- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
- Konu Sahibi pismanim999
Cidden inşallah fakedirben hala fake bir konu yüzünden sinirim zıplamıştır inşallah diye düşünüyorum ama gerçekse vallahi beynimi yiyeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden inşallah fakedirben hala fake bir konu yüzünden sinirim zıplamıştır inşallah diye düşünüyorum ama gerçekse vallahi beynimi yiyeceğim.
kendi eşine değer vermediği için ezik gördüğü için bence rahatlıkla salak aptal vs demiş adamın hareketleri de bariz hoşuna gitmiş..
esas şimdi eşi konu sahibi için neler söylüyor onu düşünmesi gerek..
Cidden inşallah fakedir
Eline geçirdiğin ilk şeyi kafasına atsaydın bak bakalım devam ediyormuydukonduramadım, kaç yıldır çalışıyorum bugüne kadar olmadı şakadır biter elbet dedim sürekli tepki verdim uzatma dedim
ezik görmedim, bir kere yalan söyledim fark etti her tartışmayı geçmişe bağlıyordu yalanımı her tartışmada ama her tartışmada alakalı alakasız sürekli yüzüme vuruyordu kavga etmekten sıkılmıştım. sinirle söylediğim basit şeyler
ne der bilemem ama bir daha dönmez bence.
hergün en basit birşeyde konu geçmişe bağlanıyordu sen yalancısın diyordu sıkılmıştım bir hata haklısın ama ezik görmedimben olsam bende vururdum en nefret ettiğim şey yalan bu hayatta insan ölümün ucunda bile olsa doğruyu söylemeli ağız bir kere yalana alışırsa devamı gelir..
kaldı ki bu yalanla güveni kırılmış üzerine elin adamıyla elele tutuşmak zaten tüy dikmişsin..
hergün en basit birşeyde konu geçmişe bağlanıyordu sen yalancısın diyordu sıkılmıştım bir hata haklısın ama ezik görmedim
Eşiniz çok haklı bence. Sizin sınırınızı koymnız gerekirdi o adama karşı sert davranabilirdiniz. Sana yılışık davranmış üstelik evlisin neden kendine böyle davrandırdın. Kadın tepkisini koyduktan sonra erkek bişey yapamaz.Merhabalar 32 yaşındayım. Ankara da halkla ilişkiler ( anket) yapan bir kamu kuruluşun da çalışıyorum. 6 aydır iş yerinde evli ve çocuklu iş arkadaşım sürekli asılıyordu. ben yapma böyle sözler söyleme deyince ayıp evlisin evliyim dediğim de şaka yapıyorum diyordu. ben samimiyetine arkadaş olduğunu güvendiğimden pek ciddiye almıyor hatta salaklıklarına gülüyordum. elimi tutmaya çalıyor, sigarasını yaktırıyor, ben anlamadım ama beni taciz ediyormuş.. Eşim müfettiş denetimleri için ara ara şehir dışına gider, eşimin şehir dışında olduğunu bir gün ankete çıktığımız diğer arkadaşları bıraktık eşim evde yok bize gidelim mi dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim. seni deniyorum şaka yapıyorum dedi uzatmadım. eşim yine şehir dışında biz mahalle mahalle ev ev anket yapıyoruz. arkadaşım yine sıkıştırmaya başladı beni elini dizime attı vurdum, bir sigara yakıp ver dedi yakıp verdim. sokakta bir haneye anket için gidiyoruz bir kere elini tutayım söz bir daha bu konuları açmayacağım bir daha bunların şakasını bile yapmayacağım dedi bende tuttum elini ve kocam elinde çiçek görevden erken dönmüş sürpriz yapacak evlilik yıl dönümü için bütün bu olanları görmüş. bir kelime bile etmeden çekti gitti telefonunu değiştirmiş, 4 yaşında bir kızımız var. şaka olduğuna inandım dedim, şaka yapıyor dedim ama inanmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum. farkında değilsin adam ne dese gülüyordun seninde hoşuna gidiyor bu konuların şakası mı olur dedi gitti. bir kaç yalanımı daha yakalamıştı önceden şimdi ulaşamıyorum. maddi manevi benden üstün ailesi de zengin çocuğuda alacağım senin gibi bir kadınla büyümeyecek demiş kız kardeşine ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl lütfen
Daha neler okuyacağız ya allahım sen koruadam ağzından öpeyim deseymiş karikatüre bağlayıp espri olsun diye öpüşcekti belki de.![]()
haklısınız da bir empati yapın alakalı alakasız her konuda kavga çıkıyor ve konu benim yalancılığımla bitiyorbunu iş yerinde arkasından salak aptal diyerek çözemezsin..
