrum var ayrıldım bende. Kolay mı dersen değil ama o hayatı yaşamaktansa bu hayatımı tercih ederim. Boşandığıma hiç pişman olmadım

eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni..
Ya kusura bakmayın asla acınızla dalga geçmiyorum, ama böyle yapan erkekler aşırı itici değil mi ya? ayrılırsan, boşanırsan önce kendimi sonra seni öldürürüm (😎) tripleri, bi aciz, yapışkan durumlar…

Böyleleri selenadaki kıvılcımı hatırlatıyor bana. İstediklerimi yapmazsanız nefesimi tutarım kendimi öldürürüm diyordu o da. Resmen aynı saçmalık ikisi de.
56BC94CA-B64E-4787-8457-F78F9DBE575A.jpeg

Az da olsa neşelenirsiniz umarım, yüzünüz gülsün diye esprili şey ettim :KK48:

Bence ilk etapta kendinizi toparlamaya çalışın, hayattaki amacım ne diye düşünün. Okumamış olabilirsiniz tanıdık bir çevreniz de olmayabilir ama bir süre sonra mutlaka bir kapı açılacaktır olumlu düşünmeye gayret edin. Yalnız değilsiniz, bu hem size mücadele gücü verir yanınızda evladınız var öyle düşünün, ilk önce kendiniz sonra evladınız için dik durmaya odaklanın. İntihar etmek isteyen bireyler, araştırmalara bakarsanız genelde bu durumu belli etmezler çevrelerine. Her birey kendinden sorumludur. Yaptığı doğrusuyla da yanlışıyla da. Kimseye çocuğunuzla ikinizin geleceğini kirlettirmeyin, temiz bir sayfa açın derim sadece bir öneri.

Beni aldattığı için boşandığım adam, intihar ederim ayrılma diyosa hemen boşarım ki çabucak intihar etsin😂 bi de onun canını mı düşüncem banane nerde geberirse gebersin, siz de o ahlaksız mahluğu düşüneceğinize kendi canınızı düşünün. Ayrıca boşanıp boşanmamanız babaannenizi hiiiiç alakadar etmez sanane der geçerim.

Güçsüz, özgüveni olmayan insanlar yapar bunu anca tehdit ederler sizi gerçekten seven ,düşünen birisi sizin mutluluğunuzu düşünür bu tamamen saplantı

Kendi basina yapabileceksen bosan, yapamayacaksan bosanma. Esinin intihar ihtimali icinse her canli bir gun olumu tadacak, dolayisiyla sen kendini dusun, kendi secimi intiharsa elinden bir sey gelmez.

aldat aldat sonra intihar edeceğim diye blöf yap, karaktersiz adam. boşa gitsin. hiçbir şey yapmaz böyleleri kendine emin ol olan sana olur.

Her boşanma konusunda eski eş de aynı şeyi söylerdi. Yalvarır, yakarir, aglardi. Her defasında affettim, en sonunda boşadim. Ölmedi, yeni eş yapmış:))) . Hayatınıza bakın, kurtaracaginiz yıllarınıza bakın. Aynı şekilde tekrarlar durur, aldığınız yaralarla kalırsınız. Psikolojinizi daha fszla bozmayın.

Arkadaşlar herkese merhaba içimdekileri buraya dökmek istiyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum içinden çıkılmaz bir haldeyim eşimle hiç iyi anlaşamıyoruz.. bir tane kızım var 6 yaşında eşimin beni aldattığını biliyorum benim annemle babam ayrı ikisinden de uzağım babaannemin elinde büyüdüm zaten.. severek isteyerek evlendim fakat zamanla sevmediğimin farkına vardım aynı evde durmak dahi istemiyorum ama babaannemler boşanmamı istemiyor eşim de benden boşanmıyor boşanırsam intihar edecekmiş öyle tehdit ediyor beni.. ben de aynı şekilde psikolojik olarak çökmüştüm ilaçlar içtim çünkü kimse yanımda olmuyordu tek başımaydım ne yapacağımı bilmiyorum psikolojik destek aldım ilaç kullandım ama fayda etmiyor gibi geliyor... bana bir fikir verin ne yapmalıyım yolun sonundayım artık...
Etsin iste ne guzel. Bir pislik temizlenir dunyadan. Neye karar veremediniz anlamadim. 😏

Yiyorsa öldürsün kendini :KK53:
Adam degılse öldürsün valla .

Eşlerine karsı insan olamazlar. Ayrılmaya gelınce ergen gibi " öldürürm kendımı "

Afedersınız ama ben olsam " geber ulan " derim .

Evlenınce mal aldıklarını sanıyorlar

Madem bu kadar seviyordu neden aldatıyor yani bu erkekler gerçekten kaz kafalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X