ben daha önce de konu açmıştım, maaş idaresi diye, eşimle ortak hesap konusunda anlaşamadık, ben ortak hesap yapalım dedim, ilk önceleri ne gerek var dedi, daha sonra ok dedi ama icraat sıfırdı. ben de yineledim tabi ki isteğimi.. bunun üzerine en son dün sen bereberlik nedir bilmiyorsun, paracısın dedi, çok öğreneceğin şey var, yontulman gerek dedi bana senağlama çok üzüldüm ben üzüldükçe o böyle konuşmaya devam etti, ben sinirlenince de çekil karşımdan git şurdan falan demeye başladı.. ben gittim yattım mecburan, yarım saat sonra gibi geldi, yattı horlamaya başladı tabi ben rahat durmadım ve horlama bak hep senin yüzünden kanepede yatıyorum bu kez sen yat orda dedim gitmek istemiyorum dedim.. o da sen git yat orda dedi.. iyice sinirlendim kafasını bile kaldırmadan konuşuyordu benimle.. ben de iyi istediğin oluyor ben gidiyorum dedim, yine kafası yastığın altında bana sırtı dönük ben bişey istemedim senden dedi.. kaale alınmamak beni sinir etti, aldım yastığımı nerden evlendim seninle pişmanım dedim.. lanet olsun o güne, erkek gibi biriyle evlenmeliydim dedim ... o kadar üzülmeme kopmayan kişi erkeklik konusunda uyanıverdi ve olan oldu işte, kavga ve sonra yeminli kararı.. şimdi herşey bomboş.. iki yabancı gibi çıktık evden sabah senağlama
ve sen o adamla hala evlilikmi yürütüyosun peki bu evliliği yürütmndeki amç ne
bütün sayfaları okudun ve çok üzüldün neden hep kadınlar suçlu anlamadım benim eşimde şakayla karışık herşeyi söyler ama ben birşey dedimmi hemen küser biz neden böyle olamıyoruz acaba bencede tavır yapmaya devam et
arkadaşın biri ne güsel demiş bekara karı boşamak kolay diye...
arkadaşım sen bekarsın bilmezzsin bu tarz şeyleri kavga yok şiddet yok hakret yok neden boşansın.lütfen herşeye yorum yapmak için atlamayalım.evlillik çocuk oyuncağı değillll
kimin nasıl yorum yapması gerektiğini belirleyen bir mekanizma mı var?
herkes pozitif olmak zorunda mı?
demek ki ona göre ,onun mantığına göre böyle evlilik süremez..
bence bekar kalanları,hala koca bulamayan zavallıcıkları asmaları gerek..
değil mi,yorum yapma hakları bile yok zira..
ayy ben yazana kadarr aranız düzelmiş nasıl sevindimm anlatamammm canımm yaaa
allah böyle huzursuzlıklar yaşatmasın umarım hep mutlu olursunuz:)
Ay cok sevindim canımmm
işte bu MUTLU SONNNNNNNN a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?