eşinize aksettirmek zorunda değildiniz ki, kocaman kadınsınız, iletişimi keser iş dışında konuşmaz, şaka dediğiniz tacizlerine müsade etmeseydiniz zaten adam bunları yapamazdı. daha önce de bir kadını taciz etti diyorsunuz ama nedense size yaptıklarını şaka sanıyorsunuz. gülüşmeler el tutmalar son sürat devam, bizi de yormayın eşinizi de, verdiğiniz cevaplar bile çocukça, konulara fake demem ama siz fake olsanız hepimiz için daha iyibu konuda haklısınız eşim ortalığı bir birine katar diye kendim halletmek istedim
Yalancısın ve en kötüsü farkında bile değilsin alışmışsın her şeyde yalan söylemeye. 4 yaşındaki evladın da senin gibi olmasın yazık günah. Babası neyse ki düzgün bir adammış da kurtaracak çocukcağızı.haklısınız da bir empati yapın alakalı alakasız her konuda kavga çıkıyor ve konu benim yalancılığımla bitiyor
Şaka sanmışEşiniz çok haklı bence. Sizin sınırınızı koymnız gerekirdi o adama karşı sert davranabilirdiniz. Sana yılışık davranmış üstelik evlisin neden kendine böyle davrandırdın. Kadın tepkisini koyduktan sonra erkek bişey yapamaz.
Kusura bakmayın da hiç tutarlı ve mantıklı bir açıklama değil şaka yapması, ne demek elele yürümek ya. Eşinizi öyle görseniz inanır mısınız şaka olduğuna. Üzgünüm ama ayrılmak istemekle çok haklı.Merhabalar 32 yaşındayım. Ankara da halkla ilişkiler ( anket) yapan bir kamu kuruluşun da çalışıyorum. 6 aydır iş yerinde evli ve çocuklu iş arkadaşım sürekli asılıyordu. ben yapma böyle sözler söyleme deyince ayıp evlisin evliyim dediğim de şaka yapıyorum diyordu. ben samimiyetine arkadaş olduğunu güvendiğimden pek ciddiye almıyor hatta salaklıklarına gülüyordum. elimi tutmaya çalıyor, sigarasını yaktırıyor, ben anlamadım ama beni taciz ediyormuş.. Eşim müfettiş denetimleri için ara ara şehir dışına gider, eşimin şehir dışında olduğunu bir gün ankete çıktığımız diğer arkadaşları bıraktık eşim evde yok bize gidelim mi dedi saçmalama olmaz öyle şey dedim. seni deniyorum şaka yapıyorum dedi uzatmadım. eşim yine şehir dışında biz mahalle mahalle ev ev anket yapıyoruz. arkadaşım yine sıkıştırmaya başladı beni elini dizime attı vurdum, bir sigara yakıp ver dedi yakıp verdim. sokakta bir haneye anket için gidiyoruz bir kere elini tutayım söz bir daha bu konuları açmayacağım bir daha bunların şakasını bile yapmayacağım dedi bende tuttum elini ve kocam elinde çiçek görevden erken dönmüş sürpriz yapacak evlilik yıl dönümü için bütün bu olanları görmüş. bir kelime bile etmeden çekti gitti telefonunu değiştirmiş, 4 yaşında bir kızımız var. şaka olduğuna inandım dedim, şaka yapıyor dedim ama inanmadı ne yapacağımı hiç bilmiyorum. farkında değilsin adam ne dese gülüyordun seninde hoşuna gidiyor bu konuların şakası mı olur dedi gitti. bir kaç yalanımı daha yakalamıştı önceden şimdi ulaşamıyorum. maddi manevi benden üstün ailesi de zengin çocuğuda alacağım senin gibi bir kadınla büyümeyecek demiş kız kardeşine ne yapacağımı bilmiyorum bir akıl lütfen
haklısınız da bir empati yapın alakalı alakasız her konuda kavga çıkıyor ve konu benim yalancılığımla bitiyor
gerçekten bir art niyet aramadım. uzun yıllardır beraber çalıştığım samimi olduğum arkadaşım beklemedim şaka yapıyor sandım . beklemediğim biri olduğundan ciddiye almadım hiçbir zaman